Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΞΥΠΝΑΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Recommended Posts

:(:( ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ 8ο!ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΑΙΕς 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ(ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ) ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ! ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ(ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!- ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΠΙΠΙΛΑ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΕΙ 270 ΓΡ.ΠΟΛΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ DEPON KΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΑΙ ΣΤΙΣ 14:30 , ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

OTAN THN PAIRNV STO KREBATI MAS ANAMESA MPOREI NA KOIMHUEI VRES!ALLA DEN UELV NA THN PAIRNV GIA NA MHN MAUEI!ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ!ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ!!

ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!

STAR :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα! και εγω έχω το ιδιο προβλημα, ξυπναει όχι 6 αλλά 10 φορες το βραδυ, μολις της πέσει η πιπιλα. δεν το κάνει καθε βραδυ αλλα τα περισσοτερα βραδυα. εγω πιστευω ότι ειναι θεμα ανασφαλειας και απλώς ειναι μια φαση που περναει. κανε υπομονη πιστευω συντομα να το κοψει. μην την βαζεις στο κρεββάτι σου ειναι ό,τι χειροτερο. θα ξυπναει και θα κλαιει μεχρι να την ξαναπαρετε μαζι σας. κανε υπομονη και θα περασει! εγω τουλαχιστον αυτο κανω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η μπεμπα μου ειναι 6 μηνων κ λιγες μερες πριν το εκανε αυτο που λες για 2 εβδομαδες,ξυπναγε απο 4 μεχρι 8 φορες καθε βραδυ για να της βαλω πιπιλα.καταλαβα οτι απλα εκανε ανησυχο υπνο για καποιο λογο..τα μωρα περνανε τετοιες φασεις που δε μπορουμε να εξηγησουμε τι φταιει..κανε λιγη υπομονη κ θα το σταματησει μονη της.εγω την κοιμιζω στο πλαι κ κραταει αγκαλιτσα ενα μικρο μαξιλαρακι για να της στερεωνει την πιπιλα..αλλα τωρα κ να της φυγει δεν ξυπναει αμεσως..υπομονη λοιπον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχετε δοκιμασει μεσα στο τελευταιο γαλα να προσθεσετε μια κουταλια ρυζαλευρο. Εγω ετσι σωθηκα και σταματησε να ξυπναει μου το εμαθε η μαμα μου βλεπεις μετα απο 4 παιδια εχει γινει εξπερ :P;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και εγω ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι την περασμενη εβδομαδα... μεχρι που δεν τον σηκωνα απο το κρεβατι και τον χαιδευα μεχρι να ξανακοιμηθει αλλα δεν ηταν λυση και αυτο... εκανα αυτο με το ρυζαλευρο και σωθηκα δεν ξυπνησε ξανα... φτου φτου μην τον ματιασω... υπομονη σου ευχομαι και με το καλο η δευτερη εγκυμοσυνη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμενα το εκανε αυτο, κι εμενα στον 8ο ξεκινησε. ημουν τοσο κουρασμενη που την επαιρνα στο κρεββατι και κοιμοταν χωρις κανενα προβλημα. τωρα ειναι ενος ετους και πριν μια βδομαδα το εκοψε το βραδυνο ξυπνημα. κοιμαται στο κρεβατακι της χωρις κανενα προβλημα. φαση ειναι, θα περασει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...