Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να 'στε καλά κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι μόνο ευχάριστα νέα να έχουμε σε αυτό το θέμα!!
    • Όσο για τα τινάγματα κ τις φωνούλες μέσα στη νύχτα αφήστε κ εγώ σιάζομαι.. κάνει κ κάτι μουγκρητά λες κ είναι τρακτέρ χαχαχα το ίδιο κ εμείς με τις κλανιτσες ώρες ώρες κ εγώ αναρωτιέμαι αν μπορεί ενα τόσο μικρό πλάσμα να κάνει τόσο θόρυβο χαχαχαχ  @Maria98τι ωραία πρόγραμμα μπράβο ! Να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα με τα μικρά μας πόσο όμορφο ακούγεται ! Κ εμείς έχουμε 21/6 έναν γάμο κ λέμε να τον πάρουμε μόνο στην εκκλησία κ μετά να αφήσω γάλατα κ να τον κρατήσει η πεθερά μου .. όσο να ναι στο κέντρο θα είναι δύσκολο κ για εμάς αν δεν κάθεται κ αυτός μην ταλαιπωρηθεί 2 μηνών μωρό ..  αύριο το πρωί θα τον πάω μια βόλτα στο κέντρο, να αλλάξω κ κάτι δώρα που θέλω θα πιούμε κ έναν καφέ κ το απόγευμα θα πάμε για την ευχουλα στον παπά 🤞🙏 μεγάλωσε το καμάρι μου , 4800 σήμερα κ είναι ολόκληρο παιδί.. έχει αρχίσει κ γελάει κ λιώνουμε κ αλληλεπιδρά .. φαίνεται πιο μωράκι πως να το πω όχι τόσο γατάκια όπως πριν …
    • Άστα να πάνε!! Έκανε κολοτουμπες, ανασηκωνόταν, βουταγε παιχνίδια, τα πέταγε απέναντι.. 🥴😅 και ίσως λέει για αυτό και να κάνει τόσους εμετούς.. αν χτυπιέται έτσι συνέχεια.. ευτυχώς που μου κοιμάται.. αλλά τις 2-3 ώρες που θα είναι ξύπνια τη φορά.. Παναγία μου!! 🫣 Όχι ρε γμτ δε σκέφτηκα καθόλου να τη ρωτήσω για το ποιο σιρόπι είναι.. Όλως τυχαίως ρωτήσαμε και εμείς για το νερό, σε άλλο πλαίσιο βέβαια (γιατί ανησυχούσε ο άντρας μου μήπως "δηλητηριάζουμε" το παιδί με το λίγο νεράκι που πίνει όταν τη κάνουμε μπάνιο) και μας είπε ότι δεν θέλει να της δίνουμε γενικά νερό γιατί χορταίνει με αυτό και πως το πρώτο χρόνο η κύρια διατροφή της θα είναι το γάλα.. ακόμα και βρομη μας είπε με γάλα που έχω αντλήσει θα της δίνω και μετά θηλασμό.. "ευτυχώς" δεν πεθαίνει όταν καταπίνει λίγο νερό στο μπάνιο αλλά να μην της δώσουμε νερό να πιει.. όχι καθόλου λάδι και αλάτι/μπαχαρικά αλλά νεροβραστα.. εμάς δεν μας είπε πάντως να αντικαταστήσει το οτιδήποτε..  ίσα ίσα.. τώρα τι να σου πω.. για την ώρα το άφησε τελείως πάνω μας πότε θέλουμε να δώσουμε αν θέλουμε να δώσουμε κτλ.. δεν καίγομαι να τη ξεκινήσω κιόλας, περισσότερο για να ξέρω ρώτησα αν κάνει να της δώσω κάτι να "παίζει" όσο τρώμε εμείς που χτυπιέται το ζητιανακι!! 🤭 Χθες πάντως με αυτοπεποίθηση πλέον της έδωσα μισή μπανάνα και τη τσάκισε όλη!!! Μη με ρωτάς βέβαια πόσο από αυτό κατέληξε πάνω της/στο πάτωμα και πόσο στο στομάχι της.. 😆 έχει δίκιο η @_piripiri_.. γυμνή!! Μόνο έτσι.. 🙃 πουρέ την έκανε με τα ούλα της η γλυκούλα.. 🥰 Ο άντρας μου βέβαια σε ένα μόνιμο πανικό "πνίγεται" και "πνίγεται" ήταν.. τον καημένο.. καρδιακό τον βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα.. 🤣  Πάντως και μιας φίλης μου η δική της παιδίατρος μέχρι το χρόνο της είχε αντικαταστήσει όλα τα γεύματα με φαγητό.. μόνο το πρωί και το βράδυ πλέον έδινε γάλα του σούπερ μάρκετ.. αλλά αυτή δεν θήλαζε κιόλας.. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά.. 🤷 μήπως να ρωτήσεις μια σύμβουλο θηλασμού..; Ή αν καταφέρει να το δει κάποια κοπέλα που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα να μας πει.. @Xrisa95 ; @Kallia.Geo ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Ναι τα πήρα για 3 μήνες αν θυμάμαι καλά αλλά οχι δεν ειχαν αποτέλεσμα σε εμένα. Εγώ βέβαια είχα ενδομητρίωση, ήταν πιο δυσκολη η σύλληψη.
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα κ εμείς είμαστε λίγο ανήσυχοι, ο μικρός μου ξυπνάει κάθε 1 ώρα κ θέλει να θηλάσει, παίξαμε πολύ λίγο σήμερα κ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να μου γελάσει ή οτιδήποτε .. να μην χορταίνει με το γάλα μου;; Αλλά τόσο καιρό πηγαίναμε πολύ καλά .. να πάρω κανένα τσάι που ενισχύει το γάλα μου; Αχ λίγο αγχώθηκα ..  σήμερα Εντομεταξυ ενώ γινόταν όλο αυτό είχα κ ένα τηλέφωνο από τη Διευθυντή μου που μου πρότεινε μια θέση η οποία προϋποθέτει να γυρίσω άμεσα σχετικά στη δουλειά κ άπειρες ευθύνες (παραπάνω από αυτές που έχω) χωρίς να έχω αποκτήσει ακόμη όλα τα skills… έχω αγχωθεί κ με αυτό κ δεν ξέρω τι να κάνω .. αύριο Εντομεταξυ είχα κανονίσει πράγματα για να πάω έστω να συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα πάρει παράταση για Δευτέρα αλλά μέσα σε αυτό κ το «άγχος» μου..  εσείς κορίτσια τι άδειες σκέφτεστε να πάρετε ; Πότε λέτε να γυρίσετε στη δουλειά;; επίσης με το επίδομα παιδιού , υπάρχει κάποια που το πήρε ;; Μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι την ενεργοποίησα αλλά είναι 0 το υπόλοιπο.. ξέρετε τι παίζει; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...