Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ?ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ?

Δημοσίευση

Αντε με το καλο!!!!

Εννοεις η αποστείρωση στα μπουκάλια? κοιτα εγω προσωπικα που την πηγα οδικως στη θεσσαλονικη δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο. Αν θες βαλτα σε μια ισοθερμικη σακουλα με παγοκυστες, αλλα 5 μηνων δεν θα εχετε αρχισει ήδη κρεμουλα ή κατι πιο στερεο? αν ναι, τοτε απο κεινη την ωρα και μετα η αποστειρωση κοβεται

Καλα να περασετε!! :)

Δημοσίευση

Το παιδί μου στην κυριολεξία έχει μεγαλώσει στο αμάξι!! :laugh:

Λόγο δουλειάς του συζύγου, πηγαινοερχόμαστε Εύβοια - Αθήνα! Μένουμε καθημερινές στην Εύβοια και ερχόμαστε Σαββατοκύριακα Αθήνα για να βλέπουμε τους δικούς μας, τους φίλους μας... κ.ο.κ.!!!

Στην αρχή τα κουβαλούσα όλα!! Αποστειρωτές, θερμαντήρες, γάλατα! ν και θήλαζα τον πρώτο τρίμηνο, τα κουβαλούσα για παν ενδεχόμενο!

Ο παιδίατρος εμένα μου έκοψε την αποστείρωση στον 4ο! Άλλοι το θεωρούν ότι είναι νωρίς! Πιστεύω ότι στον 5ο την κόβουν οι περισσότεροι!

Που θα πάτε αν επιτρέπεται? Κι εκεί που θα είστε θα έχετε δικό σας σπίτι, θα μείνετε σε φίλους ή ξενοδοχείο??

Εμείς το άλλο Σάββατο θα φύγουμε για Γερμανία οδικώς! Θα πάμε στις αδερφές του άντρα μου! Εκεί θα του ετοιμάζω το φαγάκι του και θα το παίρνω μαζί! Για τον δρόμο μάλλον θα δώσω γάλα ή κρέμα βανίλια παρόλο που δεν συμπεριλαμβάνεται στο διαιτολόγιο του! Αλλά από το να δώσω τα βαζάκια προτιμώ την βανίλια ή αν μου επιτρέψει γιαουρτάκι!

Εσύ με μόνο γάλα μην ανησυχείς! Όσο ήμασταν στην περίοδο γάλατος.. ήταν όλα πολύ πιο εύκολα!!

Καλά να περάσετε όπως και να έχει!! ;)

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Αντε με το καλο!!!!

Εννοεις η αποστείρωση στα μπουκάλια? κοιτα εγω προσωπικα που την πηγα οδικως στη θεσσαλονικη δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο. Αν θες βαλτα σε μια ισοθερμικη σακουλα με παγοκυστες, αλλα 5 μηνων δεν θα εχετε αρχισει ήδη κρεμουλα ή κατι πιο στερεο? αν ναι, τοτε απο κεινη την ωρα και μετα η αποστειρωση κοβεται

Καλα να περασετε!! :)

Που είσαι κοριτσάρα μου εσύ?? Χάθηκες!! Πως πας με την εγκυμοσύνη?? Η μικρούλα σου καλά?? Είμαι η Έλενα που είχαμε συναντηθεί στην Τερίνα που είχες έρθει τότε που είχα σαραντήσει!! Θα χαρώ να μάθω νέα σου!!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΙΓΙΝΑ..ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 4Ο ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 5Ο ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΥΡΙΩΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

αχ διακοπες

ποσο θελω τωρα να φυγω...................

μην ανησυχεις ολα θα τα βαλεις σε μια σειρα

οταν πηγαμε περυσι διακοπες η μικρη μας ηταν 4 μηνων και ηταν τελεια

αλλα θηλαζα οποτε δεν ειχα μπουκαλια

αλλα και παλι μην αγχωνεσαι θα περασετε τελεια

θελω επειγοντως διακοπες!!!!!!!!!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να κοψεις την αποστείρωση. ο γιατρός μου είχε πει ότι την αποστείρωση την κάνουμε στα μπουκάλια γιατί μαζεύουν μήκυτες απο το γάλα. εμένα μου την έκοψε 6,5 μηνών.

μπορείς πάντως να τα αποστειρώσεις απο το σπίτι, και μετά τα κλείνεις. δεν παθαίνουν τίποτα.

καλά να περάσετε!

Δημοσίευση

Κοπελα μου εγω την αποστειρωση την εκοψα 3 μνων ηταν αολυτη η γιατρος απο τη στιγμη που ξεκιναμε και δινουμε και νερο οπως και στερεες τροδες εμενα ξεκινησε την κρεμα βανιλια στο 4 μηνα δνε υπαρχει λογος να συνεχισεις την αποστειρωση .Θα εχεις πλυνει καλα τα μπουκαλια και θα το εχεις μαζι με το ζεστο νερο και τη σκονη και ολα καλα .Εμενα γεννηθηκε μαρτιο και ιουνιο σταματησαμε τη αποστειρωση τοδ εΑυγουστο πηγαμε Κατερνη μεχρι και στον ΟΛΥΜΠΟ ανεβηκαμε δνε παθε τιποτα .Γενικως δνε πρεπει να ειμαστε υποχονδριοι μετα τα μωρα .

Δημοσίευση

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!

ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΠΙΑ!

ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΕ :)

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΤΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΡΡΡ!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...