Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 0-6 ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ 1,5-2 ΩΡΕΣ.

Δημοσίευση

Kαλησπερα, εγω στη βαφτιση του μικρου μου τον Μαρτιο πηρα απο τις μπουρμπουληθρες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα τους ξαναπαρω τον ιουνιο στο παρτυ του μεγαλου μου.Η τιμη ηταν 80 ευρω για περιπου 1,5 ωρα.Παντως η επιλογη κλοουν αξιζε γιατι το χαρηκαν και οι μεγαλοι αλλα και οι μικροι!!

Δημοσίευση

θα μπω στο σαιτ τουσ να κοιταξω.80 ευρω πηραν στην βαφτιση?καλα ειναι,ξερω οτι περιπου τοσο παιρνουν σε παρτυ(η δεν παιζει ρολο :dry: ).θα ηθελα να κανουν και διαφορα με μπαλονια,και να ζωγραφισουν στισ φατσουλεσ οποια παιδακια θελησουν.

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Kαλησπερα, εγω στη βαφτιση του μικρου μου τον Μαρτιο πηρα απο τις μπουρμπουληθρες και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα τους ξαναπαρω τον ιουνιο στο παρτυ του μεγαλου μου.Η τιμη ηταν 80 ευρω για περιπου 1,5 ωρα.Παντως η επιλογη κλοουν αξιζε γιατι το χαρηκαν και οι μεγαλοι αλλα και οι μικροι!!

καλημερα.λοιπον μπικα στο σαιτ τουσ και μου αρεσε πολυ,εχουν και μασκοτ του μικυ μαουσ(ειναι το θεμα βαπτισησ μασ),θα τουσ παρω τηλ να μαθω λεπτομερειεσ.γιατι ξερεισ πολλα σαιτ υπαρχουν,αλλα οταν τουσ συναντασ απο κοντα,ειναι αλλο απο αυτο που περιμενεισ,εχουμε παει και σε παρτυ που ο γιοσ μου φοβοταν τον κλοουν και ηταν στην αγκαλια μου δεν πηγε καν να κοιταει,αυτο δεν θελω να εχω στην βαφτιση.

• Προσθήκη...