Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΠΑΛΥ ΣΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ( ΜΕΡΙΚΗ ΜΥΛΗ ΚΥΗΣΗ) ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΚ΄ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ...ΙΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΙ ΣΕ ΠΡΟΧΟΡΙΜΕΝΙ ΕΝΓΙΜΟΣΙΝΙ.....ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΙΣΙ ΤΟ ΜΟΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΣΕ ΤΑΒΜΑΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΙ ΠΟΥ ΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΛΙΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΙ ΔΙΝΑΜΙ.....

Δημοσίευση

σιγουρα εισαι ενα παραδειγμα προσ μιμιση ειναι πολυ δυσκολο να το περναει αυτο μια γυναικα σημερα εμαθα οτι μια φιλη μου εχασε και αυτη το μωρο της με παλλινδρομη και στεναχωρηθηκα ειναι τοσο αδικο οταν συμβαινει αυτο... :(:(:( γιατι ρε γαμωτο τα πραγματα να μην ηταν πιο απλα??κοριτσια υπομονη σε ολες και σε αυτες που εχασαν τα παιδια τους και σε αυτες που ακομα προσπαθουν και αντεχουν να προσπαθουν..να σας εχει ο θεος καλα...

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Μπράβο για την υπομονή σου και την επιμονή σου!

Εγώ είχα καρκίνο και στα 15 μου αφαίρεσαν την μια σάλπιγγα και την μια ωοθήκη και έκανα κ χημειοθεραπείες. Στα 28 σε έναν τυπικο νοσοκομειακό έλεγχο διαπίστωσα κύστη στην άλλη ωοθήκη (την μοναδική μου). Έκανα λαπαροσκόπηση και αυτή την στιγμή έχω μια κορούλα 5 μηνών και ελπίζω να κάνω και άλλα παιδιά!

Κατα καιρούς μπαίνω σε αυτό το κομμάτι του φόρουμ και διαβάζω ιστορίες κοριτσιών. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες και σύντομα με ένα μωράκι!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

xamiloblepousa έγραψε:

Μπράβο για την υπομονή σου και την επιμονή σου!

Εγώ είχα καρκίνο και στα 15 μου αφαίρεσαν την μια σάλπιγγα και την μια ωοθήκη και έκανα κ χημειοθεραπείες. Στα 28 σε έναν τυπικο νοσοκομειακό έλεγχο διαπίστωσα κύστη στην άλλη ωοθήκη (την μοναδική μου). Έκανα λαπαροσκόπηση και αυτή την στιγμή έχω μια κορούλα 5 μηνών και ελπίζω να κάνω και άλλα παιδιά!

Εχω ανατριχιασει!!!Απιστευτο!!!!Μπράβο κοριτσακι μου.Ο,τι καλυτερο ευχομαι.

Δημοσίευση

ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ Η ΟΧΙ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΜΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΩΝ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ?

ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΧΟΣ,ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΙΝ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ? ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΥΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΟΥ? ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΘΑ ΜΕ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ? ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!

ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΔΗ ΒΑΘΙΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ. ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ? ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ,Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ,ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΩΡΑΚΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...