Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια. Εχω μια απορια και χρειάζομαι τα φωτα σας. Το καλοκαιράκι πρωτα ο Θεος θα βαφτίσουμε την κουκλιτσα μας.Νονοι μας ο αδελφός μου και η νυφη μου, δηλαδη δικά μας αγαπημενα προσωπα. Λοιπον τιθετε το εξης ερώτημα: ΤΙ ΔΩΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ;

Ριχτε καμια ιδεα βρε κοριτσια γιατι εγω δεν μπορω να σκεφτώ τιποτα.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πρωτον να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!!και κατα δευτερον...μπορεις να τους αγορασεις 1 βινετοκαμερα-φωτογραφικη!!μπορεις να παρεις 1 μοδατο κοσμημα στην κουμπαρα και 1 ρολοι στον κουμπαρο ή ρολογια και στους 2!!εξαρταται απο το ποσα χρηματα διαθετεις!! :)

Δημοσίευση

Επιστημη μου με το καλό η βαφτιση σας! :)

βαφτιζομαστε κ εμεις τον Μαη,οποτε ειναι επικαιρο το θεμα! ;)

εγω ειπα στη νονα μας να διαλεξει εκεινη το δωρο της!της ειπα οτι μπορουσα να διαθεσω γυρω στα 500ε κ εκεινη επελεξε ενα σετ κοσμηματων swarovski!

επειδη θα κανουμε γαμο κ βαφτιση μαζι,το δωρο του κουμπαρου μας θα ειναι ενα ρολοι,που θα επιλεξει ο ιδιος!

γιατι δε τους ρωτας τί θα προτιμουσαν;; ;)

φιλακια!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα και να σου ζησει η μικρουλα σου!!το καλυτερο ειναι να τους ρωτησεις τι χρειαζοντε και να τους πεις ας πουμε οτι θελετε κατι ξεχωριστο για τον καθενα η κατι για το σπιτι.εμας μας ρωτησαν και επειδη ο αντρας μου ρολογια και τετοια δεν τα φοραει,μας εδωσαν να καταλαβουμε ποσα μπορουν να ξοδεψουν και τους ειπαμε κατι αναλογο και ακομα πιο οικονομικο.ηθελαν να μας στειλουν ταξιδι στο παρισι η να μας παρουν μια τηλεοραση αλλα ζητησαμε στεγνωτηριο.

Δημοσίευση

Καταρχήν αν σας ζέσει η μπουμπου!

Μπορείς να τους πεις να διαλέξουν κατηγορία αντικειμένου.

Π.χ. Ρολόι ή κόσμημα ή φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα ή ηχοσύστημα ή τηλεόραση ...

Και μετά αναλόγως με τα χρήματά σου διαλέγεις μάρκα, μοντέλο .... και τυχόν αξεσουάρ.

Δημοσίευση

αμα γινομουν παντως εγω κουμπαρα σου...θα σου ζητουσα να με πας ταξιδι!!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

με 1000 ευρω και εξωτερικο τους στελνεις....μαροκο,μαλτα,γυαλια ηλιου..λιγο κρασι..λιγο θαλασσα B)B)B)

Δημοσίευση

land wrote:

αμα γινομουν παντως εγω κουμπαρα σου...θα σου ζητουσα να με πας ταξιδι!!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

με 1000 ευρω και εξωτερικο τους στελνεις....μαροκο,μαλτα,γυαλια ηλιου..λιγο κρασι..λιγο θαλασσα B)B)B)

Καλό βρε γελασα πολύ.

Απ'την αλλη βρε κοριτσια μάλλον δεν παιζει το ταξιδι στο εξωτερικο μιας και το ανηψουδι μου είναι ενας 3χρονος ατιθασος μπομπιρας αρα δεν θα μπορεσουν να πανε καπου οπως φανταζομαι τουλαχιστον. Ενα ταξιδι ομως σε καλο ξενοδοχειο εντος Ελλαδας μαλλον δεν ειναι καθολου κακη ιδεα και μαλιστα εν οψη καλοκαιριου. :unsure:

Αλλα και μια ηλεκτρονικη συσκευη για το σπιτι ειναι επισης καλη ιδεα. Τελικα με βοηθησατε παρα πολύ όλες σας.

Δημοσίευση

καλο θα ηταν να τους ρωτησεις τι θελουνε μιας και τους εχεισ τοσο θαρρος..και εμενα η αδερφη μου θα το βαφτισει..θα την ρωτησω..ελπιζω να μου πει...τα εχω ολα..δε χρειαζομαι τιποτα..

η κατι του στυλ..αντε καλε τετοια χαζα μετα ξυ μας;;;

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

καλο θα ηταν να τους ρωτησεις τι θελουνε μιας και τους εχεισ τοσο θαρρος..και εμενα η αδερφη μου θα το βαφτισει..θα την ρωτησω..ελπιζω να μου πει...τα εχω ολα..δε χρειαζομαι τιποτα..

η κατι του στυλ..αντε καλε τετοια χαζα μετα ξυ μας;;;

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

διαβαζα και το ξαναδιαβασα μετα...πολυ αστειο μου φανηκε!!! :laugh: :laugh: :laugh:

εγω την κοβω να σου ζητησει κανενα σουπερ πολυμηχανημα κουζινας ετσι που μαγειρευει τωρα τελευταια!!!1! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

επιστημη με το καλο η βαφτιση..αφου ειναι τοσο κοντινα προσωπα ρωτα καλυτερα..

τωρα αμα σου αρχισουνε τα ολα τα εχουμε κτλ ενα ταξιδακι καλη ιδεα θα ητανε..σε κανενα ξενοδοχειο απο αυτα που πανε οικογενειες και εχει και δραστηριοτητες για παιδια μιας που ειναι τοσο ζωηρος ο μικρος να ξενοιασουνε και αυτοι λιγακι ;) ...

τωρα που το σκεφτομαι τι καλα που θα ητανε!!!!!! :):):):) να το βαφτισω εγω???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Βρε Επιστημη...κλειστους τις καλοκαιρινες διακοπες και θα πεινουνε καθε βραδυ στην υγεια σου!!! :S:blink: ντιρλα....προβλεπω να ρχεται και δευτερο παιδι.... :blush::blush::blush:

μπες εδω να παρεις μια ιδεα:http://www.booking.com/

πολυ αξιοπιστο site!!indeed... :)

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

ΣΩΣΩ έγραψε:

[/quote:3fxnhk7q]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

διαβαζα και το ξαναδιαβασα μετα...πολυ αστειο μου φανηκε!!! :laugh: :laugh: :laugh:

εγω την κοβω να σου ζητησει κανενα σουπερ πολυμηχανημα κουζινας ετσι που μαγειρευει τωρα τελευταια!!!1! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλα ειναι να μου ζητησει πολυμηχανημα..μη μου ζητησει να της ανοιξω κανενα τερκενλη με τοσα τσουρεκια που κανει...πασχαλινα.χριστουγεννιατικα, με αυγο,χωρις,που φουσκωνουν,της μιας ωρας,των 5 ωρων..

Δημοσίευση

land wrote:

Βρε Επιστημη...κλειστους τις καλοκαιρινες διακοπες και θα πεινουνε καθε βραδυ στην υγεια σου!!! :S:blink: ντιρλα....προβλεπω να ρχεται και δευτερο παιδι.... :blush::blush::blush:

μπες εδω να παρεις μια ιδεα:http://www.booking.com/

πολυ αξιοπιστο site!!indeed... :)

Αμα γινει κατι τετοιο η νυφη μου θα με κανει εικονησμα μιας και δεν μπορει να τον πησει τον αδελφο μου με τιποτα για δευτερο παιδακι :P :P

Δημοσίευση

Επιστημη

Αμα γινει κατι τετοιο η νυφη μου θα με κανει εικονησμα μιας και δεν μπορει να τον πησει τον αδελφο μου με τιποτα για δευτερο παιδακι

προβλεπω ν αρχιζει να ψαχνει γι αγιογραφο η νυφη σου τον Σεπτεμβρη που θα χουνε γυρισει... :silly: :woohoo: :laugh:

προτεινω Ναξο!!ωραιο νησι για οικογενειες και ωραιες παραλιες!!να μεινουν ή Αγ.Προκοπιο ή Αγ. Αννα ή Αγ. Γεωργιο (δεν ειναι τυχαια τα τοπωνυμια τελικα!!!χαχαχα :laugh: :silly: :silly: :silly: )

κοιτα τιμες...εβαλα τυχαιες ημερομηνιες

http://www.booking.com/searchresults.ht ... gin=disamb

Δημοσίευση

land wrote:

Επιστημη

Αμα γινει κατι τετοιο η νυφη μου θα με κανει εικονησμα μιας και δεν μπορει να τον πησει τον αδελφο μου με τιποτα για δευτερο παιδακι

προβλεπω ν αρχιζει να ψαχνει γι αγιογραφο η νυφη σου τον Σεπτεμβρη που θα χουνε γυρισει... :silly: :woohoo: :laugh:

προτεινω Ναξο!!ωραιο νησι για οικογενειες και ωραιες παραλιες!!να μεινουν ή Αγ.Προκοπιο ή Αγ. Αννα ή Αγ. Γεωργιο (δεν ειναι τυχαια τα τοπωνυμια τελικα!!!χαχαχα :laugh: :silly: :silly: :silly: )

κοιτα τιμες...εβαλα τυχαιες ημερομηνιες

http://www.booking.com/searchresults.ht ... gin=disamb

Τελικα παιδι μου εσυ εισαι πολυ ψαχμενη.

Δημοσίευση

land wrote:

Επιστημη έγραψε:

:cheer::cheer::cheer: για να μη σε πιανουνε στον υπνο :

http://www.terkenlis.gr/Gr/proionta_Tsourekia.htm[/quote:fa5yjq43]

Ω ρε μανα μου και ειχα μια λιγουρα για γλυκακι. Τι ειναι αυτο που μου εκανες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Για το δώρο των κουμπάρων είχα πάει και μόλις γύρισα κορίτσια..

Τους πήρα για το σπίτι μια λάμπα δαπέδου..

Είναι χειροποίητη μπρούτζινη που μοιάζει με δέντρο ελιάς..

Έχει φυλαράκια και 4 λάμπες απο φυσιτο γυαλί..

Το σπίτι τους είναι πέτρινο μέσα και νομίζω θα πηγαίνει πολύ!

Βασικά δεν τους ρώτησα..ήθελα να διαλέξω κάτι που θα το βλέπουν στο σπίτι τους και θα μας θυμούνται..

Δημοσίευση

θα συμφωνησω και γω με τα κοριτσια..απ τη στιγμη που ειναι αδερφη σου μπορεις να τη ρωτησεις τι θελει!!Εγω στη νονα μας ειχα παρει μια χρυση αλυσιδα μεσα σε να κουτι με μια ασημενια εικονα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...