Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ακούω κοπέλες που λένε ότι το μωράκι τους το νιώθουν συνεχώς στη κοιλιά τους να στριφογυρνάει, να κλωτσάει κλπ.... η δικιά μου γενικώς είναι πολύ ήσυχη, αν εξαιρέσουμε το βράδυ μετά τις 22.00 που δίνει ρέστά..

Υπάρχουν κοπέλες που τα μωράκια τους είναι τόσο ησυχα η' να ανησυχώ??

Σημ: είμαι στον 9ο

Δημοσίευση

Κι εγω ειμαι στην 26η εβδομαδα και πολλες φορες περνανε ωρες και δεν κλωτσαει.οταν αρχιζω να φοβαμαι,κουναω την κοιλια μου,ετσι ξυπναει ριχνει μια κλωτσια και ξανακοιμαται και με γραφει εντελως.ανησυχω κι εγω συνεχεια γιατι γενικα ειναι με τις μερες της.τι να πω ?υπομονη εσυ γεννας σε λιγο!!!ολα καλα ειναι μην φοβασαι !κουνα την κοιλιτσα να το ξυπνησεις.φιλακια και ολα να πανε φινα!!!

Δημοσίευση

θυμαμαι πως στον 8ο μηνα μειωθηκε η κινητικοτητα λιγο και ειχα ανυσηχησει και εγω αλλα τελικα ηταν απλα οτι ειχε μειωθει ο χωρος και ετσι μειωνουν τις κινησεις τους

ευχομαι να γεννησεις ευκολα γρηγορα και φυσθολογικα!!!!!!και με εναν πονο?? :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου,οσο περαει ο καιρος κ μεγαλωνει το μωρακι τοσο πιο πολυ αραιωνουν οι κινησεις του γιατι πια δεν ειναι ευκολο για αυτο να στριφογυριζει.Καταλαβαινω την αγωνια σου,αλλα μην ανυσηχεις.Θυμαμαι κ εγω οταν ημουν εγγυος στην κορη μου στον 9ο,μονο το βραδυ που ξαπλωνα εριχνε καμια κλωτσια κ αυτες αραια κ που.

Ολα ειναι καλα κ σε λιγο θα γεννησεις το μωρακι σου μια χαρα. :)

Δημοσίευση

koritsakia mou eyxaristw poli gia tis apanthseis sas... omologw pws eixa anisixisei giati h giatros mou leei to poli kathe 1 wra prepei na thn niwthw, alla den isxyei auto..

Sunepws den eimai h moni.. esas o giatros sas ti elege? oti einai fysiologiko logw elleipsis xwrou?

Egw fantasteite apo fovo de lew sth giatro mou oti de kounietai poli :blush:

Kiriws to vradu ki emena arxizei na voltarei ala oxi kati entono..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...