Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια πως πανε οι ναυτιες,εμετοι και αναγουλες?


Recommended Posts

γεια σας κοριτσαι! Ειμαι στην 8η εβδομαδα και ηδη δεκα μερες ειμαι χαλια με ναυτια, λιγους εμετους και αηδια με πασης φυσεως μυρωδιες. Ειμαι σπιτι αλλα ανακατευομαι να μαγειρεψω,να κανω ο,τιδηποτε στην κουζινα με μαγειρικη, στο μπανιο το αφρολουτρο , τα σαπουνια, τα αρωματα. ! Νιωθω απαισια. Εχω απελπιστει πολυ γιατι ταυτοχρονα δεν εχω δυναμεις και ειμαι συνεχεια ξαπλωμενη. την δουλεια την αφησα προς το παρον(εχω δικο μου γραφειο) . Ελπίζω ΄το μολις κλεισω 3ο μηνα , δηλ απο τη 12 η εβδομαδα θα φυγουν αυτα. Ελπιζωωωωωωωωω. Εμψυχωστε με κοριτσια γατι το εχω παρει πολυ βαρια και μετραφω τις μερες συνεχως!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαιρη μου πρωτα απ'ολα να σου ευχηθω να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου! :woohoo:

αυτες οι αναγουλες θα σταματησουν μην αγχωνεσαι...και εγω τους πρωτες 3 μηνες ετσι χαλια ημουν...μονο και μονο που μυριζα αυτα που μαγειρευα με επιανε καουρα και μου ερχοταν εμετος :x:( και ειχα χασει 1-2 κιλα που δεν μπορουσα να φαω...αλλα μετα συνηλθα αρκετα...τα μονα που απεχθανομαι αυτη τη στιγμη και που λατρευα πριν την εγκυμοσυνη ειναι ο σολωμος και οι φακες...ουτε ζωγραφιστα δε θελω να τα βλεπω! :silly:

και αυτη η εξαντληση που νιωθεις θα περασει...και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ολο κοιμομουν χιχι :P σιδηρο σου εχει δωσει ο γιατρος σου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα παω σε δυο βδομαδες απο τωρα και θα μου πει. τοτε θα κανω τον προγενηητικο μου ειπε. κι εγω κοιμαμαι , ετσι νιωθω καλυτερα, οποτε μονο υπομονη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκό είναι όλα τόσο φυσιολογικά!!!!!!!αν και ακόμα δεν είχα την τύχη να μείνω εγκυούλα, θα σου έλεγα να χαλαρώσεις!!!!!!!!σκέψου ότι μεσα στην κοιλίτσα σου μεγάλει ένα υγειεστο κουκλί, και είναι το μπεμπακι σου!!!!!!!θα υποχωρήσουν τα συμπτωματα απλά θέλει λίγη υπομονούλα!!!!!!!!καλή συνεχεια στην εγκυμοσύνη σου!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσια παρα πολυ, αλλα μαλλον δεν εχω αποδεχθει αυτην αλλαγη ακομα, αν και ηθελα και θελω πολυ το μωρο(ξεχναω ?? την αγωνια και το αγχος που τα λεγαμε στην αλλη στηλη πριν 1 μηνα..το πως θα μεινω, τι να κανω, να σηκωθω αμεσως να μη σηκωθω.. και τελικα ολα αυτα ειναι στο παρελθον γιατι αλλα ερχονται και αλλαζουν τη ζωη μας).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην συγχαρητηρια και καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

κι εγω ημουν ετσι... ολα σε εμενα αρχισανε ακριβως 2.5 μηνων εως 4 μηνων... αφου κατεληξα κλινικη για να γλυτωσω απο αφυδατωση! εγω ημουν πολυ-πολυ-πολυ χειροτερα απο εσενα... οσον αφορα τους εμετους, ασταματητες ναυτιες....αυτα τα σοβαροτερα .... τα υπολοιπα που ειχα (αϋπνιες, δυσκοιλιοτητα κτλ κτλ κτλ) ηταν λεπτομερειες για μενα!

μου συστησε μια κοπελα κατι βραχιολακια που παιρνεις απο το φαρμακειο και τα φορας στους καρπους των χεριων σου και κανουν για ζαλαδες,ναυτιες της εγκυμοσυνης, για το αυτοκινητο, τρενο κτλ.... ειναι κανονικα βραχιολακια απλα εχουνε κατι σαν το κουμπακι το οποιο το τοποθετεις ακριβως στον συγκεκριμενο παλμο στον καρπο του χεριου.

στην αρχη με βοηθησανε αρκετα....

οποτε, τα παιρνεις απο το φαρμακειο, ονομαζονται βραχιολακια για ναυτιες, και στοιχιζουν γυρω στα 8-10 ευρω. οταν τα φορεσεις... αν δεν νιωσεις διαφορα, σημαινει πως δεν τα τοποθετησες ακριβως στο συγκεκριμενο σημειο του καρπου σου!

υποψη σου ...γενικα,... η καθε περιπτωση εγκυμοσυνης... αλλα και σε καθε κοπελα διαφερει....οποτε μην απογοητευεσαι κ ολα θα πανε καλα!!!

υπομονη κι ολα θα πανε καλα!

καλη εγκυμοσυνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!!! :laugh:

Κι εγώ έτσι χάλια ήμουν από περίπου 7-8η εβδομάδα μέχρι και την 12-13η. Νόμιζα ότι δε θα σταματούσε ποτέ αυτό το χάλι αλλά ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι ναυτίες και οι εμετοί και άρχισα να τρώω φυσιολογικά. Και να φανταστείς ότι ο εμετός είναι το χειρότερό μου, δεν αντέχω με τίποτα. Ήμουν και κλεισμένη στο σπίτι, οι ορμόνες να κάνουν πάρτυ :laugh: και κόντευε να με πιάσει κατάθλιψη! Αλλά μετά κοπήκαν μαχαίρι, πήρα τα πάνω μου και άρχισα να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη. Θα δεις ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα.

θα σου πω αυτό που μου έλεγαν κι εμένα: οι ναυτίες και οι εμετοί όσο κι αν ακούγεται παράδοξο αποτελούν πολύ θετικό σημάδι. Σημαίνουν ότι το μωρό αναπτύσσεται κανονικά και η εγκυμοσύνη προχωράει φυσιολογικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω ειχα για 7 εβδομαδες εμετους ανακατεματα,καθε απογευμα,το πρωι ετρωγα και το βραδυ ......εχασα 2κιλα,εκανα υπομονη,το παξιμαδια βοηθανε πολυ...ευτηχως ολα πηγαν καλα και τωρα εχω την κορουλα μου και καθε μερα εχουμε παρτι...μπορει τωρα να περνας δυσκολα αλλα ερχοντε πολυ ευχαρηστες στιγμες!!! καλη εγκυμοσυνη σου ευχομε μετο καλο το μορακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sygxarhthria kopela mou gia thn egkumosunh sou!euxomai ola na pane kala mexri telous!mhn agxwnesai genika!sou milaei mia kopela pou sixainetai+ "pe8ainei" kai mono sthn idea tou emetou.pragmatika nomizw pws pe8ainw otan mou erxetai auth h tash.sto pshto.. :lol: stis arxes egw eixa polles zalades,anagoules,kaoures alla ka8olou emetous.wstoso ahdiaza me ta panta.den eixa oreksh na faw tpt(den exasa kila giati prospa8ousa na trww oso mporw gia to mwro mou mono).epishs mou murizan ta panta asxhma kai entona.egw pou exw trela me ta arwmata sthn kurioleksia(exw 27 arwmata)den ta h8ela ka8olou.auto omws dihrkhse liges mono evdomades.2-3 evdomades nomizw pws krathsan oi anagoules.ta upoloipa sumptwmata krathsan ligo parapanw alla k auta eksafanisthkan.skeftomoun ton 1o kairo pws den antexw na niw8w etsi+genika skeftomoun polu arnhtika alla ola auta stamathsan otan eidame to mwro mas ston uperhxo(arxika ws mia koukkida me thn kardoula tou na palletai kai sthn sunexeia kanoniko mwwraki).gi'auto sou lew mhn apogohteuesai!einai mia periodos duskolh alla perastikh!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα και απο εμένα.Αύριο κλείνω 15 εβδομάδες και ολα τα συμπτώματα συνεχίζονται κανονικά, με μια μικρή διαφορά ότι υπάρχει λίγη βελτίωση.

Τα λόγια σου μου θυμίζουν εμένα.

Δεν μπορούσα όπως λες να κάνω τίποτα, δεν μαγείρευα καθόλου παραγγέλναμε απ'έξω, μια πικρή γεύση στο στόμα, διαρκώς ξαπλωμένη σε σημείο που να μην μπορώ να σηκωθώ και αισθανομουν διαρκώς χάλια.

Το σπίτι το είχα 3 εβδομάδες ασκούπιστο. :blink:

Τόσο χάλια ήμουν...

Ανυπομονω να περάσει ο καιρός, να αισθανθώ καλύτερα και να χαρώ επιτέλους την εγκυμοσύνη μου σαν άνθρωπος....

Κουράγιο και απο εμένα..Φαντάζομαι όταν θα κρατάμε τα μωράκια μας πόσο ευτυχισμένη στιγμή θα είναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση! και σε σας ευχομαι - οσες ειναι στα ιδια - να περασει γρηγορα ο καιρος ..και θα ερθει η ωρα που θα ανοιξει η ορεξη και θα τρωμε. Σημερα ειμαι καλυτερα γιατι ανακαλυψα οτι δεχομαι την πορτοκαλαδα απο φρεσκο πορτοκαλι και τα μανταρινια!!! εφαγα 5 σημερα. Ειναι απιστευτο το πως με ανακουφιζουν. Απιστευτο αλλα αληθινο. Δεν τρωω αλλα ομως για σημερα για να μη μου επανελθει ο εμετος. Επιχειρησα και κατεβηκα Αθηνα για καμια δουλεια αλλα συνειδητοποιησα οτι η εξαντληση δε με αφηνε και , η ωρα του φαγητου ερχοταν και επεστρεψα γιατι θα κατερρεα.

Μου φαινεται απιστευτο οτι θα εχω το μωρο μου και δεν θα ειμαι με ναυτιες΅! Ενας μηνας ελπιζω μενει ακομα και μετα καλυτερα.

Σας ευχομαι στη συνεχεια σε ολες μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαιρουλα μου σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη απο δω και περα...εγω ευτυχως ημουν απο τις τυχερες που δεν ειχα και πολλα πολλα εμετους καθολου (φτου μην με ματιαξω)λιγεσ ζαλαδες και αυτο που ειχα και εξακολουθω να εχω ειναι οτι φαγητα που ετρωγα ανετα και τα αποζητουσα πριν μεινω εγκυος τωρα δεν θελω να τα πλησιασω...αλλα δοξα το θεο το μωρο μου ειναι καλοβολο και με αφηνει και βολτες να κανω και να απολαμβανω τις ηλιολουστες μερες που ηδη αρχισαν στην κρητη...αντε κοριτσακι μου υπομονη και θα περασει και αυτο αλλωστε τα μωρα μας αξιζουν καθε ταλαιπωρια νομιζω :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia kai apo mena.eimai kai egw 8 ebdomades kai episis taleporithika me tis nauties kai emetous kai stis prigoumenes egymosines dioti ayti einai h triti mou....enai twra kati meres pou ebala kai egw ayta ta braxiolakia kata tis nautias kai kanoune thaymata....akoma den to exw pistepsei,sthn prwth mou egimosini taleporithika 3 mhnes kai sthn deyteri 5 mhnes....twra se aythn mou ksekinhsane sthn 6 ebdomada eimouna olh mera xalia kai me ta braxiolakia mou SOTHIKA!!!!OSES YPOFERETE APLA AGORASTE TA APO TO FARMAKIO!!!!KALH SUNAIXEIA....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ένιωθα όπως κι εσύ και πραγματικά ήταν το χειρότερο τρίμηνο αυτό. Εμένα μου πέρασαν αφού έκλεισα τον 4ο αλλά μετά το τέλος του 3ου άρχισαν να μειώνονται οι εμετοί. Μία συμβουλή: να τρως φρυγανιές, όσες μπορείς. Εμένα βέβαια ακόμη και τώρα που είμαι στον 7ο έχω ξινίλες πάντα το βράδυ και έχω παρατηρήσει ότι μέχρι το μεσημέρι αντέχω τα πάντα από άποψη φαγητού, μετά το μεσημέρι κάποιες γεύσεις όπως σοκολάτα δεν μπορώ να τις φάω.Αυτά, το ξέρω ότι δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα μου αλλά αυτή είναι η εμεπιρία μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από μένα, είμαι ολοκαίνουριο μέλος και ναι είμαι κι εγώ έγκυος στην 10η εβδομάδα. Μόνο που δεν το έχω χαρεί καθόλου, δεν πρόλαβα δηλαδή γιατί με πρόλαβαν οι εμετοί. Έχω κάνει υπερέμεση και αναγκάστηκα (εκτός από ορό που είναι ακίνδυνος), να πάρω primperan και τώρα φοβάμαι και έχω τύψεις... :( Γενικά, τα πράγματα ξεκίνησαν με άγχος που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για πολυυυυύ! Παντρεύτηκα τον Νοέμβριο και μετά το γάμο αποφασίσαμε να κάνουμε έναν προγεννητικό έλεγχο. Ενώ εγώ κοιμόμουν ήσυχη, βρέθηκε ότι έχω ενδομητρίωση και αποφάσισα να κάνω επέμβαση τον Φεβρουάριο. Στην πορεία όμως θύμωσα και άλλαξα γνώμη. Πήγα λοιπόν στο φαρμακείο και πήρα ένα τεστ ωορηξίας γιατί είχα λίγο άστατο κύκλο και τον 2ο μήνα έμεινα έγκυος! Στον πρώτο υπέρηχο(την 6η εβδομάδα), δεν ακούσαμε καρδιά αλλά αντιθέτως είχα ένα τεράστιο αιμάτωμα από πιθανή αποκόλληση. Μου έδωσε προγεστερώνη και μου είπε να ξαναπάω σε μια βδομάδα. Η εβδομάδα που ακολούθησε μετά το σοκ, ήταν δραματική...κλάμα, νεύρα, απογοήτευση. Ευτυχώς στον επόμενο υπέρηχο όλα πήγαν καλά και μέχρι σήμερα το φασολάκι μου μεγαλώνει φυσιολογικά. Ο γιατρός ακόμα δεν το πιστεύει οτι δεν απέβαλλα. Άντε τώρα αγωνία και άγχος μέχρι την αυχενική, έχω μπει και στα 35. Αλήθεια, έχει πάρει καμιά σας τα βραχιολάκια για τη ναυτία; Ξέρετε μήπως τί μπορεί να προκαλέσει το primperan; Υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνει την κατάσταση η προγεστερώνη που παίρνω; Άν και σας κούρασα για πρώτη φορά, ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mairi2 μην ανησυχείς καθόλου. Κι εγώ τα ίδια ήμουνα. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ήμουνα στον 2ο μήνα. Είχαν έρθει και οι γονείς μου απ' το χωριό και άρχισαν μαμα και πεθερά να μαγειρεύουν για το καθιερωμένο τραπέζι. Περιττό να σου πω οτι τις έβαζα να κλείνουν όλες τις πόρτες του σπιτιού απ' όπου περνούσαν, ώστε να μην βγαίνει καμια μυρωδιά, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ! Αναγούλες συνέχεια, μια μόνιμη αηδία στο σταμάχι μου, η οποία περνούσε λίγο μόνο κατα τη διάρκεια του φαγητού, όποτε μπορούσα να φάω βέβαια...Μια φορά ήρθε η πεθερά μου και μαγείρεψε πράσα και για κακή μου τύχη δεν έκλεισα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας...ε, δε σου λέω τίποτα...Όλη νύχτα έμεινα καθιστή στο κρεβάτι μη ξέροντας τι να κάνω, χωρίς να έχω φάει και τίποτα. Απλά δεν άντεχα τη μυρωδιά του φαγητού και έμεινα άυπνη. Εφιάλτης! Είχα χάσει και 3 κιλά κιόλας παρόλο που είμαι καλοφαγού και στρουμπουλούλα. Όμως το ευχάριστο είναι οτι μόλις μπήκα στον 4ο μήνα όλα αυτά εξαφανιστηκαν ως δια μαγείας! Οπλίσου λοιπόν με υπομονή και όλα αυτά τα συμπτώματα θα περάσουν και θα χαρείς την εγκυμοσύνη σου! Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου τι μου θυμισες...υπομονη κανε.εγω τα ειχα 3 μηνες.ακομα κ το νερο εβγαζα πολλες φορες.ετρωγα φρουτα κ σαλατες γιατι ηθελα δροσερα.να εισαι ξαπλωμενη κ μην κανεις τπτ αν δεν μπορεις.ακου μια παθουσα!παρε 1 λεμονακι να μυριζεις οταν σου μυριζουν ασχημα καποια πραγματα.κ το αφρολουτρο παρε 1 ελαφρυ.μετα απο καθε μπανιο εκανα παντα εμετο.να ειναι μαζι σου καποιος.μην απογοητευεσαι.αξιζει τον κοπο.σε λιγο καιρο θα τα θυμασαι κ θα χαμογελας...πιστεψε με!καλη συνεχεια κ με το καλο κουκλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και απο μενα!!! εμενα το μοναδικο πραγμα που με ενοχλει ειναι λιιιγο οι μυρωδιες της κουζινας,οι εντονες. πχ οταν καθαριζουν κρεμμυδι εξαφανιζομαι,ή μια σαλτσ αμε εντονη μυρωδια.. απο ναυτιες μονο κανα 2 φορες εχω νοιωσει σαν να ειμαι σε καραβι με 5 μποφορ,οχι παραπανω!! αχαχαχχαχαχαχ κατα τα αλλα τιποτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lavinia εγω επαιρνα προγεστερονη λογω σσυσπασεων για 1 μηνα.πριμπεραν μονο υποθετα εβαζα.μιλα με τον γιατρο σου.να φανταστεις κ κορτιζονες κ αλλα πολλα πηρα εγω αλλα ειχα θεμα με συσπασεις κ επρεπε να προφυλαχτει το μωρο.παντως ολα καλα τωρα παρολο που γεννηθηκε κ προωρος.σωστος αντρακλας!!!μπες στο fb valantis-anna kaparakis να τον καμαρωσεις.οτι πει ο γιατρος σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα. Αρχές 9ης εβδομάδας και από την 5η περίπου είμαι και εγώ όλη την ώρα χάλια, ζαλίζομαι, μου μυρίζουν τα πάντα, αλλά εμετούς δεν κάνω. Επίσης μόνη ανακούφιση να ξαπλώνω όλη την ώρα και να κοιμάμαι..πάνω από 10ωρα..έχω καταντήσει σαν ζόμπι. Όλη την ώρα αισθάνομαι και κουρασμένη από πάνω, ειδικά με τα αρώματα δεν το έχω καθόλου. Και φυσικά προσθέτουμε και αρκετή δόση γκρίνιας και νεύρων..Είναι τουλάχιστον παρήγορο που και άλλες κοπέλες τα περνάνε αυτά, τουλάχιστον έχεις κάπου να μιλήσεις και να σε καταλάβουν..Καλή συνέχεια σε όλες εύχομαι και γρήγορα να συνέλθουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax, koritsia , μπορω να πω οτι χειροτερευσα. Με το που σηκωνομαι απο το κρεβατι το πρωι , θελω εμετο αλλα συγκρατουμαι. και εγω οταν κοιμαμαι , το απολαμβανω. Αφου λεω, τι να ξυπνησω, να αρχισουν ολα ξανα. Με τον υπνο περνανε και οι μερες! εκλεισα τον 2 μηνα αρα, εχω σιγουρα 4 εβδομαδες!!! Την Δευτερα παω στο Γιατρο να το δουμε. Τουλαχιστον αυτο να ειναι καλα και εγω ας αδυνατιζω. Εχω χασει σιγουρα 2 κιλα και σκεφτομαι μη μου την πει ο γιατρος αλλα δεν γινεται με το ζορι φαγητο.Κοριτσαρες υπομονηηηηηηηηηηηηη!!!!!! Θα ειναι καλυτερα μετα απο λιγο και θα αρχισουν τα ονειρα για το νινι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mairi2

υπομονη. Το περασα και γω. Πολύ πιο εντονο, εμετους πανω απο 20-30 τη μερα, ακομα και στον υπνο μου, δεν ετρωγα τιποτα, ουτε νερο οποτε μου εβαλαν ορο για μια βδομαδα και συνηλθα γιατι ημουν σα λειψανο. Το μονο που τους ανησυχει ειναι να μην παθεις αφυδατωση γιατι ειναι επικινδυνη και για σενα και για το μωρο. ΑΛλιως δεν τους πειραζει, ουτε θα σου πουν τιποτα που χασες 2 κιλα. Θα τα παρεις μετα και θα σαι και πιο χαρουμενη γιατι δεν θα ανησυχεις τοσο για το συνολικο βαρος που θα παρεις, μιας και θα χεις ξεκινησει με αβανταζ....

Εμενα μου περασαν εντελως την 14η βδομαδα. Αλλα εντελως. Δηλαδη εκανα εμετο μονο το πρωι και κατα τη 15η τιποτα. Μαχαιρι.

lavinia

εγω επαιρνα φουλ primperan υποθετα, 2 τουλαχιστον τη μερα, μερικες φορες και 20αρια και παλι εκανα εμετους, απλα τους περιοριζα. Ρωτησα 100 γιατρους και μου παν οτι δεν εχει ποτε αποδειχθει οτι κανει κακο αυτο το φαρμακο και να παιρνω αφοβα, αλλα οχι πανω απο τις συνιστωμενες δοσεις. Ουτως ή αλλιως οπως ειπα και παραπανω το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην παθεις αφυδατωση. ΤΙποτα αλλο. Αναμεσα στον κινδυνο της αφυδατωσης και του φαρμακου δηλαδη προτιμουν το φαρμακο. Αν τωρα απλα ανακατευεσαι, κανε λιγο υπομονη , αυτο σιγουρα περναει μεταξυ 12ης-14ης βδομαδας και δεν θα το πιστευεις!!!!

Καλη δυναμη και να θυμαστε, περναει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oμοιοπαθούσα και εγώ!!!

Είμαι στην 12η εβδομάδα!Από την 7η - 8η είχε αρχίσει το πάρτυ!!!

Δεν μπορούσα τα μαγειρευτα φαγητά,τον καφέ,τα αφρολουτρα,αχ έκανα μπάνιο και με τοπ που έβγαινα,τα έβγαζα....

Κόπωση,ατονία,άσχημη διάθεση.....ευτυχώς όχι νευρα...

έχω ένα παιδάκι και δεν μπορούσα να του μαγειρέψω με τίποτα το ψάρι όταν πρέπει να το φάει.Με ρωτούσε η μαμα μου τι να του παρω,το ταδε ψάρι ή το τάδε?και μόνο στο άκουσμα έτρεχα στο μπάνιο...

Από την προηγούμενη βδομάδα είμαι κάπως καλύτερα....

Οι μυρωδιές με ενοχλούν πολύ λιγότερο και τρώω με ευχαρίστηση.

Τα αφρολουτρα , τα μαλακτικα και τα απορρυπαντικα μου έρχεται βέβαια να τα πετάξω όλα δεν έστρωσα,αλλα μειώθηκαν πολύ οι αναγούλες και η κόπωση.

Εμετό κάνω μέρα παρά μέρα :P αλλα αυτό είναι μεγάλη βελτίωση...

Πιστευω πως όσο περνάμε τις εβδομάδες θα φτιάχνουν όλα...

Και να φανταστείτε πως είναι η δευτερη μου εγκυμοσύνη και στην πρώτη δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ!!!!Καταλαβαίνετε πως μου κακοφάνηκε αλλα με υπομονή ,όλα περνάνε!!Να είναι γερά όλα τα μωράκια και η μανουλίτσες!Καλή πορεία κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια δεν το πιστευω που σιγα σιγα ειμαι καλυτερα. αυτη η εβδομαδα ηταν πολυ καλυτερη , 2 φορες εμετο και εφτιαξα και φαγητο μονη μου ! Οι μυρωδιες δεν εχουν φυγει εντελως αλλα ειμαι πιο ανεκτικη. Ειχα διαθεση και βγηκα για ψωνια σε μαγαζι με ρουχα εγκυμοσυνης και πηρα ενα τζιν με λαστιχο, το οποιο ειναι θαυματουργο γιατι το ρυθμιζεις οασο θες και θα το εχω μεχρι τη γεννα. Αλλαξε η διαθεση και διαπιστωνα οτι και ολες μας που παραπονουμαστε σε λιγο θα χαιρομαστε τοσο μα τοσο πολυ την εγκυμοσυνη μας! ειναι αλλη η αισθηση απο τον 3-4 μηνα και μετα που η κοιλιτσα ξεπεταγεται!!!!!! ευχομαι σε ολες καλη αναρρωση και υπομονη!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...