Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα... το έπαθα κι εγω τη προηγούμενη εβδομάδα,  βέβαια εγω έβγαλα λίγη καφέ βλένα στο χαρτί και μου έδωσε προγεστερόνη ο γυναικολόγος.  Κι εγώ υποφέρω με τη τουαλέτα,  αλλά παίρνω σιρόπι και βοηθάει πολύ!
    • Ποπο όλα μαζί τώρα στο τέλος.  Πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να γυρίσει τελευταία στιγμή. Τώρα σχετικά με τον διαβήτη τι σου είπε? Θα πάρεις κάποιο χάπι, θα το ελέγχεις ? Η μικρή λογικό είναι να θέλει μόνο εσένα έχει διαίσθηση το ψυχουλακι. Με ποιον έχεις κανονίσει να την αφήσεις? Αν είναι γιαγιά ή θεία η όποιος είναι καλό είναι να έρχεται από τώρα λίγο στο σπίτι σας να κάθεται μια με δυο ωριτσες για να ξεφεύγει και λίγο ή μικρή αλλα και για να συνηθίσει την παρέα. Μεσα στις επόμενες μέρες θα φτιάξω και εγώ τα πράγματα μια μέρα θα κάνω μόνο αυτό😅 Δεν μας έμεινε τίποτα. Μετράμε αντίστροφα , έρχονται σιγά σιγά με τα πατουσακια τους.🤱
    • Καλησπέρα κοπέλα μου, Από τη στιγμή που είστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα τίποτα δεν αποκλείεται!! Είμαστε πολλές κοπέλες εδώ που μετά από εξωσωματική πιάσαμε φυσιολογικά. Κάποιες πάλευαν χρόνια με αποτυχημένες εξωσωματικές κ έκανα φυσιολογικά τα παιδάκια τους!! Προσωπικά έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική (ανεξήγητη ουσιαστικά υπογονιμότητα κ μεις μ ένα μέτριο σπερμα.) 2 χρόνια προσπαθειών χωρίς καμμία σύλληψη. Έπιασα τα δίδυμα με τη εξωσωματική κ 3 χρονια μετά είχα την πρώτη φυσιολογική σύλληψη!!! Δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη τότε αλλά ένα χρόνο μετά έμεινα πάλι έγκυος φυσιολογικά κ τώρα είμαι αισίως 6 μηνών έγκυος!!! Εύχομαι να τα καταφέρετε κ σεις σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!!!
    • @Mantarini τελικά από τον κόλπο είναι! Μάλλον επειδή ζορίστηκα ή μπορεί και από εχθές που έκανα κολπικό υπέρηχο τπτ να έσπασε κάποιο αγγείο.. το πρωί πάντως δεν είχα τπτ! Τη Vasclor που βάζω δηλαδή κολπικά, το απλικατέρ ήταν καθαρό. Πήρα τη γιατρό τηλέφωνο, μου είπε ξάπλα! θα μου γράψει αναρρωτική, και μου αύξησε την προγεστερόνη την ενέσιμη και το πρωί να την παίρνω και μου συμπληρώστε στην αγωγή και utrogestan πρωί μεσημέρι βράδυ, μου έκοψε και το σαλοσπίρ για την ώρα.!!! Ελπίζω να είναι περαστικά και όλα να πάνε καλά στο τέλος!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...