Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα κ εμείς είμαστε λίγο ανήσυχοι, ο μικρός μου ξυπνάει κάθε 1 ώρα κ θέλει να θηλάσει, παίξαμε πολύ λίγο σήμερα κ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να μου γελάσει ή οτιδήποτε .. να μην χορταίνει με το γάλα μου;; Αλλά τόσο καιρό πηγαίναμε πολύ καλά .. να πάρω κανένα τσάι που ενισχύει το γάλα μου; Αχ λίγο αγχώθηκα ..  σήμερα Εντομεταξυ ενώ γινόταν όλο αυτό είχα κ ένα τηλέφωνο από τη Διευθυντή μου που μου πρότεινε μια θέση η οποία προϋποθέτει να γυρίσω άμεσα σχετικά στη δουλειά κ άπειρες ευθύνες (παραπάνω από αυτές που έχω) χωρίς να έχω αποκτήσει ακόμη όλα τα skills… έχω αγχωθεί κ με αυτό κ δεν ξέρω τι να κάνω .. αύριο Εντομεταξυ είχα κανονίσει πράγματα για να πάω έστω να συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα πάρει παράταση για Δευτέρα αλλά μέσα σε αυτό κ το «άγχος» μου..  εσείς κορίτσια τι άδειες σκέφτεστε να πάρετε ; Πότε λέτε να γυρίσετε στη δουλειά;; επίσης με το επίδομα παιδιού , υπάρχει κάποια που το πήρε ;; Μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι την ενεργοποίησα αλλά είναι 0 το υπόλοιπο.. ξέρετε τι παίζει; 
    • @almira ευχομαι μια μεγαληηηηη χοριακηηη αυριο!!!! 😇🤞🤗🥰   Με το καλο ολες μας..... 🥰🥰😇 Εγω ανυπομονω να ξεκινησω!!! 🙂🤞Ειμαι στην αρχη ακομα!!
    • @Kn1ε ναι πλακα κανεις? Παιδιατρος κ γυναικολογος πρεπει να είναι αποικο. Εδω οδοντίατρο εχω παρει σε κινητό κ μ ειπε κανε αυτό κι αυτο κ αν δ περάσει θα ανοίξω τ ιατρείο να ρθεις, μεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ούτε ανα 4 τωρα. Δ υπάρχει λόγος. Αμα έμενε πισω στα κιλα οκ. Δες της @ΜαρίαΔημήτρης και της @Sotiria_94. Τα κορίτσια λένε ότι μέχρι κ 6ωρο κλείνουν τ βραδυ κ ειναι κ πιο μικρά απο τ δικο σου.
    • Θα περιμένουμε τη θετικότατη χοριακή σου αύριο!!! 😊άσε τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!!!! Άντε να έρθει το πρώτο θετικό για το θεματ΄άκι μας να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες 🙏🥰👶👶
    • Πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο και μου είπε κάθε 4 ώρες να τον ταΐζω τώρα κ ότι κάθε τρεις είναι για αποκλειστικό θηλασμό .ΚΑΤι που δεν μου είχε πει .Επισης μάλλον θα αλλάξω παιδίατρο καθότι κάθε φορά που την καλώ έχει ένα ύφος από δω μέχρι απέναντι .Αμα είναι να ντρέπομαι να την καλέσω ε δεν υπάρχει λόγος που στους δυο μήνες να τις έχω κάνει δυο τηλέφωνα όλα κ όλα .
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...