Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

:(:(:(:(

Δεν ήθελα ποτέ να μπω σε διαδικασία να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα αλλά......

Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και καιρό αλλά τους τελευταίους μήνες ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός και ήταν δύσκολο να βρω την ωορρηξία μου....Έχω πολυκυστικές και μετά από θεραπεία χρόνων και πάλι δε καταφέραμε να φτιαχτεί η κατάσταση!

Για να καταλάβετε από το Δεκέμβριο 2009 έχω αδειαθετήσει μόνο 2φορές....Τελευταία περίοδο είχα 15/2/2010!

Σήμερα πήγα στο γιατρό μου να δούμε τι στο καλό συμβαίνει...Γιατί μετά από χρήση τεστ ωορρξίας ούτε ωορρηξία έδειξε αυτό το μήνα ούτε έγκυος είμαι και κανονικά έπρεπε να έχω αδειαθετήσει...

Αυτό που είδαμε έιναι το απόλυτο τίποτα... ούτε ωορρηξία έχει γίνει, ούτε πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον,καθως οι ωοθήκες μου είναι τελείως σε αδράνεια να το πω.....Οι κύστες έκαναν πάρτυ!!!δε τις έχω δει σε χειρότερη φάση!!

Θέμα 1ο: ο γιατρός μου δε θέλει να μου δώσει serpafar γιατι φοβάται οτι οι κύστες θα γίνουν χειρότερα....

Θέμα 2ο: αρχισα utrogestan για να αδειαθετησω σε 15μερες και αμέσως να κάνω ορμονολογικές να δούμε τι συμβαίνει!

Θέμα 3ο: συζητήσαμε την επιλογή του να πάμε σε πρόκληση ωορρηξίας και σπερμεταγχυση..

Αυτά!!

Προσπαθώ να εγκλιματιστώ....γιατί απλά δε περίμενα έτσι ξαφνικά να αποκλείσουμε φυσιολογική σύλληψη...Βάσει όμως του κύκλου μου οι πιθανότητες είναι να συλλάβω σε 7χρονια...Και αν υπαρχει κύκλος γιατι αυτή τη στιγμή δεν υπαρχει κύκλος γόνιμος καν!!!!!!

Πείτε μου τη γνώμη σας ή αν έχετε ζήσει κάτι ανάλογο κορίτσια....Είστε οι μονές που μπορώ αυτή τη στιγμή να εμπιστευθώ για αυτό το θέμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοπελα μου..

Δεν εχω βρεθει σε παρομοια θεση και για αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω.

Ισως καποια κοπελα εδω να ξερει κατι να σου πει.

Καταλαβαινω την ανησυχια σου,αλλα μην στεναχωριεσαι..Οπως ειπα και σε ενα αλλο κοριτσι,'το μονοπατι δεν εχει σημασια,αρκει να μας βγαλει στο δρομο που θελουμε.'Σου λεω λοιπον και σενα να πως αν-ου μη γεννητω- χρειαστει να χρησιμοποιησεις αλλη μεθοδο για να κρατησεις ενα μωρακι στην αγκαλια σου,τοτε μην το σκεφτεις-γνωμη μου..

Τι σου ειπε ο γιατρος για το 3ο θεμα που του εθεσες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou !!! με εχουν μαθει εδω τα κοριτσια να μν απογοητευομαι κ τις ευχαριστω ολες για αυτο παραπολυ!!!

κ εγω εχω πολυκιστικες αλλα περιοδο βλεπω καθε μηνα το πολυ να μου κανει 40 μρες να μου ερθει. επινα βεβαια χαπια για να φτιαξει ο κυκλοσ μου απο τα 17 τωρα ειμαι 28 γυρω στα 24 τα εκοψα τα χαπια κ απο τοτε ειναι οκ ο κυκλος μου δοξα το θεο!!!

τουλαχιστον βλεπω περιοδο.. για μωρακ προσπαθουσαμε μεχριτον ιανουαριο χωρις σερπαφαρ για 8 μήνες αλλα τπτ απο τον ιανουαριο αρχισαμε με τον γιατρο με σερπαφαρ.. αλλα μεχρι τωρα παλι τπτ!!! εχω ακουσει ομως οτι πολλες κοπελες με τετοια παθηση κρατανε τωρα μωρακι στν αγκαλια τουσ!

αχχχχχχ τι να πω?? υπομονη υπομονηη!!!!! κ πισμα θετικη ενεργεια!!

κανε οτι σου πει ο γιατροσ κ μην πανικοβαλεσαι καποια στιγμη θα φτασεις τον στοχο σου !!

να σε ρωτησω εσυ ποσο ετων εισαι ? κ ποσο καιρο εκανες θεραπεια??

σου ευχομαι τα καλυτερα ελπιζω να τα λεμε κ απο τν επομενη φορα να εισαι πολυ καλυτερα!!! φιλακιαααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:kiss::kiss::kiss:

Κορίτσια ευχαριστώ για την απάντηση...

Τώρα είμαι 26μισό έκανα θεραπεία από το 2004 από τα 20 μου δλδ μέχρι πέρυσι...Δυστυχώς εμένα ο κύκλος μου δεν έφτιαξε, ίσα ίσα !Τα yasmin έπαιρνα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά τα χάπια...

barb: μου είπε οτι αυτή τη στιγμή αν θέλουμε μωράκι είναι ο μόνος τρόπος να μείνω έγκυος...Βέβαια πρέπει να δούμε και τις ορμονολογικές μου αλλά επειδή κάνω κάθε χρόνο πιστεύω οτι δε θα ανακαλύψουμε κάτι τρελλό!

Άρα μάλλον μέσα στο καλοκαίρι θα πάμε στο ''εμβρυογένεσις''!Φυσικά εκτός από τη πρόκληση ωορρηξίας μου είπε να μη ξεχνάμε και τη περίπτωση εξωσωματικής...

Δε με στεναχωρεί καθόλου...θεωρώ οτι ίσως είναι και καλυτερο από ψυχολογικής άποψης γιατί πας και ξέρεις τις πιθανότητες που έχεις και απλά περιμένεις χωρίς να τρέχεις κάθε μήνα για τεστ και χοριακές όπως κάνω τους τελευταίους μήνες..Και που ξέρεις μετά από αυτό μπορεί να επανέλθω στα φυσιολογικά μου πάλι

tetoulina:φαντάζομαι και τη δική σου αγωνία γλυκιά μου και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!μακάρι να καταφέρεις αυτό που όλες μας λαχταράμε και γρήγορα...

Σου απάντησα λίγο πιο πάνω...

Ειλικρινά κι εγώ δε περίμενα αυτό που είδα σήμερα, 60 ημέρες και να μην έχει κινηθεί τίποτα...

Ο γιατρός μου μου είπε οτι παίζει ρόλο η ηλικία μου γιατί αν ήμουν λίγο πιο μεγάλη μετα τα 32 πχ θα ήταν ίσως και αδύνατο και με τεχνητό τρόπο να μείνω έγκυος...

Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω οτι θα έρθει σύντομα ο πελαργός!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου λυπαμαι που το περνας ολο αυτο, ψυχραιμια, κανε τις εξετασεις σου και οταν βγουν παρε και μια δευτερη γνωμη και αναλογος πραξε, σπερματεγχυση αν θελει οντως τοτε καντην, το βασικο ειναι να κανεις μωρακι και οχι ο τροπος σου ευχομαι καλα αποτελεσματα και καλη επιτυχια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελιτσα μου δεν εχω εμπειρια πανω σε κατι τετοιο,οποτε δεν εχω να σου πω κατι ιδιαιτερο.Απλα σου γραφω για να σου πω πως δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι.Ολα πια στις μερες μας λυνονται.Το καλο στην περιπτωση σου ειναι οτι ανακαλυψες το προβλημα πολυ μικρη,εισαι πολυ νεα κ εχεις απλετο περιθωριο χρονου μπροστα σου να παλεψεις με οποιο τροπο σου δινει η επιστημη,να κανεις ενα παιδακι.

Και θα σου πω κ καιτ πολυ κοινοτυπο αλλα πολυ αληθινο....μην απελπιζεσε γιατι υπαρχουν κ χειροτερα.Ναι,ειναι δυσκολο αυτο που αντιμετωπιζεις,αλλα...υπαρχουν λυσεις,αυτο να σκεφτεσαι,να εισαι δυνατη,ψυχραιμη οσο μπορεις κ ολα θα πανε καλα! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...