Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας,παιρνω αντιβιωση λογω ουρολοιμωξης,εδω και 5 μερες εχω δεκατα κυριως τις απογευματινες ωρες,κατι που δεν δικαιολογειται γιατι η αντιβιωση ειναι ισχυρη και οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα,ωστοσο περιμενω περιοδο,σας εχει τυχει να εχετε δεκατα για 5-6 μερες πριν σας ερθει;

Δημοσίευση

Μολις απαντησα σε ενα αλλο θεματακι για ακριβως το ιδιο πραγμα.Ναι,συμβαινει σε ολες,πριν τη περιοδο τα δεκατα ειναι απολυτως φυσιολογικα!!!Μολις πεσουν θα αδιαθετησεις.Εκτος κ αν....εχει πιαστει κανα σπορακι,οποτε θα συνεχισεις να εχεις δεκατα τους υπολοιπους 9 μηνες!! ;)

Φιλια!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου με αυτα τα δεκατα παλευα δυο μηνες καθε μερα καθε μερα βεβαια ηταν 2 μηνες μετα τη γεννα..εκανα 1000 εξετασεις καθαρες..οτιμπορεισ να φανταστεισ.....οταν μου ξαναηρθε περιοδος μετα απο τη γεννα για πρωτη φορα μου περασαν ολα ...βασικα το απογευμα ξερω οτι ανεβαινει//....μην ανχωνεσαι γιατι επιβαρυνεισ την κατασταση και αυθυποβαλλεσαι...βεβαια κανε καλου κακου και εξετασεισ...εγω ειχα φτασει σε σημειο να χω 2 θερμομετρα στα χερια ολη μερα

Δημοσίευση

δημητρα σημερα δεν εχω πυρετο μεχρι στιγμης,αν συνεχιστει θα το ψαξω κι αλλο,αντρουλα μου θυμαμαι την περιπετεια σου με τα δεκατα,εχεις δικιο για την ψυχολογια,τωρα ολα καλα με σενα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...