Μετάβαση σε περιεχόμενο

to proto mas dontakiiii !!!!!

Recommended Posts

koritsia mou geia sas! simera anakalipsa oti i mikroula mou vgazei to proto dontaki(vevaia eixa mia ipopsia giati tis teleftaies meres itan mes stin grinia. o giatros mou eipe na tis valo mundizal tzell sta oula.eseis xrisimopoiisate afto to zele sta mora sas? dokimasa sta dika mou oula kai kaiei ligaki.anakoufizetai to moraki i tha tou to doso adika? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΜΤΟ... ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΤΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΗΖΟΜΑΣΤΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΙ ...

με το καλο και τα υπόλοιπα!!!Εχω ακουσει οτι ανακουφιζει πολύ αλλά δεν κάνει να το βάζεις συνέχεια..εμεις δεν το χρησιμοποιήσαμε βέβαια..ειχε και ο δικος μου γκρινια αλλα τελικα δεν ηταν και τοσο ανώδυνο..αν και εβγαλε τα πρωτα 2 κατω δοντακια 10 μερες πριν χρονισει!!!!!

Ανακουφίζει για λίγη μόνο ώρα. Εμένα η γιατρός στην Έλλάδα μου είχε πει

όταν αν δω τα σκούρα να δώσω ντεπονάκι. Η μουντιζαλ είναικάτι σαν τοπίκό αναισθητικό.

• 4 months later...

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω ένα μωράκι 5 μιση μηνών και πριν από μια εβδομάδα άρχισε να βγαζει το πρώτο του δοντάκι.

Η παιδιάτρος δεν μου έχει πει να αγορασω κρέμα για τα ούλα του.Άυριο το πρωί θα της τηλεφωνήσω για να την ρωτήσω.

γεια σας κοριτσια

εμενα την λατευουν την κρεμμα αυτη

οταν βγαζανε τα δοντακια τους επρεπε να τους βαζω πριν το φαι για να πιασουν την πιπιλα του μπιμπερο :lol: - τους αρεσε και τους ανακουφιζε παρα πολυ

κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται και οταν γκρινιαζουν πολυ να τους δινω ντεπον

αλλα δεν χρειαστηκε το ντεπον σχεδον καθολου με την κρεμμα

εμενα προσωπικα με εσωσε

ας λενε οτι θελουν μερικοι - ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!! :lol::lol::lol::P:P

geia sou! ante me to kalo kai ta ypoloipa dontakia. kai emeis me to pou mpikame ston 5o emfanistike to prwto donti! to mundizal to xrhsimopoihsame 2 fores kai ths efere anagoula kai ekane emeto. ta mashthria thn voithoun, paizei kiolas mazi tous kai ksexnietai ligo opws epishs twra pou arxisame na trwme krema, dagkwnei to koutali tis me megalh efcharisthsh!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...