Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχει χαθει αλλο ενα κοριτσακι ε? η katekargi που μας εγραφε στην αρχή συχνα αλλα τωρα εχει πααααααααρα πολυ καιρο να γραψει. Λετε να συμβαινει κατι? που να εξαφανιστηκε κ αυτο το κοριτσακι.

Παρεπιπτοντως εγω ουτε τα πραγματα για τις κουνιες τους εχω λαβει ακομα. Τελος παντων ας ελπισουμε οτι θα ερθουν συντομα για να μπορεσω να τα ετοιμασω ολα μαζί. Αυριο εχω δουλειες με φουντεςςςςςςςςςς μιας κ δεν εχω να παω στο μαγαζί εχω στο σπιτι ενα σωρο δουλειες. Τελος παντων.

Τα μωρακια μου σημερα ειναι ησηχουλια.

  • Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά, αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου, γιατί έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά. Τα μωρά έχουν πολύ συχνά λόξυγκα κι αυτό έχει πολύ πλάκα. Χτες που πήγαμε στη γιατρό την ώρα που μετρούσε τους παλμούς τους ακουγόταν κι ο ένας που είχε λόξυγκα.

Καλή πρωτομαγιά σε όλες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μουυυυυυυυυ. Τα αντρακια μου ειχαν κεφακια τωρα το απογευμα κ μεχρι τωρα γινεται ο κακος χαμός χιχι. Τελεια ειναι.

Αυριο ευχομαι να περασουμε ολες μας τελεια αν κ να πω την αληθεια μου εγω βαριεμαι. Μας εχουν τραπεζι αλλα προτιμω να κατσω σπιτακι μου. Τελος πάντων. Φιλακιαααααααααα

Δημοσίευση

πού είστε κοριτσάκια, βγήκατε όλες να πιάσετε το Μάη??? εγω ταλαιπωρήθηκα αρκετα με τους γιατρούς και τις εξετάσεις τις τελευταίες μέρες και είπα σήμερα να μείνω για ξεκούραση αν και έχει τέλεια μέρα και μου κακοφαίνεται λίγο!

χάρηκα πολύ με τα νέα της Kleoxx, κι εγω την έχω στο μυαλό μου συνέχεια!

Irene1 ελπίζω τον άλλο μήνα να έρθεις και να μείνεις στην παρέα των διδυμομαμάδων, σε περιμένουμε!!!

εγω έχω πολλά νέα αλλά όχι καλά. έκανα τη μεγάλη καμπύλη που κι αυτή δεν βγήκε καλή και ο γιατρός μου με έστειλε σε διαβητολόγο. τελικά έχω διαβήτη κύησης :(

το καλό είναι ότι δεν ξεκίνησα θεραπέια αλλά το παλεύουμε με διατροφή προς το παρόν. πολυυυυυ αυστηρή όμως, σχεδον μόνο νερό επιτρέπεται να πίνω!!!ακόμη και οι ώρες των γευμάτων πρέπει να τηρούνται αυστηρότατα. μιλάμε με έβαλε σε καραντίνα!!! μου έδωσε μηχανηματάκι να μετράω το ζάχαρο μόνη μου...6 φορές τη μέρα :S όλη τη μέρα πρέπει να μετράω τις μπουκιές μου, να τις καταγράφω σε ημερολογιο και να μετράω το ζάχαρο!

με έχει πάρει λίγο από κάτω είναι η αλήθεια, πολύ ταλαιπωρία, δεν φτάνουν όλα τα άλλα έπρεπε να τύχει κι αυτό?

τα μωράκια δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όλη μέρα χορεύουν! μάλλον προσπαθούν να μου φτιάξουν τη διάθεση!

marsoupilami κι εγω παθαίνω παλλινδρόμιση (όχι που δε θα πάθαινα!) και εδω και 3 βδομάδες δεν έχω πάρει γραμμάριο, έχω μείνει σταθερή στα 10! μου φαίνεται ότι από δω και πέρα θα χάνω κιόλας! αλήθεια γι΄αυτό δεν έχεις κανένα καλό φαρμακάκι να προτείνεις? :P Α

Δημοσίευση

zetoyla έγραψε:

κοριτσια εχει χαθει αλλο ενα κοριτσακι ε? η katekargi που μας εγραφε στην αρχή συχνα αλλα τωρα εχει πααααααααρα πολυ καιρο να γραψει. Λετε να συμβαινει κατι? που να εξαφανιστηκε κ αυτο το κοριτσακι.

Παρεπιπτοντως εγω ουτε τα πραγματα για τις κουνιες τους εχω λαβει ακομα. Τελος παντων ας ελπισουμε οτι θα ερθουν συντομα για να μπορεσω να τα ετοιμασω ολα μαζί. Αυριο εχω δουλειες με φουντεςςςςςςςςςς μιας κ δεν εχω να παω στο μαγαζί εχω στο σπιτι ενα σωρο δουλειες. Τελος παντων.

Τα μωρακια μου σημερα ειναι ησηχουλια.

Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και εγω..αν καμμια απο εσας κοριτσια εχει νεα απο την Κατερινουλα!αλλα αποτι βλεπω..μαλλον οχι!

ευχομαι παντως ολα να ειναι ενταξει κιας μας αγχωσε μωλεε!

Κοριτσαρες μου καιεσεις ευχομαι..να ειστε καλα..ολες σας..που εχετε διδυμακια και με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα! :):):):):)

Δημοσίευση

κοριτσια καλο μηνα!!!

εδω στην πατρα εχει τελεια μερα αλλα ο αντρας μου δουλευει και δεν πηγαμε πουθενα.εγω εχω πεσει με τα μουτρα να φτιαξω ενα φορεμα γιατι απο την επομενη κυριακη εχω να παω σε τρεις βαφτισεις και εναν γαμο!!φουλ ο μαης!!

χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα!!!!

aliky μην στεναχωριεσαι.σκεψου πως σε λιγο και θα μπορεις να τρως οτι θελεις αλλα θα εχεις και δυο κουκλακια στην αγκαλια σου!!!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσαρες μου τι κανετε εσεις κ τα μωρακια σας? εμεις καλά. Παρολο που γκρινιαζα χθες τα περασα μια χαρα. Φαγαμε στους κουμπαρους μας με μεγαλη παρεα κ καθησαμε μεχρι το βραδυ οπου κ πηγαμε καπακι σ ενα χωριο βολτα να φαμε παγωτο το οποιο αρεσε απιστευτα στους μπεμπηδες απ οτι φάνηκε μιας κ χορευαν κοντα δυο ωρες. Και σημερα εχει τελεια μερα κ σκεφτομαι μηπως παω καμια βολτιτσα με την μικρή μου. Το επομενο μας ραντεβού ειναι την Πεμπτη για να δουμεεεεεεεεε

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα!!!

σημερα θα προσπαθησω να πεισω τον αντρα μου να παμε για μπανιο!!ναι ναι!θελω να μπω στη θαλασσα.το ζητημα ειναι βεβαια πως θα βγω γιατι θα χρειαζομαι ρυμουλκο!!

zetoyla πως θα ηθελα να ειμαι στην ιθακη τωρα!!!ολο λεω να ερθω για κανα δυο μερες αλλα ψιλοφοβαμαι να κανω τοσες ωρες ταξιδι με το καραβι μονη μου.

Δημοσίευση

Κοριτσια χαθηκα και εγω λιγο..η γουρουνα εχω καιρο να σας ρωτησω τα νεα σας..αλλα μην νομιζετε σας διαβαζω που και που οποτε εχω χρονο..εχω και εγω οπως βλεπετε δουλειες με φουντες :)

Κοριτσακιαα τα φιλια μου σε ολες..

[η αληθεια ειναι οτι κατι ηθελα να πω..αλλα το ξεχασα..χαχαχαχα]

δεν πειραζει οταν το θυμηθω θα σας ξαναρθω..:)

Δημοσίευση

χιχι Ναταλακι πολυ γελιο ναι εχεις λιγες δουλειες αντεεεεεεεεε. Φουσκωνει κ παλι η Ναταλια μαςςςςςςςςςς. Μας εχεις βαλει τα γυαλια.

Λιονταρακι μου ελα καλε δεν ειναι κ τοσο ασχημα στο καραβι τωρα. Εγω να σας πώ την αληθεια μου αυριο παω να αγορασω μαγιουδάκι κ θα παω κ εγω στην θαλασσα κ αν καλεσουν την φιλοζωική κατουριστηκα.

Σημερα ηταν πολυ ωραια μερα τραβαγε μπανακι αλλα δεν μπορουσα ειχα πολλες δουλειες.

Προσπαθω λιγο λιγο να προετοιμάζω τον χωρο δηλ κανω χωρο στα ντουλαπια για τα μπουκάλια τους, αποφασισα να καθισω να φτιαξω λιγο λιγο την συρταριερα τους μπας κ δω κ τι αλλο μου λειπει κ τετοια. Μαζεψα κ τα περισσοτερα χειμονιατικα. Α τωρα που το θυμήθηκα θέλω να παρω βρακακιααααα. Τι αλλο λειπει καλέ?

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσια μου. Ναι λιονταρακι θα γεννησω τελικά απ οτι φαινεται Πάτρα στην ιδιωτική κλινική στην Ρηγα Φεραιου με τον Σταυροπουλο. Γιατι για να παω αθηνα ειναι πρωτον μεγαλη ταλαιπωρια κ δευτερον για να ξαναγεννησω στο Μητερα που γεννησα τη μικρη μου θελω τα διπλασια κ λεφτα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΛΙΓΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ!!! Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΙΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΕΝΩ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΟΥΛΑ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΗΡΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ (ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ)

Δημοσίευση

Καλημέρα - καλή εβδομάδα - καλό μήνα!!! Τι κάνουν τα μωράκια μας???

Εμείς καλά είμαστε, και οι μπεμπούλες κάνουν τρελίτσες και παιχνιδάκια!!! Το σ/κ κουράστηκα γιατί είχαμε συνέχεια κόσμο στο σπίτι ... συν τον κακό ύπνο!!! Αλικάκι, δυστυχώς για την παλινδρόμηση στομάχου, δεν έχω κάποιο γιατροσόφι ... να πω την αλήθεια (αλλά μην το πείτε πουθενά, σας παρακαλώ!!!) πίνω μέσα στην ημέρα 2-3 κουταλιές κόκακόλα ... μέχρι τώρα δεν είχα πιει καθόλου, αλλά αισθάνομαι ότι με ανακουφίζει στο στομάχι ... φωνάζει όμως ο άντρας μου ... Αααααααα με έχει πιάσει και φαγούρα σε όλο το σώμα, κοιλιά, χέρια, πόδια, στέρνο ... Αχχχχχ τι τέλειος καιρός!!! Καλά εγώ για θάλασσα, ούτε σαν σκέψη ... θα με κρέμαγε ο γιατρός, αλλά και εγώ φοβάμαι!!!

Πολύ χάρηκα για την Kleoxx και τα υπέροχα μωράκια της!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Συγχαρητήρια και στην Νatali για την νέα εγκυμοσύνη!!!!!! Μπράβο, κοπελιά!!!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια γιατι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του;;

εγω που τον ρωτησα για την κοκα κολα μου λεει γιατι να μην πινεις;να πινεις.ενταξει κ εγω δεν πινω πολυ αλλα δεν το σκεφτομαι και ιδιαιτερα.οτι θελει ο καθενας λεει.

αλλος λεει αλκοολ οκ με μετρο,αλλος καθολου.

αλλος σεξ οκ, αλλος καθολου.

αλλος καφε οκ,αλλος καθολου.

ισως βεβαια εξεταζουν και την καθε περιπτωση ξεχωριστα.

Δημοσίευση

Λιονταράκι, έτσι είναι, κάθε γιατρός έχει την δική του στάση απέναντι στα πράγματα και σίγουρα συνεκτιμούν και την κατάσταση της κάθε εγκύου!!! Ο δικός μου πάντως είναι εκ πεποιθήσεως της συντηρητικής σχολής - μου έχει απαγορεύσει ποτά, καφέ, αλάτι, σεξ, δραστηριότηες, κοκακόλα, αναψυκτικά γενικότερα, σπάνια γλυκάκι (αυτό δεν το τηρώ!), οποιοδήποτε φάρμακο, και γενικώς να μην παίρνω πρωτοβουλίες χωρίς να τον ενημερώνω ... και γενικώς και πριν από την εγκυμοσύνη μου ήταν συντηρητικός, π.χ. δεν μου έδινε χάπια με κλειστά τα μάτια, με έβαζε και έκανα εξετάσεις όταν αυτός έκρινε απαραίτητο και ποτέ δεν έπαιρνα πχ. αντισυλληπτικά πριν κάνω όλο τον έλεγχο, δεν με πανικόβαλε προκαταβολικά, αλλά μόνο όταν έπρεπε - βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι πιο αυστηρός, αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!! Κάθε γυναίκα βρίσκει τον γυναικολόγο που της ταιριάζει!!!!! Εμένα αυτός μου πάει και ας με πρήζει!!!

Δημοσίευση

natali συγχαρητήρια, με το καλό!!!!

σήμερα ονειρεύτηκα τα μωράκια μου, πανέμορφα ήταν!

με τη μέτρηση του ζακχάρου όλα καλά, είμαι πάντα μέσα στα φυσιολογικά όρια και μάλιστα πολύ χαμηλότερα. αφού άρχισα να αναρωτιέμαι αν η καμπύλη ζαχάρου ήταν σωστή! βέβαια πολύ αυστηρή διατροφή, όλη μέρα πεινάω! ανησυχώ μήπως πεινάνε και τα μωράκια μου και δεν αναπτύσονται σωστά με τόσες στερήσεις. ελπίζω να μην επηρεάζονται και να μεγαλώνουν γρήγορα.

επίσης έβγαλα ραγάδες πολύ χαμηλά κάτω στην κοιλιά :( δεν τις είχα δει γιατί είναι κάτω από το φούσκωμα της κοιλιάς, στο λάστιχο του εσώρουχου, και δεν βλέπω εκεί :P τελικά η κρέμα που έχω πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματική(synhroelast) γιατί τόσο χαμηλά δεν έβαζα και έκανα ραγάδες ενώ σε όλη την υπόλοιπη τουρλοκοιλίτσα που αλοίφομαι 2 φορές ημερησίως δεν έκανα καθόλου, ελπίζω να παραμείνει έτσι!

σήμερα θα αρχίσω να πλένω και να τακτοποιώ τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια των μωρών μου, έτσι για να ανέβω και λίγο γιατί πολύ έπεσα με το παλιοζάχαρο! τα βλέπω και λιώνω, φαντάζομαι τα μωράκια μου εκει μέσα και δεν κρατιέμαι!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μουυυυυυυ. Εγω σημερα αγορασα βρακακια για το μαιευτηριο, επιθεματα για το στηθος κ σερβιετες που εχω ξεχασει τι σημαινουν κ τι ωραια που ειναι χωρις αυτες. Περιμενω να παραλαβω κ το θηλαστρο το απογευμα.

Χθες ξεπατώθηκα να πω την αληθεια μου κ ειπα σημερα να το παρω λιγο πιο χαλαρά το θέμα. Επλυνα τοιχους, αλλαξα κουρτινες σκουπισα, σφουγγαρισα, ξεσκονισα, μαζεψα τα περισσοτερα χειμωνιάτικα, εβαλα πλυντήρια....

θελετε κι άλλα? κλαψ αλλα το βραδυ για να πω την αληθεια μου ημουν μες στα νευρα κ στην κακομοιρια αφου μ επιασαν κ τα κλαμματα στο τελος γιατι λεω οριστε δεν εχω βοηθεια απο πουθενά κ τωρα αλλα κ μετα που θα ρθουν τα μωρακια μου ενω βλεπω αλλες εγκυμονουσες που την περνανε κοτσάνι.

Κλαψ κλαψ.

Τελος πάντων. Την Πεμπτη εχω ραντεβού με τον γιατρό κ θα επιβεβαιωσω παλι για το μπανιο για να παω το σαββατοκυριακο που μας ερχεται.

Οσο για τους γιατρους λιονταρακι ετσι ειναι ο καθενας εχει την δικη του θεωρία. Εμενα δεν ειναι τοσο αυστηρος γιατι βλεπει κ εμενα βεβαια οτι αντεχω (βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο για μενα αυτο αλλα τελος παντων)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...