Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ???

Recommended Posts

:huh: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΑΡΣΙΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ? ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΡΣΙΠΟΣ??
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera nada!!!na sou zisei to moraki sou!!!

loipon ego arxika tou eixa parei marsipo tupou sling,to voleutika polu..alla tora pou einai 3 minon den me voleuei,kai tou pirame ton lascal..polu kalos!!!!des ton sto www.kafounis.gr,me auton kano ta panta..pame gia psonia..ton thilazo otan eimai exo...!to epsaxa polu kai katelixa se auton!

Kalispera ! emena me ixe volepsi poli k tin evaza apo 1 minon! idika ota taksidevame me karavi ,na anevo na katevo na mpo se taxi na kouvalao k valitsa itan oti eprepe pada koda mou k asvalis!!gia grigora psonia k eksoterikes doulies se trapezes k grafia itan ok!!!!oxi omos gia voltoules giati otan megaloni k perni varos psilokourazese opote karotsi.Na xerese to moraki sou!!!!

Θα συμφωνησω!με τον γιο μου στο μαρσιπο πηγαινα παντου και εκανα ολες τις δουλειες,και τις εκδρομες παρεα του!Ασε που αισθανονται σιγουρια και ζεστασια!Ακουνε την καρδια μας και αισθανονται ασφαλη...

nada mou na xairesai to moraki sou!kai emena me volepse o marsipos kai evaza tin mikri mou apo 40 imeron .itan san na tin kratao agalitsa kai vgainame kathe mera voltoula kai gia psonia, kai tis arese poli!idika tin periodo pou eixe kolikous molis tin evaza ston marsipo kai vgainame iremouse kai koimotan.tora vevaia einai 7,5 kila kai den kouvalietai efkola ,opote karotsaki stin volta. ta filia mou!!!

Παρε μαρσιππο αμεσα!!! Χθες!!! :P;)

Θα τον καταευχαριστηθεις κ εσυ κ το νινακι σου(να σου ζησει!!!)

Εγω εχω κ σλινγκ κ κανονικο(baby bjorn).

Το σλινγκ δεν το χρησιμοποιησα...Ισως επειδη δεν το εβαζα καλα..Ισως επειδη η μπεμπα δεν ηθελε να ειναι ξαπλα!

Το κανονικο μαρσιπακι ομως το λιωσαμε!!!!

Βολτες αλλα κ μεσα στο σπιτι!

Ακομα κ τωρα που ειναι 10300 την βαζω καμια φορα που παω πχ στο σ/μ μονη μου ωστα να εχω ελευθερα τα χερια!

Βεβαια μετα με κουβαλανε με φορειο αλλα ας μην το κανουμε θεμα! :P

κατα τους 6 πρωτους μηνες καλο ειναι να ειναι ξαπλα! sling μαρσιπο δηλαδη , μετα τους 6 που μπορει να ψιλοστηριζει μεση τοτε τον ορ8ιο μαρσιπο.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !

Ναντα μου να σου ζησει καταρχας!!και μενα με ειχε βολέψει παρα πολύ το μάρσιπο!!!Τον έβαζα απο πολυ μικρο..μπορει και απο 40 ημερών..

Διαβάστε αυτα πριν αποφασισετε σε οποιαδηποτε επιλογη :)http://asterakislings.blogspot.com/2009/02/1.html

http://asterakislings.blogspot.com/2010 ... st_21.html

Αναστασί εγω την μικρη την εβαζα μεχρι προσφατα (τωρα το δανεισα) στο σλινγκ και δεν αισθανομουν καθολου κουραση , ειναι θεμα μαρσιπου. Βεβαια εμενα ειναι τωρα 11.500 κιλα :laugh:

εγω ειχα το κλασικο μαρσιπο και τον εβαζα απο 40 ημερων με βολεψε πηγαιναμε παντου να φανταστεις επειρνα το μωο με το μαρσιποκαι τη τσαντα του με τα πραγματα του μπιμπερο και γαλα και πανες ενα κουβερτακι και σελτεδακι καιεπειρνα το λεωφορειο και πηγαινα στις φλες μου μια χαρα .

catherine78 έγραψε:

Αναστασία ποιά μάρκα μάρσιππο έχεις αγοράσει και σε βόλεψε τόσο πολύ?Ευχαριστώ!

Εχω της baby bjorn! Αν κανεις αναζητηση θα δεις λεπτομερειες!

Λαλα εγω το σλινγκ δυστυχως δεν το χρησιμοποιησα...Τι στο καλο εκαν λαθος...Δεν ξερω! :silly:

Μα...Την εβαζα μεσα κ εκλαιγε σπαρακτικα!

Μηπως ειναι στο παιδι???Απο πολυ μικρη ηθελε να κοιταζει πανω απο τον ωμο!Πριν το 2μηνο σιγουρα!

Εγω δεν την εβαλα ποτε ξαπλωτη . Δεν μπορουσα κιολας γιατι στην αρχη ειχα μει ται και μετα πηρα το ρινγκ σλινγκ .

Ποτε δεν κρατησα τη μικρη αγκαλια ξαπλωτη , μονο οταν θηλαζε . Μετα παπαγαλάκι στον ωμο :laugh:

Θα μπρουσες απο πολυ μικρη να την βαλεις ορθια στο σλινγκ και το κολπο ειναι να αρχισεις να περπατας αμεσως . Ισως την πρωτη φορα δεν πετυχει αλλα με τη δευτερη σιγουρα .

Δοκιμασε και τωρα το σλινγκ , μπορει βεβαια να σε ζορισει λιγο στον ωμο , αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ . Καμια σχεση με τους μαρσιπους του εμποριου .

LaLa έγραψε:

Εγω δεν την εβαλα ποτε ξαπλωτη . Δεν μπορουσα κιολας γιατι στην αρχη ειχα μει ται και μετα πηρα το ρινγκ σλινγκ .

Ποτε δεν κρατησα τη μικρη αγκαλια ξαπλωτη , μονο οταν θηλαζε . Μετα παπαγαλάκι στον ωμο :laugh:

Θα μπρουσες απο πολυ μικρη να την βαλεις ορθια στο σλινγκ και το κολπο ειναι να αρχισεις να περπατας αμεσως . Ισως την πρωτη φορα δεν πετυχει αλλα με τη δευτερη σιγουρα .

Δοκιμασε και τωρα το σλινγκ , μπορει βεβαια να σε ζορισει λιγο στον ωμο , αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ . Καμια σχεση με τους μαρσιπους του εμποριου .

ωραια τα λες!οπως παντα!!!!

δεν ερχεσαι να μου την βαλεις κιολα!!!??? :silly:

Αναστασία θα σου το δείξω εγώ!!!!!!

Μη σκας...

Επί του θέματος!!!

Προτείνω ring sling δαγκωτό!!!!

Από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι 'φορούσα την Ειρήνη'.

Ξαπλωτή δεν την έβαλα ποτέ γιατί δε με βόλεψε. Μόνο όρθια με τα ποδια μέσα μικρούλα και όταν μεγάλωσε την έβαζα ή μπροστά ή στην πλάτη. Μου έλυσε τα χέρια γιατί τουλάχιστον για τους πρώτους 6 μήνες την κουβαλούσα σε όλες μου τις δουλειές χωρίς καρότσι και όλα τα συναφή.

Επίσης με βόλεψε πολύ στο θηλασμό εντός και εκτός σπιτιού!!!

Μπορεί να σε ζορίσει λίγο στην αρχή γιατί θέλει εξάσκηση αλλά στην πορεία θα το λατρέψεις!!!!

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια για το ring sling με εχει βολεψει παρα πολυ απο 40 ημερων την βαζω και βγαινουμε εξω και με εχει βολεψει και στο θηλασμο οταν ειμαστε εξω!!!!!!Ψηφιζω ring sling!!!!!!

agnoula έγραψε:

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια για το ring sling με εχει βολεψει παρα πολυ απο 40 ημερων την βαζω και βγαινουμε εξω και με εχει βολεψει και στο θηλασμο οταν ειμαστε εξω!!!!!!Ψηφιζω ring sling!!!!!!

Συμφωνώ και εγώώώώώώώώώώώώώώώώ!! Και η απόδειξη:

• 4 months later...

κοριτσια να σασ ρωτησω,,,εχω μια κορη 30 μερων,βγαινουμε συνεχεια εξω απο μολις γεννηθηκε,,,εχω παρει τον κλασσικο μαρσιππο,,,να την βαλω απο τωρα?

Εγώ νομίζω εξαρτάται από τον μάρσιπο...

Αυτός που είχα εγώ http://www.babybjorn.com/Start ήταν για χρήση από νεογέννητο -τουλάχιστον 3,5 κιλά. Την έβαζα από ημερών αν και δεν της πολυάρεσε.

Τελικά όμως ψηφίζω κι εγώ ρινκγ σλινγκ! Άργησα να το βολευτώ αλλά είναι τέλειο! Είναι πλέον μόνιμα στην τσάντα μου!

Ποτε μεγαλωσε αυτο το μπουμπουκι και κανει βολτες με κρανος και ποδηλατο ??? Κουκλιτσα ! :-*

Εχεις δικιο υπάρχουν και καποιοι που ειναι απο 3.5 εως 9 κιλα (αν δεν κανω λαθος ) . Αλλα προσωπικα τους βρισκω εντελως ακαταλληλους για τα μωρα .

Και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω μάρσιπο,συγκεκριμένα ring sling αλλά είμαι ακόμα επιφυλακτική.Κάνει όντως για νεογέννητο μωράκι?Όσες το χρησιμοποιήσατε σας βόλεψε?

Ποτε μεγαλωσε αυτο το μπουμπουκι και κανει βολτες με κρανος και ποδηλατο ??? Κουκλιτσα ! :-*

Εχεις δικιο υπάρχουν και καποιοι που ειναι απο 3.5 εως 9 κιλα (αν δεν κανω λαθος ) . Αλλα προσωπικα τους βρισκω εντελως ακαταλληλους για τα μωρα .

Aχ...είδες Λάλα που έχει γίνει ολόκληρο παιδάκι? Μα πώς μεγαλώνουν τόσο γρήγορα?

Ναι, ο συγκεκριμένος που είχα εγώ ήταν από 3.5 μέχρι 9 κιλά. Νομίζω για λίγη ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είναι και για χόρταση... Είχε κι ένα καλό βέβαια. Κάλυμα με κουκούλα για τον παλιόκαιρο της Νορβηγίας ;) Μέχρι και με χιόνια Στους μάρσιπους αγκαλιάς κάθονται πολύ καλύτερα τα μωράκια. Το έχω μετανιώσει που δεν είχα πάρει από την αρχή το σλινγκ.

tzitzikaki, εγώ το πήρα όταν η μικρή ήταν περίπου 5 μηνών οπότε δε μπορώ να σου πω λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα κάνει για νεογέννητο! Το θέμα είναι να τοποθετείς σωστά το μωρό μέσα. Θα βρεις στο ιντερνετ πολλά βιντεάκια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...