Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Προχθες το βραδυ ειδα ενα πολυ ασχημο ονειρο.Ειδα πως ημουν στο πατρικο μου σπιτι και ενω μιλουσα στο τηλεφωνο με μια φιλη,πεταχτηκε ο γιος μου απο το παραθυρο να μου κανει χαμογελαστος "τα" οπως συνηθιζει να κανει πισω απο τις κουρτινες."Μπεσ μεσα παιδι μου",φωναξα εντρομη...αλλα δεν προλαβα το κακό.Ο μικρος επεσαι απο το παραθυρο που ειναι στον δευτερο οροφο κατω στο δαπεδο,εκει που ειναι οι σκαλες και πριν φτασει το κορμακι του κατω χτυπησε και στο καγκελο της σκαλας το προσωπο του.Τον εβλεπα να πεφτει και ημουν σιγουρη πως ....(ουτε να το γραψω δεν θελω).Αρχισα να ουρλιαζω,ετρεξα κατω,τον πηρα στην αγκαλια μου,τον γυρισα (γιατι επεσε μπρουμυτα)και το προσωπο του ηταν χτυπημενο,τα ματακια του μισανοιχτα και τα μαγουλακια του ειχαν ανοιξει και φαινονταν τα κοκαλακια απο μεσα.Ουρλιαζα απελπισμενη.Ενιωσα την απελπισία καθε μανας που ζει κατι τετοιο.Φωναζα τοσο δυνατα βοηθεια που ο αντρας μου με ξυπνησε και ειπε πως μαλλον ακουστηκα σ ολη την γειτονιά.

Απο εκεινο το βραδυ δεν μπορω να ηρεμησω.Φοβαμαι το παραμικρο που μπορει να προκαλεσει ατυχημα στο παιδι μου.Φοβαμαι!Πεταξα τα ρουχα που φορουσε στο ονειρο,δεν θελω ουτε να τα βλεπω.Ανησυχώ!

Δεν εχω ξαναδει κατι τοσο ασχημο,ποτέ μου κι αυτο με κανει να φοβαμαι και περισσοτερο.

Πιστευεται στα ονειρα?Ξερετε να τα εξηγειτε?Αναψα ενα κερακι,κανω το σταυρο μου,δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Βοηθηστε με...Φοβαμαι !

Δημοσίευση

Πιστευω στα ονειρα και οτι καποιες φορες μας προειδοποιουν για καποια πραγματα,ομως το ονειρο σου ειναι κατα την αποψη μου ,η φοβια σου να μην παθει κατι το παλικαρακι σου!

Το καλυτερο που πρεπει να κανεις το εκανες ηδη,αναψες ενα κερακι εκανες το σταυρο σου,αμα θελεις πηγαινε το παλικαρακι σου στον πατερ της ενοριας σου να του διαβασει μια ευχουλα υπερ υγειας!ολα θα πανε καλα!!!μην φοβασαι τιποτα!!!αλλωστε για τετοιου ειδους κακα δεν μας γινονται καμια προειδοποιηση μεσω ονειρου.μην φοβασαι κοπελα μου,ονειρο ητανε!!!ενας εφιαλτης λογω αγωνιας και αγχους για το παιδι!

φιλακια πολλα και να σκεφτεσαι παντα θετικα!!!

Δημοσίευση

κοπελα μου εχεις αγχος οπως η καθε μαμα για το μωρακι της και αυτο βγαινει στο υποσεινυδητο σου .Τωρα αν θελεις να δωσεις μια ερμηνεια στο ονειρο ειναι οτι θα παρεις καποια ειδηση που θα εχει να κανει με το χωρο του πατρικο οχι απαραιτητα μεσα απο το σπιτισας μπορει να ειναι απο τη γειτονια εκεινη ημπορει να μαθεις καποια ειδηση ενω βρισκεσε στο σπιτι των γονιων σου ,με τα νεα που θα μαθεις θα ξαφνιατεις αλλα δνε ειναι σιγουρο οτι θα ειναι κατι κακο παντως αν ειδες αιμα θα ειναικατι που θα γινει σιγουρα οτι φωναξες και εκλαψες ειναι καλο ειναι ξαλαφρομα .Πατως αν βλεπεις καποιοασημο ονειρο να λες :ονειρο ειδα το'πα στον Αγγελο και εκεινος στη Παναγια και εκεινη αποκριθηκε καλο και ευλογημενο .Λεγε αι το Ιησους Χριστς νικαι και ολα τα κακα σκορπαει και πινε και λιγο Αγιασμο να ηρεμησεις και θα δεις ολα καλα α πανε

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ Η ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!

ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

Δημοσίευση

Αυτο που ειδες δεν ειναι καποιο "μυνημα"πως κατι θα συμβει,μη φοβασαι.Απλα ειναι ολες οι φοβιες που εχεις για το παιδακι σου,τα αγχη,οι σκεψεις.Δεν ειναι τιποτα.Τις περισσοτερες φορες τα ονειρα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα οι σκεψεις κ οι εγνοιες που εχουμε ολη μερα στο μυαλο μας,το υποσεινηδητο.Καποιες φορες μας στελνουν κ μυνηματα(προφητικα ονειρα),αλλα αυτο που ειδες εσυ δεν ειναι κατι προφητικο,μην ανυσηχεις.

Βλεπω κ εφω συχνα τετοια ονειρα που αφορουν στην κορη μου,ειναι φυσιολογικο,ολες οι μαμαδες κατα καιρους βιωνουν κατι τετοιο.

Μην ταραζεσαι τοσο,σε καταλαβαινω,αλλα δεν συντρεχει κανενας λογος να επηρεαζεσαι τοσο πολυ.

Δημοσίευση

ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ;)

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ

-Γέροντα, με ταλαιπωρούν κάτι άσχημα όνειρα …;

-Όταν βλέπεις άσχημο όνειρο, ποτέ να μην εξετάζεις τι είδες, πώς το είδες, αν είσαι ένοχη, πόσο φταις. Ο πονηρός, επειδή δεν μπόρεσε να σε πειράξει την ημέρα, έρχεται την νύχτα. Επιτρέπει καμιά φορά και ο Θεός να μας πειράξει στον ύπνο, για να δούμε ότι δεν πέθανε ακόμη ο παλιός άνθρωπος. Άλλες φορές πάλι ο εχθρός πλησιάζει τον άνθρωπο στον ύπνο του και του παρουσιάζει διάφορα όνειρα, για να στενοχωρεθεί, όταν ξυπνήσει. Γι’; αυτό να μη δίνεις καθόλου σημασία. Να κανείς τον σταυρό σου, να σταυρώνεις το μαξιλάρι, να βάζεις και τον σταυρό και κάνα-δυο εικόνες επάνω στον μαξιλάρι και να λες την ευχή μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Όσο δίνεις σημασία, άλλο τόσο θα έρχεται ο εχθρός να σε πειράζει. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους μεγάλους, αλλά και στους μικρούς. Και στα μικρά παιδιά ακόμη, παρόλο που είναι αγγελούδια, ο εχθρός πηγαίνει και τα φοβερίζει, όταν κοιμούνται και τινάζονται με αγωνία, τρέχουν φοβισμένα και με κλάματα στην αγκαλιά της μητέρας. Άλλοτε πάλι τα πλησιάζουν οι Άγγελοι και γελούν μέσα στον ύπνο τους από χαρά ή ξυπνάνε από την μεγάλη τους χαρά. Επομένως τα όνειρα που φέρνει ο πειρασμός είναι μια εξωτερική επίδραση του εχθρού στον άνθρωπο την ώρα που κοιμάται.

-Και όταν, Γέροντα, νιώθεις ένα πλάκωμα την ώρα που κοιμάσαι;

-Μερικές φορές αυτό οφείλεται σε μια αγωνιώδη κατάσταση που ζει κανείς μέσα στην ημέρα ή σε διάφορους φόβους, σε διάφορες υποψίες κ.λπ. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει το ταγκαλάκι, να κάνει κάποιον συνδυασμό, για να ζαλίσει τον άνθρωπο. Πολλές φορές είναι τόσο ελαφρός ο ύπνος, που νομίζει κανείς ότι είναι ξυπνητός και ότι προσεύχεται, για να φύγει αυτό το πλάκωμα, από το οποίο του κρατιέται ακόμη και η αναπνοή.

Καμιά φορά μάλιστα ο διάβολος μπορεί να πάρει την μορφή ενός ανθρώπου ή ενός Αγίου και να παρουσιασθεί στον ύπνο κάποιου. Κάποτε παρουσιάσθηκε σε έναν άρρωστο στον ύπνο του με την μορφή του Αγίου Αρσενίου και του είπε: «Είμαι ο Άγιος Αρσένιος. Ήρθα να σου πω ότι θα πεθάνεις. Τα’; ακούς; Θα πεθάνεις». Τρόμαξε ο άνθρωπος. Ποτέ ένας Άγιος δεν μιλάει έτσι σε έναν άρρωστο. Και αν τυχόν είναι να πεθάνει ο άρρωστος και παρουσιασθεί ένας Άγιος να τον πληροφορήσει για τον θάνατο του, θα του το πει μα καλό τρόπο: «Επειδή είδε ο Θεός που ταλαιπωρείσαι, γι’; αυτό θα σε πάρει από αυτόν τον κόσμο. Κοίταξε να ετοιμασθείς». Δεν θα του πει: «Τ’; ακούς; Θα πεθάνεις»!

-Και όταν, Γέροντα, φωνάζει κανείς στον ύπνο του;

-Καλύτερα, ξυπνάει …;Πολλά όνειρα είναι της αγωνίας. Όταν ο άνθρωπος έχει αγωνία ή είναι κουρασμένος, παλεύουν αυτά μέσα του και τα βλέπει σε όνειρο. Εγώ πολλές φορές, όταν την ημέρα αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα των ανθρώπων, αδικίες που συμβαίνουν κ.λπ., ύστερα στον ύπνο μου μαλώνω με τον άλλον: «βρε αθεόφοβε, φωνάζω, αναίσθητος είσαι!» και με τις φωνές που βάζω ξυπνάω.

-Γέροντα, από τα όνειρα μπορεί κανείς να προβλέψει κάτι που θα του συμβεί;

-Όχι, μη δίνετε σημασία στα όνειρα. Είτε ευχάριστα είναι τα όνειρα είτε δυσάρεστα, δεν πρέπει να τα πιστεύει κανείς, γιατί υπάρχει κίνδυνος πλάνης. Τα ενενήντα πέντε τοις εκατό από τα όνειρα είναι απατηλά. Γι’; αυτό οι Άγιοι Πατέρες λένε να μην τα δίνουμε σημασία. Πολύ λίγα όνειρα είναι από τον Θεό, αλλά και αυτά, για να τα ερμηνεύσει κανείς, πρέπει να έχει καθαρότητα και άλλες προϋποθέσεις, όπως ο Ιωσήφ(3) και ο Δανιήλ, που είχαν χαρίσματα από τον Θεό. «Θα σου πω, είπε ο Δανιήλ στον Ναβουχοδονόσορα, και τι όνειρο είδες και τι σημαίνει» (4). Αλλά σε τι κατάσταση είχε φθάσει! Ήταν μέσα στα λιοντάρια, παρόλο που ήταν νηστικά, δεν τον πείραζαν (5). Του πήγε ο Αββακούμ φαγητό, κι εκείνος είπε «Με θυμήθηκε ο Θεός;» (6). Αν δεν θυμόταν ο Θεός τον Προφήτη Δανιήλ, ποιόν θα θυμόταν;

Δημοσίευση

Πιστευω πολύ στα όνειρα και έχω δει ανάογα όνειρα. Ποτέ όμως, δόξα το Θεό δεν έχει συμβεί κάτι σχετικό. Αποκλείεται να είναι προφητικό ως προς το περιεχόμενο. Ότι κάτι σημαίνει ναι αλλά ότι είναι και κακό..δύσκολο..έχει να κάνει με άγχος, με στρες, με κάτι σχετικό με το γιο σου ναι αλλά όχι κάτι τόσο ώστε να τρομάζεις. Δεν είναι τίποτε, θα το δεις. Βγάλτο απο το μυαλό σου, σου κάνει κακό, σε στρεσάρει χωρίς λόγο. Τόσα όνειρα που έχω δει με το γιο μου ...ασε καλύτερα!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...