Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διορισμος-Πληρωμη σε 4 μηνες,ελεος

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου,ειμαι μεσα στα νευρα!!!

Αντι να χαιρομαι που σημερα επιτελους ορκιστηκα και ειμαι και επισημα δημοσια υπαλληλος,εγω ειμαι μεσα στα νευρα!

Λοιπον,εχω αναρρωτικη (επαπειλουμενη κυηση) και συνεχιζεται εκει που πηγα διοτι θα εχω ικα ασφαλιση αλλα δημοσιο.Ομως δεν θα πληρωνομαι απο τις παροχες του ικα οπως εκανα μεχρι σημερα,αλλα θα περιμενω μου ειπανε απο 2-4 μηνες μεχρι να δω λεφτα...ξαφνικα στο λογαριασμο μου.. :blink:

εγω γενναω σε 3 μηνες,πως θα ζουμε με εναν μισθο του αντρα μου(αυτο δεν τους αφορα)!!! :angry: και δεν ειναι ερωτηση για απαντηση...

1.ποτε θα παρω το επιδομα τοκετου για τις 53 ημερες πριν τη γεννα??(οπου τωρα θαναι 60 ημερες μου ειπανε αφου μπηκα στο δημοσιο.)

και 2.η αναρρωτικη μου συνεχιζεται κανονικα οπως μου ειπανε αλλα δεν πληρωνομαι???τι κουλα ειναι αυτα?

3.εχει τυχει σε καποια κοπελα να εχει περασει κατι παρομοιο?να μου πει αν ξερει σε ποσο διαστημα επιτελους ειδε λεφτα?

μηπως ξερει καμια κοπελα να μου πει? :(

ειμαι χαλια....κατα αγχωμενη :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας συγχαρητηρια για τον διορισμο σου!!!

Δεν εχω περασει κατι παρομοιο αλλα το θεμα ειναι οτι τα λεφτα σου δεν τα χανεις και εισαι και διορισμενη! Μπορει να στριμωχτειτετωρα λιγο αλλα θα σας ανταμειψει το αποτελεσμα..οποτε προσπαθησε να μην αγχωνεσαι!

Τα χρηματα απο το ικα τα παιρνεις την ιδια μερα που πηγαινεις να καταθεσεις τα χαρτια σου (τη βεβαιωση προβλεπομενης ημερομηνιας τοκετου κσι το χαρτι του εργοδοτη).

Katkat εσυ καλα τα λες,θα στριμωχτουμε.δεν θα στριμωχτουμε απλως...4 μηνες χωρις το μισθο μου?με γεννα μπροστα μας και ιατρους?ειμαι χαλιαααααααα,μεσα στα νευρα!!!

τελος παντων ,εσυ εισαι δημοσια υπαλληλος?τα χρηματα απο το ικα εννοεις αυτα που ειναι για το διμηνο πριν τη γεννα?αν ειναι ετσι τοτε θα πληρωθω κανονικα οποτε δεν θα εχω προβλημα.μακαρι ναναι ετσι!!!

Αργυρω καταρχάς συγχαρητηρια για τον διορισμό σου.

Λοιπόν ο λόγος που θα αργήσεις να πληρωθείς έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα τρέξουν τα διαδικαστικά ώστε να βγει η πίστωση σου και να μπουν τα χρήματα. Θα τα πάρεις όλα μαζί (θα σου κρατησουν βέβαια ένα πόσο το οποίο όμως θα πάρεις με επιστροφή φόρου από την εφορία του χρόνου). Αντί για 53 μέρες πριν 64 μετά, θα κάτσεις 2 μήνες πριν και 3 μετά και αν δεν πάρεις το μειωμένο πέρνεις συν 9 μηνες επιπλέον.

Εφόσον η υπηρεσία σου δέχτηκε την αναρρωτική σου είσαι οκ. Μόλις λήξει αυτη η αναρρωτική και πάρεις νέα, θα πας το χαρτί στην υπηρεσία σου να κανονίσει να περάσεις επιτροπή μιας και σαν νεοδιοριζόμενη δεν δικαιούσαι αναρρωτική άδεια. Θα πάρεις επαπειλούμενης κανονικά όμως!

Ολο αυτό το διαστημα θα πληρώνεσαι κανονικά τον μισθό σου (λόγο της καθυστερησεις βέβαια θα τα πάρεις όλα μαζί όταν ερθει η ώρα να στα βάλουν) γι' αυτό και δεν δικαιούσαι επίδοα κυοφορίας και λοχειας! Δικαιούσαι όμως το επίδομα τοκετού που είναι 990 ευρω. Οτι και να σου πούνε το διακιούσαι σίγουρα αυτό το επίδομα και το πέρνεις μετά την γέννα.

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σε πληρώσουν! Μπορεί να πληρωθείς νωρίτερα μπορεί και όχι. Σίγουρα θα περιμένεις κανα 2μηνο. ξέρω είναι δύσκολο με τα έξοδα να τρέχουν, αλλά θα έρθουν. Θα τα βγάλετε πέρα. Ισως λίγο ζοριστείτε άλλα μόλις πάρεις τον μισθό σου θα είναι αλλιώς!

Siderenia μου σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !!!ησουν κατατοπιστικοτατη!σε ευχαριστω απο καρδιας!

ευτυχως δεν θα χρειαστει να παρω κι αλλη αναρρωτικη διοτι αυτη που εχω διαρκει εως 28 Μαιου οποτε και αρχιζει το διμηνο πριν τη γεννα.ευτυχως δεν θα χρειαστει να τρεχω και για αναρρωτικη.

το θεμα ειναι πως μου ειπανε πως δεν δικαιουμαι το επιδομα τοκετου!γιατι?εγω ηξερα πως το δικαιουμαι αλλα μου ειπαν πως αν το παρω θα μου αφαιρειται μετα απο τον μιθο μου και θα μου το παρουν σε 12 δοσεις.τωρα εγω τι κανω?να το πιστεψω? :blink:

επισης κανεις δεν μου απαντα με σαφηνεια :S με εχουν τρελανει!!!

και κατι ακομη σιδερενια μου,εισαι κι εσυ δημοσια υπαλληλος με ικα ασφαλεια?αν ναι, εσενα ποτε σε πληρωσαν οταν διοριστηκες?μου ειπαν 2μηνο ,μετα 3μηνο και μετα 5μηνο :angry: δεν αντεχωωωωωωω αλλο μου ηρθε να ουρλιαξωωωωωωωω...χαχχαχαχαχχαχ

επισης τι ποσο θα μου κρατησουν?που ειπες οτι θα μου κρατησουν ενα ποσο και θα μου το επιστρεψουν απο την εφορια?

Καλημέρα Aργυρώ και συγχαρητήρια για τον διορισμό σου και με το καλό το μωρούλι σου!!! Είμαι κ εγώ τακτική δημόσια υπάλληλος αλλά ασφαλισμένη στο ΙΚΑ (τα έχουν κάνει μπάχαλο, οι μισή είμαστε ΙΚΑ κ οι άλλοι μισή δημόσιο στο ίδιο πλαίσιο, παρόλο που είμαστε όλοι μόνιμοι- αναλόγως με το πότε διοριστήκαμε..). Η siderenia έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που σου γράφει, έτσι και αλλιώς θα περίμενες τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να βγει η πίστωση σου και εγώ τόσο περίμενα ;). Αλλά θα πάρεις αναδρομικά τα λεφτά, οπότε κάνε λίγη υπομονή. Τα περισσότερα από τα λεφτά που θα πάρεις από το ΙΚΑ θα τα καταθέτεις στην εφορία (εκτός από το επίδομα τοκετού κ τα νοσήλια) και θα πληρώνεσαι κανονικά από την υπηρεσία σου. Το επίδομα τοκετού δεν ξέρω γιατί δεν το δικαιούσαι, γιατί εγώ ήμουν ήδη 1,5 χρόνο διορισμένη όταν έμεινα έγκυος. Αυτό να το ψάξεις καλύτερα, γιατί μου ακούγεται πολύ περίεργο.. Και πάλι σου εύχομαι με το καλό το μωρούλι σου και μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, ζεις και θα ζήσεις το μεγαλύτερο θαύμα ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!

Είμαι υπάλληλος του ΙΚΑ όπως εσύ! Εμένα με πλήρωσαν τπν 3ο μήνα. Κάποιο ποσό το κρατάνε επειδή είναι πολλά τα χρημτατα (εμένα είχε βγει κάπου 1200 ευρω αν δεν κάνω λάθος, αλλά τα πήρα όλα πίσω από την εφορία!) Οσο πιο πολύ αργεί μισθοδοσία σου τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα πάρεις αλλά και που θα κρατηθεί. Ομως θα τα πάρεις όλα πισω 100%.

Τωρα για το επίδομα πραγματικά δεν ξέρω γιατί σου είπαν έτσι. αυτό στο είπε η υπηρεσία σου ή κάποιος άλλος?? Πριν εργαζόσουν αλλού με ασφάλεια ΙΚΑ? Και σαν νεοδιοριζόμενη να μην δικαιούσαι (που δεν υπάρχει περίπτωση αλλά πες ότι έχουν δίκιο)με βάση τα παλιά ενσημα δικαιούσαι το επίδομα κανονικά!! Πιθανότατα να μην κατάλαβαν καλά. Αν διοριζόσουν με ασφάλεια δημοσίου τότε δεν θα δικαιούσουν από το ΙΚΑ αλλά από το δημόσιο, μήπως εκεί έγινε το μπέρδεμα και σου είπαν δεν το δικαιούσαι?

Πραγματικα βρε κοριτσια δεν ξερω τι να υποθεσω!!!εγω τα εξηγησα ολα γραπτως και προφορικως στο ιδιο ατομο εργαζομενη του ικα Αθηνων.Δηλαδη της ειπα πως ειμαι νοσηλευτρια ,διοριστηκα στο ικα και θα ειμαι δημοσιο με ασφαλεια ικα.ελεος πια ...της τα ειχα πει ολααααα!!!

αυτη επεμενε οτι εφοσον ανηκω στο δημοσιο δεν δικαιουμαι τιποτα περα απο το μισθο μου.οταν δε της ειπα για το επιδομα τοκετου 991 ευρω αυτη μου ειπε οτι ναι μπορω να το παρω αλλα θα αφαιρειται απο το μισθο μου σιγα σιγα...

εσεις βρε κοριτσια το πηρατε?σας το αφαιρεσανε μετα μηπως και δεν το καταλαβατε?αχχαχαχαχχα τι να πω βρε κοριτσακια μου!πραγματικα τα εχω χαμενα...πριν εργαζομουην αλλου για 4,5 χρονια με ασφαλεια ικα και ανηκα στα ΝΠΙΔ !

Επισης Σιδερενια μου,οταν λες σε 3 μηνες σε πληρωσανε???εγω διοριστηκα 20 Απριλιου αρα θα πληρωθω 1 ιουνιου?η 1 ιουλιου?

λεμε τωρα ,αν ισχυσει και με πληρωσουν σε 3 μηνες σαν εσενα..χαχχαχαχα

Επιπλεον,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!

Και κατι ακομη σιδερενια μου!εγω αποτι εμαθα θα παιρνω περιπου 1100 μισθο,αν κανουν 3 μηνες να με πληρωσουν θα μου χρωσταν 3300!αμα μου κρατησουν 1100 παραδειγμα ...δεν ειναι πολλα ?πιαστηκα απο τα 1200 που ειπες οτι κρατησαν σε σενα και σου το ρωτω....αν δεν θελεις να απαντησεις εδω στειλε πμ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΡΙΞΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Λόγο του ότι είσαι σε αναρρωτική δεν πέρνεις πλήρεις αποδοχές. πέρνεις τον βασικό σου συν το επίδομα γάμου. Μόλις βγεις στην άδεια κυοφορίας τότε θα έχεις για τους 5 μήνες πλήρεις αποδοχές και μετά αν πάρεις το 9μηνο πάλι τον βασικό σου. Οι κρατήσεις πάνε σύμφωνα με το ποσό. Πληρώθηκα στην μισθοδοσία του 4ου μήνα ουσιαστικα (προπληρωνόμαστε οπότε τα πήρα τον 3ο μήνα εργασίας). Προς τα τέλη όμως του μήνα, απλά εγώ είχα ορκιστεί τέλος του μήνα οπότε δεν μου φάνηκε. Μην απελπίζεσαι πάντως για τα χρήματα! Και μεις τότε με έναν μισθό είμασταν! είχα παραιτηθει και 1,5 μήνα πριν από την δουλειά μου, αφού βγήκε το φεκ και περασε λίγος καιρός γιατί δεν μπορούσα να τους το πω τελευταία στιγμή, αλλά άργησαν να με καλέσουν. Δηλαδή 5,5-6 μήνες είμασταν με ένα μισθό!

Οσο για την υπάλληλο που σου είπε ότι δεν δικαιούσαι τα χρήματα απλά κόλλησε ότι είσαι δημόσιο και δεν δικαιούσαι από το ΙΚΑ. Δεν μου φαίνεται περίεργο, μπορεί να έχει χρόνια να της τύχει κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζει! στην δική μου υπηρεσία είχε να ορκιστεί άτομο πολλά χρόνια και δεν γνώριζαν ότι δικαιούμαι 2 μήνες πρν και 3μηνες μετά άδεια εγκυμοσύνης! εγώ τους ενημέρωσα και το έψαξαν και είδαν ότι έτσι είναι! Μίλα με την υπηρεσία σου μόνο για αυτά τα θέματα! εκεί θα πας ότι χαρτιά χρειάζεται και από κει θα πάρεις τις αποφάσεις. Οταν σου γεννήσεις εμ το καλό και πας να πάρεις το χαρτί της άδειας (3 μηνες μετά την γέννα) θα τους ρωτησεις που πρέπει να τα πας αυτά για να πληρωθείς και θα δεις ότι θα σου πούνε στο ΙΚΑ της περιοχής σου!

Βρε Σιδερενια μου ,τοσο αχρηστοι ηταν και οι δικοι σου εκει που δεν ηξεραν οτι δικαιουσαι 2 μηνες πριν και 3 μηνες μετα αδεια?πο ποοοο ελεος!!!

εμενα δεν ηξεραν τιποτα να μου πουν γιαυτο και απευθυνθηκα στα κεντρικα στην Αθηνα!ασχετοι εντελως...και ακομη και στα κεντρικα στη Αθηνα μου ειπαν πως δεν δικαιουμαι το επιδομα τοκετου,και εσεις μου λετε πως το δικαιουμαιιιι...με εχουν τρελανειιιι!!!θα ξαναπαω να μιλησω με τον προισταμενο!τι να πω?τα χω χαμενα!

δηλαδη Σιδερενια μου,εγω που ορκιστηκα 20 Απριλη θα πληρωθω με βαση τη δικη σου περιπτωση 1 Ιουλιου?

Εφόσον δεν τους είχε τύχει για πολλά χρόνια διορισμός είχαν μείνει στα παλιά!! Επειδη όμως τα εχω ψάξει μόνη μου τους ενημέρωσα το έψαξαν και ολα οκ!!

Πληρωνόμαστε κάθε 15 (τα χρήματα μπαίνουν κάπου 13 και 27 κάθε μήνα). Οπως σου είπα προπληρωνόμαστε. δηλαδη στις 27 κάθε μήνα μπαίνει το πρώτο 15νθημερο του επόμενο μήνα και στις 13 το δεύτερο. Εγώ πληρώθηκα τον 3ο μήνα στις 27 (δηλαδή πήρα 3 μήνες και μισό).Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι, εφόσον δεν περνάει από το χέρι σου. Κάνεις κακό και στο μωρό με το άγχος.

Οσο για το επίδομα πολύ απλά όταν γεννήσεις θα πάρεις τα χαρτιά σου και θα πας στο ΙΚΑ που ανήκεις να πληρωθείς!! Πρώτα θα βγάλεις ΑΜΚΑ στο παιδί μέσω ΚΕΠ και θα το γράψεις στο βιβλιάριο σου (πέρνεις προσαύξηση για τα προστατευόμενα μέλη) και αμέσως μετά στις παροχές να πάρεις τα χρήματα!

Με ποοιον μίλησες και σου είπαν ότι δεν δικαιούσε το επίδομα? με την διοικηση?? Γιατί και γω που έψαχνα να βρω άκρη για άλλο θέμα και μίλησα μαζί τους (υποτίθεται ότι είναι οι αρμόδιοι τρομάρα τους) αλλά ντ' αλλα μου είπαν!! 5 φορές πήρα για να βγάλω άκρη και κάθε υπάλληλος έλεγε τα δικά του!!

Σιδερενια μου μιλησα τηλεφωνικως μετα απο ενα email που εστειλα στις παροχες του ικα!μου απαντησαν την επομενη ημερα αλλα ...δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο τις παροχες η απο την διοικηση.παντως αυτο που μου ελεγε συνεχεια ειναι οτι εφοσον εισαι δημοσια υπαλληλος δεν δικαιουσαι το επιδομα τοκετου διοτι κανενας δημοσιος δεν το παιρνει και αμα το παρεις θα αφιρειται απο τον μισθο σου.της ειπα πως ειμαι με ασφαλεια ικα.δεν ξερω τι να πω???παντως θα ξαναπαω στη μισθοδοσια μου να δω μηπως ξερουν τιποτα κι αυτοι!θα με σκασουν στο τελος!

εισαι νοσηλευτρια στο ικα?εγω νοσηλευτρια ειμαι!

Ετσι οπως μου τα λες Σιδερενια μου,εγω θα πληρωθω 27 Ιουλιου εφοσον ορκιστηκα 20 Απριλη,ε????

Υγειονομικό προσωπικό είμαι και γω ναι! Το πότε θα πληρωθείς είναι καθαρά σχετικό! Δεν θέλω ούτε να σε γεμίσω ελπίδες,ούτε να σεαπογοητεύσω. Βλέπεις είναι και η κατάσταση περίεργη τώρα με την οικονομία και δεν ξέρω αν αυτό φέρνει καθυστερήσεις στις πληρωμές!

Αμα μου λες από παροχες τότε σίγουρα δεν κατάλαβαν τι τους έλεγες! Μην ασχολείσαι ακρη δεν θα βγάλεις! Αυτοί επιμένουν ότι επειδή είσαι δημόσιο πια δεν το δικαιούσαι! Προφανώς δεν λένε να καταλάβουν τι τους λες ή απλά δεν έχουν διάθεση! Αν θες πάρει τηλέφωνο στην διοικηση

Tμήμα Yπηρ/κής Kατάστασης Yγειονομικών Yπαλλήλων

210 - 52.15.354

210 - 52.15.349

210 - 52.15.352

210 - 52.15.351

210 - 52.15.353

210 - 52.15.347

210 - 52.15.350

ρώτα εκεί χωρίς να πεις ότι έχεις μιλήσει με παροχές γιατί πάλι θα ακούσεις βλακείες!! Απλά πες τους ότι είσαι νέα υπάλληλος αυτη την στιγμή σε αναρρωτική και θες να μάθεις τι χρειάζεται για την άδεια κυοφορίας και αν δικαιούσαι επιδόμα τοκετού! Πολύ πιθανό θα σου πουν να ρωτήσεις την υπηρεσία σου, οπότε τους λες δεν ήξεραν ακριβώς να μου πουν και γι' αυτό απευθύνομαι σε σας!! Οι παροχες που πήρες αφορούν το ευρυ κοινό (ασφαλισμένους του ΙΚΑ) και γι' αυτό δεν ήξεραν! Αν δεν τους έχει τύχει προσωπικά ή σε συναδελφο δεν γνωρίζουν τι ισχύει για μας!!

Καλημέρα Αργυρώ! Εγω είχα βγει με επαπειλούμενη απο τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είμαι Εργοθεραπεύτρια σε προνοιακό πλαίσιο. Οτι χρήματα έπερνα απο το ΙΚΑ τα κατέθετα με ΚΑΕ στην εφορία και πληρωνόμουν κανονικά τον μισθό μου στην τράπεζα κάθε μήνα. Και το επίδομα λοχείας το κατέθεσα στην εφορία (στο αριθμό που μου είχε δώσει η υπηρεσία μου) γιατί πληρωνόμουν κανονικά τον μισθό μου. Δεν ήταν μειωμένος (ίσως καμιά 20αρια ευρώ κάτω απο το κινητρο απόδοσης), τα μόνα λεφτά που κράτησα απο το ΙΚΑ ήταν τα νοσήλεια κ το επίδομα τοκετού (σε εμένα ήταν γύρω στα 990 ευρώ το επίδομα τοκετού κ 370 ευρώ τα νοσήλεια) τα υπόλοιπα τα κατέθετα κ πληρωνόμουν κανονικά. Στην αρχή η υπάλληλος στο ΙΚΑ ( την πρώτη κ την δεύερη φορά που πήγα μου είχε πει οτι αφου είμαι δημόσιος υπαλ. δεν είχα καμία δουλειά με το ΙΚΑ :angry: ), μέχρι να καταλάβει οτι ναι μεν είμαι μονιμη δημόσια υπαλ. αλλά είμαι ασφaλισμένη στο ΙΚΑ ..νυχτώσαμε. Τελικά ήρθε η προισταμένη κ της εξήγησε, διαφορετικά ακόμα στο ΙΚΑ θα ήμουν :laugh: . Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου λένε οτι δεν δικαιούσε το επίδομα τοκετού :S. Κα΄τι δεν έχουν καταλάβει καλά μάλλον ... Ψαξε καλύτερα γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Εγω πάντως πήρα επιδομα τοκετού δεν καταλαβαίνω γιατί εσυ να μην το δικαιούσε....φιλιά

Ανθρωπάκι εμείς δεν τα πέρνουμε τα επιδόματα καθόλου. Μόνο το επίδομα τοκετού δικαιούμαστε (990 ευρω που λες και συ) Αλλά όπως σωστά είπες δυστυχώς δεν λέει η υπάλληλος να καταλάβει τι της λέει η Αργυρώ και δεν έχει βγάλει άκρη!!

Τα νοσήλεια που λες τι ακριβώς είναι; Θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο και απότι ξέρω θα πληρώσω αν κάνω με φτ κάποιο μικρό ποσό σαν συμμετοχή (δεν θα πάω σε άλλο δωμάτιο από αυτό που καλύπτει το ΙΚΑ ωστε να θεωρείται πωςπληρώνω την διαφορα). Δικαιούμε να πάρω τα χρήματα αυτά πίσω; τι κατέθεσες και που για να τα πάρεις;

Κοριτσακια μου ,σας ευχαριστω και τις δυο για το ενδιαφερον σας και για τις πληροφοριες σας!!!

Σιδερενια μου ,εφοσον εισαι υγειονομικο προσωπικο δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δικαιουμαι κι εγω!!!προσληφθηκα με την προκυρηξη του 2006 που ειχε βγει για ολη την Ελλαδα. :dry: ναι μην γελας...και με καλεσαν φετος 2010!!! :blink:

με εκανες πολυ χαρουμενη γιατι αποκλειεται να μην το δικαιουμαι κι εγω!!!θα τους τηλεφωνησω φυσικα!!!να ξαναρωτησω!!!Σιδερενια εσυ κατεθεσες στο ικα τα χαρτια σου και στο εδωσαν το ποσο η στην μισθοδοσια σου?

Ανθρωπακι μου,απο οσα λες κι εσυ,τα εχουν παιξει εντελως οι υπαλληλοι του ικα με το θεμα δημοσιο με ικα ασφαλεια :S ειναι ανενημερωτοι :dry:

παντως αποσα εχω ακουσει απο εσενα αλλα και απο αλλα κοριτσια συν τη Σιδερενια φυσικα,ολοι μου λενε οτι δικαιουμαι το επιδομα κανονικα!!!Μαλλον εσεις ξερετε καλυτερα απο τους υπαλληλους που ρωτησα εγω ;)

Σας ευχαριστω και παλι!!!! :kiss:

Δεν γέννησα ακόμα! Ομως τα χω ρωτήσει! Για να βγω σε αδεια κυοφορίας πήγα τα χαρτιά στην υπηρεσία μου, ετοιμασαν την απόφαση αδείας και μου την έδωσαν. Οταν με το καλό γεννησω θα πάω στην υπηρεσία μου τα χαρτιά για την άδεια μετά τον τοκετό και στο ΙΚΑ της περιοχής μου να βάλω το παιδί στο βιβλιάριο μου (πρώτα θα βγάλουμε ΑΜΚΑ στο παιδί μέσω ΚΕΠ)και μετά στις παροχές να μου δώσουν τα χρήματα! Η υπηρεσία μας δεν έχει σχέση με το επίδομα τοκετού. Δεν μπαινει στην μισθοδοσία τα πέρνουμε στο χέρι.

Μην αμφιβάλλεις ότι το δικαιούσαι απλώς κάπου έχει μπερδευτεί η υπάλληλος.

Εμενα μου ζητησαν το χαρτι της ΠΗΤ απο το ιατρο του ικα στο κεντρο μανας και παιδιου.μου ειπαν να παω αυτο στο γραφειο προσωπικου για να κανονησουν την αδεια μου για το διμηνο πριν τη γεννα.δεν μου ζητησαν κατι αλλο!εσενα? σου ζητησαν κατι επιπλεον?

Για το τριμηνο μετα τη γεννα δεν μου ειπαν ακομη τι θα χρειαστει να παω!ξερω ομως πως θα πρεπει να βγαλω αμκα ,μετα να γραψω το παιδι στο βιβλιαριο μου και μετα να παω να πληρωθω το επιδομα 991!!!(εσυ μου τα ειπες!!!)

Σιδερενια μου παντως και καποια αλλα κοριτσια που βρηκα σε αλλο σαιτ ,και ειναι νοσηλευτριες σε ικα,μου ειπαν πως το δικαιουμαι και μαλιστα επεμεναν οπως κι εσυ!!!αρα δεν εχω λογο να μην το πιστεψω!!!χαχαχχαχα και χαρηκα που θα το παρω εστω αυτο το μικρο ποσο!ειναι βοηθημα οπως και να εχει!!!παντως αν ακουγα τη βλαμενη του ικα,θα εχανα τα λεφτα μου!!!

Ξεχασα να σου πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΣΑΡΙΣΤΩ !!! Με βοηθησες παρα πολυ και σε ευχαριστωωωωωωω!!!!καλη γεννα να εχεις και ευχομαι τα καλυτερα!!!

Τίποτα καλέ μην με ευχαριστείς!!

Εγώ πήγα το χαρτί με την ΠΗΤ μόνο. Εκείνοι απλά μέτρησαν τις μέρες και μου έδωσαν την απόφαση ότι βγαίνω σε άδεια. Τίποτε άλλο δεν χρειάζομαι. Τώρα μετά ξέρω ότι πας την ληξιαρχική πράξη γέννησης στην υπηρεσία και κάνουν πάλι αυτοί τα υπόλοιπα. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν θέλουν κάτι άλλο. Για το ΙΚΑ (για να πάρουμε το επίδομα δηλαδή), θέλουμε αυτά που ξέρεις.

Σε ευχαριστω Σιδερενια μου!!!θα προσπαθησω να το απολαυσω!!!

καλη γεννα να εχεις κι εσυ και ολα να σου πανε τελεια!!!Βλεπω λιγες βδομαδουλες σου μεινανε...κουραγιο φιλεναδα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...