Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, για άλλη μια φορά χρειάζομαι την εμπειρία σας και την βοήθεια σας!

Ο γλυκός μου μπεμπούλης σήμερα έγινε 20 ημερων και θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα! Επειδή όμως υποφέρουμε πολύ από κολικούς, ο μπέμπης μου έχει βρει την θηλή ως μέσο ανακούφισης!

Σκέφτομαι λοιπόν, αντί να είμαι 7 ώρες με το βυζί στο στόμα, όπου στην ουσία τρωει μόνο στην αρχή, να του δώσω πιπίλα!

Λέτε να είναι νωρίς και αυτό να χειρoτερέψει την κατάσταση;;;

Ευχαριστώ!!!! :-)

Δημοσίευση

ποτέ??????Μερικα μωρακια δεν θελουν την πιπιλα οταν θηλαζουν

αλλα α θες να του μαθεις την πιπιλα περμενε ενα μηνα ακομα να εδραιωθει η γαλουχια καλυτερα μην το ρισκαρεις

Να σου ζησει ο ζουζουνος σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!θα έλεγα καλήτερα να μην του δωσεις απο τωρα..ειναι πολύ νωρις!!Εγω του έδωσα πιπίλα 3 μηνων οταν λογω κάποιου προβλήματος σταμάτησα τον θηλασμό...και ακομα δεν την αποχωρίζεται..!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!

οπως ειπαν και τα κοριτσια καλυτερα να μην του δωσεις ακομα πιπιλα...ασε ενα μηνα ακομα...κι εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα και τωρα που ειναι 3,5 μηνων δεν ειναι και πολυ φαν της πιπιλας η δικια μου!!!κι εγω δεν της την πολυ δινω αλλα κι αυτη προτιμαει το στηθος της μαμας!!!!! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσάκια μου..Εγώ είμαι πιο..διαλλακτική μανούλα!

Κ εμένα η παιδίατρός μας μου είχε πει αν μπορώ να την αποφύγω,αλλα κ αν χρειαστεί να της δωσω πιπίλα,να προτιμήσω σιλικόνη..

Αφού είδα οτι κ εμένα είχε πάρει το στήθος ως μέσον..νανουρισμού κ όχι φαγητού,εκεί,κοντά στις 3 εβδομάδες με 1 μήνα μετά τη γέννηση,ξεκίνησα να της δίνω πιπίλα-στην αρχή ούτε να τη φτύσει,αλλα επέμεινα(γιατι παράλληλα διάβασα κ έμαθα οτι συμβάλλει κ στην αντιμετώπιση του αιφνίδου βρεφικού θανατου(χτύπα ξύλο,μακριά απ όόόόλα τα μωράκια)κ τελικά προσαρμόστηκε στην chicco physio για νεογέννητα κ κανένα πρόβλημα δεν είχε με τον θηλασμό,κ τώρα την θέλει μόνο όταν νυστάζει μέχρι να κοιμηθεί,μετά τη φτύνει απο μόνη της!

Φιλάκια πολλά,να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα!

Δημοσίευση

εμενα τον γιο μου τον ειχαν δωσει πιπιλα ακομα μεσα στη θερμοκοιτιδα :blink: τι ναπεις... ετσι λοιπον την ειχε ηδη μαθει. αλλα και στην κορη μου αν θυμαμαι καλα στον πρωτο μηνα την εδωσα. μπορει και νωριτερα. Πιστευω οτι ισως να τον ηρεμει η πιπιλα και μπορει με αυτον τον τροπο να του μαθεις και να καταλαβαινει οτι αλλο πιπιλα και αλλο στηθος. για να μη πιπιλιζει το στηθος αλλα μονο να τρωει αποκει. δικια μου αποψη καλητερα νατα εχει ξεχωριστα. μη τα μπερδευει. καιμενα η κορη μου πηγε να μουτο κανει αυτο. καιμαλιστα τοτε δεν ηξερα και ελεγα ποπποοο ποσο γαλα πινει! δεν αφηνει ο στηθος μου και τελικαεκεινη πιπιλιζε :laugh: οκ εγω δε θυλασα και πολυ. αλλα δοκιμασε το αν θες. ειδικα αν τον θυλαζεις για πολυ καιρο καλητερα να μαθει απο τωρα τι ειναι πιπιλα και τι στηθος.σε αυτη την ηλικια οσο παραξενο και να φαινετε τετοια πραγματα τα καταλαβαινουν γρηγορα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...