Μετάβαση σε περιεχόμενο

16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!

Απορια αγχωμένης μέχρι το κόκκαλο: Τι πρέπει να νιώθουμε ακριβώς γύρω στη 16η βδομάδα που είμαι τώρα;;; Μη με παρεξηγήτε απλά έχω φρικάρει γιατί πάνε 3 βδομάδες που έκανα τον τελευταίο υπέρηχο και δεν ξέρω τι μου φταίει!! :P

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ενω πριν κάποιες μέρες είχα συχνά σουβλιές, τσιμπηματάκια και ψιλοενοχλήσεις στα διάφορα όργανα, τώρα δεν έχω απολυτως τίποτα και κατααγχώθηκα. Γιατί δε νιώθω τίποτα ρε κορίτσια;; Είναι σύμπτωμα ότι κάτι δεν πάει καλά; Μήπως δε μεγαλώνει το μωρό;;;

Εσείς τι νιώθετε/νιώθατε αυτή την περίοδο;; Υπάρχουν κοπέλες που είχαν ήδη ακούσει και τα χτυπήματα του μωρού;

HELP!!! :S:S:S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lenitsa mou katarxin me to kalo kai m ena gero mwraki!

min agxwnesai kai apolause to..apo gunaika se gunaika diaferoun

auta pou niwtheis kata ti diarkeia tis egkumosinis!an einai i prwti sou

min perimeneis na to niwseis apo twra kane upomoni kai mesa ston pempto kapoia stigmi tha to aisthantheis kati san fterougismata diladi mi fantasteis giati einai mikro akoma to mwraki..

twra an niwtheis perierga pare to giatro sou kai rwta ton oti thes..

gi auto ton exeis..

mats

γεια σου Λενιτσα!

εγω ειμαι στην 18η εβδομαδα και τις διαφορες σουβλιες και τα πονακια τα εχω καποιες μερες συνεχεια και αλλες μερες καθολου!!

ειναι φυσιολογικα. το ενα μου μωρο (εχω διδυμα) το ενιωσα πριν 4 μερες και απο τοτε δεν ενιωσα ξανα κατι...

νομιζω ομως πως δεν χρειαζεται να ανησυχω γιατι ειναι νωρις ακομη για να τα νιωθω καθε μερα....

Καλημερα Lenitsa ειμαι κι εγω στην 16 εβδομαδα,κι εγω αγχωνομαι καποιες φορες αλλα προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα.Πονακια και σουβλιες εχω λιγο και οχι καθε μερα,ο γιατρος μου ειπε οτι καποια στιγμη μπορει να σταματησουν και να αρχισουν αργοτερα ειναι φυσιολογικο.Εγω παντως νομιζω οτι το ενιωσα κατι σαν φτερουγισμα δεν ξερω ομως μπορει να ηταν και τα εντερα μου.Το ειδατε το φυλο?Εμεις εχουμε κοριτσακι.Απο κιλα πως πας εβαλες καθολου.

Να σκεφτεσαι το μωρακι σου και να μην αγχωνεσαι.Ολα θα ειναι καλα :):)

Καλημέρα και από εμένα!

Μην ανησυχείς και εγώ άργησα πολύ να "ακούσω" το μωρό... έφτασα σχεδόν στην 20η εβδομάδα για να το καταλάβω :blink::blink: Πονάκια και ενοχλήσεις θα αρχίσεις να έχεις πάλι, θα δεις!

Σε καταλαβαινω απολυταααα...

Εγω ειμαι στην 2η εγκυμοσυνη μου και ακομα αγχωνομαι! Περασα μια περιοδο αγωνιας και αγχους μεχρι να παμε στον γιατρο και να κανουμε υπερηχο και να δουμε οτι ολα ειναι ενταξει. Μετα ηρεμησα.

Τωρα μπαινω στην 23η εβομαδα και ειμαι ηρεμη γιατι αισθανομαι απαλα απαλα τις κινησεις του μωρου και ανακουφιζομαι! :P

Ηρεμησε και κανε λιγο υπομονη μεχρι να αρχισει το μωρακι σου να κλωτσαει για να δεις οτι ειναι καλα. Αν ειναι το πρωτο καθυστερει λιγο περισσοτερο, ενω αν δεν ειναι, το νιωθεις πιο νωρις.

Με το καλο το μωρακι σου.

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας,

μου δίνετε πολύ θάρρος! Η αλήθεια είναι ότι χτες το βράδυ ξαναάρχισαν οι σουβλιές και τα γδαρσιματάκια και ανακουφίστηκα αρκετά. Η Τετάρτη είναι κοντά. Μετράω μέρες.

Εμείς μάλλον έχουμε αγοράκι αλλά τώρα θα το πει με σιγουριά ο γιατρός. Όσο για τα κιλά άστα να πάνε... :(:(:( Ούτε θέλω να μετρηθώ. Ξέρω πως έβαλα παραπάνω από το κανονικό και αν δω τη ζυγαριά θα απογοητευτώ. Θα μετρηθώ μόλις μπω στον 5ο!! :blush::blush::blush:

Αλήθεια κορίτσια με ποια βδομάδα ξεκινά ο 5ος;;; Έχασα το μπουσουλα με τον υπολογισμό της εγκυμοσύνης...

Φιλιά

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7 ... ...........ΜΙΠΟΣ ΑΦΤΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΙΤΙΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΙΣ ΚΑΦΕ ΕΒΟΜΑΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ..ΠΡΟΣΟΧΙ ΚΑΙ ΙΡΕΜΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΙ..

ΓΕΙΑΣ ΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΙΑΝΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ SUPER ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...