Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
    • Κορίτσια έκανα την καμπύλη ζαχάρου σήμερα κ αναμένω αποτελέσματα....
    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
  • Προσθήκη...