Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsakia!skeftomai edo kai meres pos tha ithela para poli na mporo na kano mia douleia gia na mporo na prosfero kai ego alla kai na nioso ligo xrisimi :unsure:

me ti beba mou omos i moni lisi einai na kano kati apo to spiti.ta mona mou efodia einai oti gnorizo poli kala agglika kai m'aresei na dimiourgo diafora pragmata.skeftomai mipos na ftiaxno bobonieres gia vaftiseis kai gamous -alla pos tha tis proothiso???

exei kamia sas kamia idea?tha me voithisete poli an protinete kati!!!

pragmatika thelo na asxolitho me kati giati mesa sto spiti exo routiniasei . :blush:

efxaristo-ta filia mou

Δημοσίευση

Καλημερα!Πολυ ωραια η ιδεα σου και δημιουργικη!Και τα δικα μου προσκλητηρια γαμου τα εφτιαξε μια φιλη μου!!!

Μου αρεσανε τοσο πολυ γιατι το σχεδιο ηταν μοναδικο,ηταν χειροποιητα και φυσικα ηταν δουλεια της φιλης μου!

Μπορεις να ξεκινησεις απο τον φιλικο και οικογενειακο σου κυκλο. Φτιαξε καρτουλες με τα στοιχεια επικοινωνιας.Μπορεις να αφηνεις καρτουλες σε κομμωτηρια,σε μικρα κεντρα αισθητικης,σε παιδοτοπους.Κανε μια διαφημησουλα στο ιντερνετ (δωρεαν ;)πχ facebook )Φτιαξε κ μερικα δειγματακια!!!!

Να το ξεκινησεις ειναι πολυ καλη ιδεα!!!!

Δημοσίευση

marianna31 εγω παντως οταν και αν ερθει το μωρακι μου και χρειαστω μπομπονιερες κ προσκλητηρια παλι στα χειροποιητα θα καταληξω...μοναδικα σχεδια!!!!Ως "πελατης" μιλαω!!!

Οσο για τις καρτουλες δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια!!!Μπορεις να διαλεξεις εσυ χρωματιστα χαρτονια απο βιβλιοπωλειο, να διαλεξεις το κειμενο που θες να τυπωθει κα ι να πας σε ενα μαγαζι να στα τυπωσει!Μπορεις να τις πλαστικοποιησεις αλλα μπορεις να κανεις 1000αλλα (οικονομικα) πραγματα μονη σου(πχ να στολισεις τις τυπωμενες καρτουλες με κορδελιτσα κτλ)

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαριαννα,

Η ιδέα σου είναι υπέροχη, θέλει κόπο αλλά αξήζει.

και αυτό που λές έχει ζήτησει.

Μέτα απο 2 παιδιά ετσί ενιωθα και εγώ οτι πρέπει κατι να κάνω.

Μετά την βάπτιση της κόρης μου , αφου ασχολήθηκα με αυτά ,εεε, τώρα δουλεύω απο το σπίτι και έχει σχέση με βάπτιση και γάμο. Αν θέλεις κάτι στείλε μου πμ.

Οτάν το κάνεις θα νιώθεις πολύ καλύτερα !

Επίσης και και εγώ μιλάω αγγλικά ειναι η μητρική μου γλώσσα.

Σου ευχομαι ότι καλήτερο.

Επίσης το Facebook λειτουργεί καλά.

Πληρωμένες διαφημήσεις όχι και τόσο.( προσωπική γνώμη)

Δημοσίευση

marianna31 καλησπερα!

η ιδεα με τις μπουμπουνιερες ειναι πολυ καλη!! επισης μπορεις να φτιαξεις διαφορα χειροποιητα πραγματα οπως κολιεδακια, βραχιολακια, σκουλαρηκακια...μπορεις να αγορασεις κενα (λευκα) αλμπουμ φωτογραφιων και να τα διακοσμησεις απ'εξω για διαφορες περιστασεις, οπως για γαμο, βαφτηση, την γεννηση ενος μωρου (και αλλα διαφορα).

μια καλη ιδεα ειναι να ξεκινησεις ενα online καταστημα στο e-bay. δεν γνωριζω τη διαδικασια αλλα ενας φιλος μας που το κανει λεει οτι ειναι αρκετα ευκολο. και μπορεις να επιλεξεις απο μονη σου αν θελεις να πουλας μονο στην ελλαδα, ευρωπη, ή παγκοσμια. το καλο ειναι να πουλας σε ολο τον κοσμο. μπορεις να το ψαξεις και να δεις.

μια αλλη ιδεα ειναι αφου σου αρεσει να φτιαχνεις διαφορα πραγματακια με τα χερια σου ειναι να παρεις μπλουζακια, λεφκα, γκριζα μαυρα, οτι χρωμα θες και να τα διακοσμεις με χαντρουλες, να τα κοβεις να τα κανεις με ενα μανικι πχ, ή να κανεις τους ωμους να πεφτουν και να τα διακοσμεις ομορφα με χαντρουλες, στρας και οτι αλλο θες...να εχουν σκησιματα κλπ...

πλεξιματα και κεντηματα δεν θα αναφερω γιατι για να τελειωσεις ενα κομματι σου παιρνει πολυ χρονο και τα χρηματα που ουσιαστικα αξιζει ενα εργοχειρο δεν θα το πληρωσουν και πολλοι :dry:

καλες ιδεες διαφημισης ειναι μεσω MySpace (που μπορεις να κανεις και πολλα ατομα add χωρις προβλημα), Facebook, οπως και να φτιαξεις μια ομορφη δικη σου καρτουλα και να τη δωσεις σε γνωστα ατομα κλπ.

Αργοτερα με το που προχωρησει η δουλιτσα σου και εχεις εμπειρια και αρκετα κομματια φτιαξει μπορεις να τα εχεις φωτογραφησει ολα και να φτιαξεις ενα δικο σου site στο ιντερνετ οπου θα διαφημιζεις τις δουλειες σου και θα πουλας και μεσω του site σου. Πλεον η κατασκευη για ενα απλο site κοστιζει περιπου 500ευρω...δεν ειναι αναγκη να δωσεις χιλιαρικα....

ευχομαι να μη σε ζαλισα και να σου εδωσα μερικες ιδεουλες :P:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Κικιτσα22,

Θα ήθελα να πώ οτι μια ιστιοσελίδα δεν κάνει μόνο 500 ευρώ αυτό ειναι μόνο για μια βασίκη έκδοση ιστιοσελίδας όταν θα θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφίες σου ζητούν 100 ευρώ για 2. Και θα πρέπει να πληρώσεις καποιόν για να σου κάνει αναβαθμήσεις.

Αυτά που γράφω τα έψαξα για την δική μου σελίδα και τελικά την έφτιαξε ο άντρας μου και όλα τα υπόλοιπα τα κάνω εγώ.

Ελπίζω να βοήθησα.

:);):cheer:

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα. Μπορείς επίσης να φτιάξεις ένα μπλογκ. Είναι πάρα πολύ απλό κι ανέξοδο. Θα πρέπει βέβαια να κάνεις τη σχετική διαφήμιση επισκεπτόμενη άλλα μπλογκ κι αφήνοντας το σηματάκι σου.

Δημοσίευση

kalimera koritsia mou!efxaristo para poli gia tis apantiseis sas!pragmatika thelo na asxolitho me kati giati mesa sto spiti niotho ligo axristi-elpizo na katalavenete.

kikitsa mou poli oraies oi idees sou-voithises poli!

kouklitsa sigoura tha xreiasto ti voithia sou efoson idi asxolise me afto kai ksereis ta katatopia.to megalitero thema mou einai na vro oikonomika ylika gia na kratiso poli xamiles times.eidika stin arxi ,den ftanei mono na ftiaxno oraia sxedia gia na me empisteftoun alla kai ftinotera tou eboriou gia na traviksoun tin prosoxi.tha sou steilo pm sigoura! efxaristo para poli!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...