Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταυρινες εχουμε εδω??!!!

Recommended Posts

Κοριτσια... φτανουν οι μερες μας...θα το καψουμε!

εχουμε και αλλες ταυρινες εδω μεσα???

μα καλα δεν ειμαστε υπεροχο ζωδιο?χαχαχα απο τα πιο παρεξηγημενα ειμαστε... :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ontws apta pio pareksigimena zwdia ma giati arage????????oxi vre to kalutero einai kai vevaia to poio dunamiko zwdio kai opoios thelei as pei to antitheto.....xixixi egw exw genethlia 7 maiou eimai tauraki tou maiou........

εγω δεν ειμαι ταυρινα,αλλα καρκινος ξου ξου μακρια... :laugh: :laugh: :laugh: εχω ομως την κορη μου την μεγαλη και ξερω ο,τι ειναι ατομα με πεισμα μεγαλο..πραγματοποιουν τους στοχους τους,ειναι σταθερα,δυναμικα..ισχυουν αυτα?

Να'μαι κι εγώ!!!

Με φωνάξατε,εεε;;; :P

Κι εγώ Ταυρίνα! :woohoo:

Είμαι αξιαγάπητη, πεισματάρα, γκρινιάρα, σταθερός χαρακτήρας, δυναμική...θέλετε κι άλλα;;;;...Εγώ ήδη κοκκίνησα... :blush: :laugh:

14 Μαίου κλείνω τα 27...

Τα 27;;;; Καλέ μεγάλωσα!!! :ohmy:B)

αν ειμαστε λεει γωγακι! απαπα ειναι να μην αποφασισουμε κατι!

ασε που μας αρεσουμε τρελα!

εγω ειμαι 11 μαιου και ειμαι το δωρο του μπαμπα μου που τα εχει 14μαιου!

εγω γεννηθηκα 6 μαιου αλλα η ταυτοτητα γραφει 7..

θα τα τσουγκρισε ο ληξιαρχος την προηγουμενη!!!αμα τον βρω,θα τον λιωσω...αν ζει βεβαια..

mama_xina έγραψε:

αν ειμαστε λεει γωγακι! απαπα ειναι να μην αποφασισουμε κατι!

ασε που μας αρεσουμε τρελα!

εγω ειμαι 11 μαιου και ειμαι το δωρο του μπαμπα μου που τα εχει 14μαιου!

μια χαρουλα ειστε...ισχυει ο,τι αν σας στεναχωρει κατι,και πονατε τα κρατατε μεσα σας? και οσο κι αν σας ρωτανε εσεις δεν λετε? η' μονο η κορη μου το εχει αυτο? τα κραταει ολα για τον εαυτο της..εμενα η κορη μου τα εχει 9 μαιου...

χαχαχαχα διημερο εορτων για τη Σωσω μας!

Γωγακι εννοειτε οτι το κραταμε μεσα μας...οταν ομως αποφασισουμε να μιλησουμε τρεχα να κρυφτεις!

Mummydi και ο σκυλος μου τοτε γεννηθηκε και ειναι και αυτος γνησιος! μην μασας! χιχι

mama_xina έγραψε:

Γωγακι εννοειτε οτι το κραταμε μεσα μας...οταν ομως αποφασισουμε να μιλησουμε τρεχα να κρυφτεις!

Mummydi και ο σκυλος μου τοτε γεννηθηκε και ειναι και αυτος γνησιος! μην μασας! χιχι

εχω ηδη κρυφτει πισω απο το λαπτοπ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly:

mama_xina έγραψε:

Χαχαχαχαχα..Οκ,ησύχασα τώρα!!!! ;);)

Γωγακι,ναι ισχύει αυτό που λέει κ η Ραμόνα μας...Είναι να μη μιλήσουμε,αν μιλήσουμε κάάάηκεεεεςς...!!!!!

Εγώ γιορτάζω κιόλας την επομένη(Κωνσταντίνα γαρ..)οπότε ενα διήμερο εορτών κ για μένα λοιπόν!!!!! :laugh:

εσυ ταυρινομαμα τι γνωμη εχεις για τα μικρα ταυρακια??

η μαμα μου παντως εχει πει οτι το να μεγαλωνεις ταυρο ειναι μεγαλη κομωδια ποσο μαλλον αν το αλλο σου παιδι ειναι τοξοτης!χαχαχαχα

αααχ μαζευομαστε πολλα τρελα ταυρακια!

ταυρομανουλες εχουμε αλλες? να μας πουν και εκεινες τη γνωμη τους χιχι γιατι αν μιλαε μονο οι ταυροι..μονο θετικα θα ακουστουν! χαχαχαχα

ααα θελω και εγω διημερο εορτων...λες να βαπτιστω ελενη? Και εγω ελενη και καθε ελενηηηηη

lipon egw eimai tayro alla sigoura oxi gnisios tayros :silly: mono sto pisma kai ston egoismo ....den eimai fan tou magirematos :P

o mikros mou an kai idoxoos exei selinh ston tayro kai blepw oti exoume to idio pisma kai exw paratirisei arketa tou xaraktiristika dika mou panw tou .

AFRODITH έγραψε:

lipon egw eimai tayro alla sigoura oxi gnisios tayros :silly: mono sto pisma kai ston egoismo ....den eimai fan tou magirematos :P

o mikros mou an kai idoxoos exei selinh ston tayro kai blepw oti exoume to idio pisma kai exw paratirisei arketa tou xaraktiristika dika mou panw tou .

αχ! αφροδιτη και η κορη μου απεχθανεται την μαγειρικη...φαντασου ο,τι το αγορι της ειναι μαγειρας...σε περιπτωση που παντρευτουν να εχει εξασφαλισει το φαι της... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: καθολου δε μου εμοιασε...αααααα!!! και κατι αλλο ...ειστε και παρτακηδες...ναι???

Με τη μαγειρική κ εγώ δεν έχω άριστες σχέσεις..Βέβαια ότι πιάνω το κάνω τέλειο,αλλα δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!Χίλιες φορές να τρίβω το μπάνιο.....

εμεις παρτακιδες?χααχαχα εγω νομιζω πως οχι...δινουμε αυτην την εντυπωση αλλα νομιζω οτι ειναι ευκολο να μας φερει καποιος στα νερα του...συγχωρουμε ευκολα!πεφτουμε ευκολα μετα απο λιγο!χιχι

Νομίζω όμως οτι εκεί που το έχουμε ανάγκη γινόμαστε ιδιαίτερα ευκολόπιστες,έτσι δεν είναι??Αλλα αν μας πατήσει κανείς τον κάλλο???Σφυρίξαμε κ έληξεεεεεεεεεεε!!!!!!

κορίτσια κι εγώ το μαγείρεμα το λατρεύω!

Εχω και καλλιτεχνικό.....άντρα!Μουσικό παντρεύτηκα :laugh: :laugh:

Αλλα απο μικρή είχα κι εγώ μια κάποια κλίση στην μουσική, αλήθεια είναι, αλλα δεν το συνέχισα... B)

εμενα μου αρεσει η μαγειρικη(φαινεται αλλωστε)..επαιζα και 13 χρονια θεατρο..

και επισης εμας τους ταυρους αμα ανοιξει η μπουκα μας και εχουμε και δικιο..τον ηπιατε..με το μπαρδον

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...