Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ... :huh::)

αν θα ρθεις θα γνωρίσω απο κοντά και τις δύο σας!!!!! (φυσικά και την μπεμπούλα και ας είναι στην κοιλίτσα...)

άστα με βλεπω να μην μπαινω εύκολα στο μαμυ...όχι έτσι συχνα τουλ...γιατι μου παν ότι θα χω πολλες πολλές φωτοτυπίες απο δω και πέρα...και ξερω ότι θα μου βγουν τα χεράκια... :(:( αλλά άλλοι δεν έχουν δουλειά οποτε και εγώ τι παραπονιέμαι ε?

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΠΤ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡΑΣΤΑΑΑΑ..... :ohmy::blink:

ναι βρε κοριτσάκι μου το ξέρω ..αυτό μου πε και ο αντρούλης μου ακριβώς!!!!!!!!!!!!δουλειά να χουμε και Δόξα Το Θεώ..να λεμε... ;);) και αν ποναει το χεράκι θα το δέσω ...θα χω μετά και μια γλυκιά μπεμπούλα που μπορείς να μην την πάρεις αγκαλιά και να κάνεις ζουζουνιές ??????? :P:P :woohoo: :woohoo: ...όοοοοοχι τουλάχιστον θα μου δίνει αυτή χαρά!!!! ;)

Δημοσίευση

κοριτσια ακυρο για εμενα.... :(:(

μολισ ηρθε ο αντρουλησ μου απο την δουλεια με πυρετο....εχει 37.5 και μαλλον ανεβαζει γιατι εχει ριγη..... :(:(

πονανε λεει οι αμυγδαλεσ του και τα αυτια του! :ohmy::ohmy:

εγω μετακομισα στο αλλο δωματιο αλλα πρεπει να ειμαι εδω για νταντεμετακι :P:P!!

τι να πω τον τελευταιο καιρο ολο πυρετο εχει.... :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΓΜΤ....ΕΦΤΑΣΕ 39 Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ... :(:(:(

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ... :P:P

ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ..... :(:(

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΚΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ..... :blink::blink::ohmy:

ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ... :dry::S

Δημοσίευση

περαστικούλια Ρουμπελίτσα μου... :( εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο αντρούλης σου και να μην είναι τίποτα ανησυχητικό ...αλλα δεν πειράζει να κάνει εξετάσες αίματος...για να μην αγχώνεσαι και εσύ... ;)σε φιλώ κουκλίτσα μου... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

στις 3 στην Τερίνα στην Καπνικαρέας...θα έρθεις mirlitsa?

Θα ερχόμουν...ειλικρινά αυτή τη φορά θα ερχόμουν, :( αλλά βρε κορίτσια σχολάω 4:00 :unsure: .

Και έχω τα παιδιά στο χωριό και θα ήταν ευκαιρία να έρθω να γνωριστούμε κι από κοντά χωρίς να βιάζομαι!

Δημοσίευση

κοριτσακια ...την πέφτω γιατί ήδη άργησα πολυ κοιμούνται και τα δύο μου μωρά(μπέμπα και αντρούλης) :P:P και αν συνεχίσω ούτε στην δουλεια δεν θα παω...

Ραμονακι σου στειλα και εγω το κινητό μου...

Μιρλίτσα μπορεί να σε προλάβω...καληνύχταααααα....

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

κοριτσακια ...την πέφτω γιατί ήδη άργησα πολυ κοιμούνται και τα δύο μου μωρά(μπέμπα και αντρούλης) :P:P και αν συνεχίσω ούτε στην δουλεια δεν θα παω...

Ραμονακι σου στειλα και εγω το κινητό μου...

Μιρλίτσα μπορεί να σε προλάβω...καληνύχταααααα....

Λοιπόν κορίτσια θα το προσπαθίσω να έρθω όσο πιο νωρίς γίνεται. Θα είστε όμως μέχρι την ώρα που σας είπα εκεί το αργότερο???

Ποιά όμως θα μου στείλει το τηλ. της ή σε ποιά να στείλω το δικό μου για να βρεθούμε???

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

στειλε μου εμενα να σε περιμενω!χιχιχι εγω παντως θα ειμαι μεχι τις 7στους δρομου!!!χαχαχα

οκ, θα στο στείλω τώρα, στείλε μου κι εσύ το δικό σου ώστε να σε πάρω την ώρα που ξεκινάω. οκ?

Δημοσίευση

καλημέρα κουκλίτσες μου... :):) επιτέλους θα τα πούμε από κοντααααααα!!!!!!!!!!

Κατρινάκι(περιμένω τηλεφωνάκι σου ),Ραμονάκι,Μιρλίτσα,Άσπα(pink),Σισσιώ και neneka τα λέμε στις 3!! δεν νομίζω να ξέχασα καμμία???????? :blush::blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...