Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Άν και έχω καιρό να μπώ, θέλω να πάρω τις απαντήσεις σας για το θέμα αυτό. Σήμερα πήρα ένα μήνυμα στο fcb από μία γνωστή μου ότι δεν είναι σωστό να δημοσιεύω φωτογραφίες με τα παιδιά μου εκεί. Είναι επικίνδυνο. Μερικές από εσάς με ξέρετε και από συναντήσεις και από το fcb. Άλλες όχι. Όμως πείτε μου είμαι "μάνα για κλωτσιές?" Αισθάνθηκα πολύ άσχημα με το μήνυμα αυτό. Θα πείτε μερικές "καλά να πάθεις" όμως οι περισσότεροι φίλοι μου στο fcb είναι από το Mammyland (δηλαδή μαμάδες που κάνουν το ίδιο) ή συγγενικά πρόσωπα και κάποιοι φίλοι που με ξέρουν και από κοντά (δεν τους βρήκα δηλ. στο fcb). Επίσης οι φωτογραφίες που δημοσιεύω φροντίζω να είναι απόρρητες σε όλους τους άλλους εκτός από τους φίλους μου. Τώρα θα μου πείτε όλες ότι προσπαθώ να απολογηθώ για κάτι που ναι, δεν είναι σωστό στην εποχή που ζούμε, αλλά ρε παιδιά, εντάξει, μου έχω εμπιστοσύνη κατά κάποιο τρόπο, ξέρω γώ..... :(

Δημοσίευση

Μα αυτό το νόημα έχουν οι ρυθμίσεις ασφαλείας στο facebook, να επιλέγουμε εμείς ποιος βλέπει τις φωτογραφίες μας. Εγώ το'χω ρυθμισμένο στο "μόνο οι φίλοι μου".

Από κει και πέρα, θα θυμηθώ κάτι που'χε πει η Μαρίτσα κάποτε: τα παιδιά μου είναι στο σπίτι μου και ασφαλή. Και κάποιος κακόβουλος να πάρει τη φωτογραφία, κακό στα παιδιά δε μπορεί να κάνει.

Και μια ιδέα που'χε πει η Ολίβια: πριν να δημοσιεύσεις οπουδήποτε μια φώτο με τα παιδιά, μπορείς να περνάς ένα λογότυπο πάνω που θα την κάνει μοναδική, πχ όπως εδώ: http://tomwro.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html

Δημοσίευση

Έτσι είναι όπως τα λέει η Μαρίτσα. Τώρα εγώ μιλάω από την πλευρά του "ενόχου".... Τί να πω, έχω στενοχωρηθεί λιγάκι γιατί νιώθω ότι μου την είπε άσχημα και είχε και δίκιο. Από την μεγάλη μου χαρά δημοσιεύω τις φωτό με τα κοριτσάκια μου.....

Δημοσίευση

εγω δεν βαζω καμια που να ειναι εστω και λιγο γυμνουλα..δυστηχως κυκλοφορει μεγαλη ανωμαλια και ποτε δεν ξερεις..(κοιτα πως μας εχουνε κανει να σκεφοτμαστε ρε γμτ!!)

αλλα του μπεμπη βαζω..σιγα..αφου θελω να τις μοιραστω με συγγενεις μου που ειναι μακρια, με φιλες απο το μαμμυ..

και εμενα προχθες μου ειπε μια κοπελα γιατι βαζεςι φωτο του μικρου, και αμα τις δει καποιος κακοβουλος, ανωμαλος, και βρει που μενετε και ερθει και χιλια δυο χαζα..αμα ειναι ετσι..ουυυυυυυυυυ

τοτε να μην κυκλοφορουμε κιολας!

Δημοσίευση

Κίνδυνοι υπάρχουν παντού. Ούτε ο γείτονας σου δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει. Αν όμως αρχίσουμε και σκεφτόμαστε συνέχεια έτσι στο τέλος θα τρελαθούμε. Κι εγώ δημοσιεύω φωτογραφίες στο facebook, για να τις δουν δικοί μου άνθρωποι που είναι μακριά. Ποτέ γυμνούλικες και ποτέ βίντεο από μπάνιο κλπ κλπ που μου ζητάει π.χ. η πεθερά μου που είναι μακριά. Από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός :)

Δημοσίευση

Μαράκι κι εγώ έχω πολλές φώτο του λουλουνιού στο fcb! Κι έχω επίσης και πολλούς φίλους! Και πολλοί είναι παντελώς άγνωστοι εκεί μέσα!! Ο καθένας κάνει ότι νομίζει! Εγώ ας πούμε έβαζα, βάζω και θα συνεχίσω να βάζω! Κάποιος άλλος έχει κόλλημα ας πούμε και δεν θέλει! Τ'ότι το ίντερνετ κρύβει πολλές παγίδες και πολλές ανωμαλάρες όλοι το ξέρουμε!! Απλά από κει και πέρα ο καθένας αποφασίζει τι θα δημοσιεύσει και τι όχι!! :)

Δημοσίευση

Μαράκι μην νοιωθεις ενοχες για τιποτα ο καθενας κανει οτι νομιζει..

και εγω εβαζα, τελευταια εκοψα(αν και με το ζορι κρατιεμαι να μην βαλω μια τελευταια που εχω βγαλει θεικη!! δεν ξερω αν θα κρατηθω :P )

και ο λογος που κρατιεμαι ειναι γιατι εμαθα οτι υπαρχει τροπος και πολυ ευκολα καποιος που δεν ειναι φιλος σου να δει τις φωτο σου παρα τις ρυθμισεις που εχεις κανει..

το μονο που σας "συμβουλευω" παροτι ειμαι ασχετη με υπολογιστες και τεχνικα θεματα ειναι στο προφιλ σας να μην φαινονται ποιοι ειναι οι φιλοι σας...δηλ αυτο το παραθυρακι που υπαρχει αριστερα..

θα συμφωνησω βεβαια απολυτα με την Lenaki26 <<...alla kai pali an kapoios

thelhsei na sou kanei kako mporei na tis parei apeythias apo

to pc sou kai na mhn pareis xampari!...>>

μην στεναχωριεσαι κοριτσακι ολοι σχεδον βαζουμε του παιδιου μας φωτο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...