Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;


Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημερα!

μετα απο μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και απο τρελές ψυχολογικές διακυμάνσεις,αφου έκλαψα,πόνεσα,απογοητεύτηκα...μάζεψα τα κομμάτια μου και αποφάσισα να πάρω δραστικά μέτρα!Το ερώτημα μου ειναι:Να ξαναπροσπαθήσουμε με άλλη μια σπερματέγχυση ή να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική που έχει ούτως η άλλως μεγαλήτερα ποσοστά επιτυχίας;Ο γιατρός που καναμε την σπερματέγχυση μας ειπε να κάνουμε σπερματέγχυση με ενέσεις αυτην την φορα!εσεις τι λέτε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα μου εγω στο εχω ξαναπει στην θεση σου θα εκανα αλλη μια οπως και εκανα οχι τιποτα αλλο αλλα εγω δεν θα αντεχα σε καμια περιπτωση μια αποτυχια στην εξωσωματικη...και φαντασου οτι εγω αφησα ενα ολοκληρο χρονο να περασει μεχρι να κανω την δευτερη σπερματεγχυση γιατι δεν αντεχα αλλη μια αποτυχια συνεχομενη...μεχρι που ηρθε το πληρωμα του χρονου και ημουν πλεον ετοιμη για την δευτερη προσπαθεια μου και φυσικα τα καταφεραμε και φυσικα ολα πηγαν καλα γιατι το ηξερα οτι θα πηγαιναν ολα καλα...δεν χωρουσε αποτυχια αυτην τη φορα γυαλιζε το ματι μου αφου ηταν η μονη φορα που πηγα σε γιατρο και ηταν σαν να πηγαινα για καφε...ηξερα οτι θα ημουν εγκυος μετα που θα γυριζα σπιτι...οποτε και εσυ αφησε το ενστικτο σου να σε οδηγησει αυτο ξερει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου,

καταρχήν σε ευχαριστω που παντα εισαι διπλα μου!

Και εγω Μαρακι μου το ιδιο αισθανομαι για την εξωσωματικη!Θα απογοητευτω φοβερα αν αποτυχει γιατι την θεωρω την τελευταια μου ελπιδα!μετα πως θα βρω κουραγιο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειά σου χαρα,

δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, γιατι και έμεις αν και το πήραμε απόφαση κάποιες αμφιβολίες τις έχουμε,αλλα το ελπίζω.

Εμεις δεν έχουμε κάνει σπερματέγχηση και λέμε να πάμε για εξωσωματικη γιατι απο οτι έχουμε ακούσει η σπερ/ση βοηθάει όταν το σπέρμα δεν είναι πολύ καλό και το δικό μας είναι καλο και ακόμα με τις άλλες(χαπια και ενέσεις σε μενα) θεραπείες που είχα κάνει έκανα πολλα ωαρια και πάλι δεν πιάναμε, οπότε δεν είχε διαφορά η επαφη που κάναμε απο την σπερμ/ση και επίσης δεν έχει μεγαλα ποσοστά επιτυχιας και δεν θέλαμε να μπούμε στη διαδικασια με λιγα ποσοστα επιτυχιας.

Η κάθε περίπτωση όμως, είναι διαφορετικη για αυτό σου λέω τα δικά μας συνοπτικα μήπως σε βοηθήσει να αποφασίσεις

ελπίζω να σε βοηθησα και οτι αποφασίσεις να έχεις υπομονή,επιμονή,ελπίδα,όχι άγχος και πάνω απόλλα καλή επιτυχια και να έρθει γρήγορα το μικρο σου θαυματάκι

φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρα λοιπον την στιγμη που την εχεις τελευταια ελπιδα την εξωσωματικη δωσε μια ακομα ευκαιρια στην σπερματεγχυση και αφου αυτη τη φορα θα ακολουθησετε και διαφορετικο δρομο συμφωνα με τον γιατρο οι πιθανοτητες σαφως αυξανονται...ασε που τωρα θα ξερεις και τι να περιμενεις και θα εισαι σιγουρα και πιο αισιοδοξη...απλα μην βιαστεις να την κανεις ας πουμε τον επομενο μηνα...ξεκουρασου ψυχολογικα πρωτα και μετα ορμα.... :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Μαρακι ποσο με καταλαβαινεις!!!!Ακριβως αυτο σκεφτομαστε...Να ηρεμησουμε να ξεκολησουμε απο το προβλημα, και σε ολο αυτο το διαστημα να προσπαθησουμε κανονικα και που ξερεις...απο εκει που δεν το περιμενεις...τσουπ να κανει την εμφανιση του το Αγγελακι μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου εφοσον την επομενη φορα θα κανεις ενεσεις το μονο που θα γλιτωσεις ειναι η ωοληψια καιτην εμβρυομεταφορα!!Ολα τα αλλα θα τα κανεις και ενεσεις,και ,υπερηχους,και σπερμα θα δωσει ο αντρας σου..και την ιδια αγωνια θα εχεις!!!

αλλα θα χει λιγοτερες πιθανοτητες απο την εξωσωματικη..οπως και να το κανουμε!!!Και η σπερματεγχυση μας εχει δειξει πως εχει πολυ χαμηλα ποσοστα!!!

Και παιζει και ρολο και η ηλικια κοπελα μου..δεν ξερω τι ηλικια εχεις αν εισαι πχ 35 οπως εννοει το νικνειμ σου τοτε θα σου ελεγα να μην χανεις χρονο με τις σπερματεγχυσεις!!!

Οσο για την απογοητευση κα που θα βρεις τη δυναμη??Θα στη δωσει η θεληση!!!!Οπως στην δινει και τωρα...

Σε οτι και να κανεις σου ευχομαι ολοψυχα να η τελευταια σου προσπαθεια!!!!!!

Καλη επιτυχια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρουλινι,τι κανεις??? ευχομαι να πανε ολα καλα την επομενη φορα!!! :kiss: Να ακουσεις τα κοριτσια που εχουν εμπειρια στο θεμα και να δεις που γρηγορα θα γινεις μια υπεροχη μανουλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι μου,

σε ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου!Με βοηθανε πολυ1

Kimonακι καλα ειμαι τωρα!τι να κανω εχω μηπως αλλες επιλογες;Πουλαω τρελα και δυναμη!!!!!!Θελει καμια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου χαρα!!! εγω θεωρω οτι μια ακομη φορα σπερματεγχυσης δεν θα πειραζε και χωρις φαρμακα και ενεσεις...εχω εναν φοβο με ταφαρμακα εγω :S αν ημουν στην θεση σου (που θα βρεθω τον αλλο μηνα μαλλον) θα κοιτουσα να το ανω οσο το δυνατον πιο φυσιολογικα γιατι αν τελικα καταληξουμε στην εξωσωματικη θα φορτοθουμε με παααααααρα πολλα φαρμακα και δεν κανουν και καλο. οσο μπορουμε ακομη χωρις φαρμακα ειναι καλο και για μας και για τα μελλοντικα αστερακια μας....εξαλλου η εξωσωματικη ειναι η τελευταια μας ελπιδα ετσι δεν ειναι δωστα ολα εκει οταν ερθει η ωρα .....ειναι κριμα να παρεις φαρμακα και ενεσεις για την σπερματεγχυση αν ξεκινησεις απο τωρα μετα τι θα σε δωσουν???ολο το φαρμακειο???? τι να πω και γω στρεσαριζομαι πολυ με το θεμα αλλα και τι να κανουμε???μια τελευταια ευκαιρια στην σπερματεγχυση μετα διακοπες για να χαλαρωσετε με τον ατρουλη σου και μετα βουρ για εξωσωματικη...θελει ηρεμια το θεμα!!!! εχει δικιο Μαρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με την Κατερινα.

Τα ειπαμε κ προχτες...εγω εκανα σπερματεγχυση με φαρμακα,εκανα 7ωαρια πολυ καλα,το σπερμα μετα την επεξεργασια ηταν αρκετα καλο κ το αποτελεσμα της χοριακης αρνητηκο.

Και ο δικος μου γιατρος μου ειπε να κανουμε αλλη μια προσπαθεια κ μετα εξωσωματικη αλλα σκεφτηκα οτι αφου θα φαω τα τρυπηματακια μου κ θα περασω και την αγωνια μεχρι την χοριακη να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.

Βεβαια δε μπορω να σου πω οτι η επιλογη μου ειναι η σοφοτερη, ουτε θελω να επιρεασω την δικη σου αποφαση ;)

Ζυγισε μεσα σου τα πραγματα κ κανε αυτο που νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σενα! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρούλα με κάθε επιφύλαξη γιατι η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή κ η τύχη της κάθε μιας διαφορετική θα σου πω που κατέληξα.

Εχω κάνει 3 κύκλους serpafar φυσική επαφή, άλλους 3 serpafar με σπερματέγχυση κ μια τελευταιά σπερματέγχυση με gonal οπου είχα 6 ωοθυλάκια και αποτέλεσμα 0. Ενας γιατρός σε κάποιο άλλο site μου είχε πει κάθετα ότι είναι ασκοπες επειδή το σπέρμα είναι πολύ καλό, άρα φτάνει στον προωρισμό του χωρίς βοήθεια (σαλπιγγογραφία ο.κ.) τελικά είχε δίκιο. Σε ποσοστά πάντα κ με επιφύλαξη βοηθάει όταν το θέμα είναι ΜΙΚΡΟ στο σπέρμα ή στενός τράχηλος που κ αυτό :dry: .....αφού περνάει το αίμα περιόδου περνάει κ αυτό.

Δεν ξέρω τι θέμα έχεις, εσύ θα αποφασίσεις ..εγώ απλα δίνω δείγμα της περίπτωσής μου χωρίς να θέλω σε καμια περίπτωση να επηρεάσω.

ευχομαι ότι κάνεις να είναι το πιο τυχερό ..μακάρι να μην προλάβεις να κάνεις τίποτα κ να έρθει το μωράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια για αλλη μια φορα ειστε τοοοοοοοσο κοντα μου!

Η αληθεια ειναι πως οσο το σκεφτομαι περισσοτερο κλινω στην σπερματεγχυση γιατι το σπερμα ειναι αυτο που εχει προβλημα!Απλα επειδη και με το σπερμα ειχαμε διαφορα σκαμπανεβασματα(μεχρι που εφτασε καποια στιγμη στο 1 εκατομμυριο!!!!!!!!!!)τωρα επειδη ειναι στα 18 εκαμμυρια λεμε να το εκμεταλευτουμε και να προσπαθουμε κανονικα και μετα να παμε για αλλη μια σπερματεγχυση απλα φοβαμαι μην ξαναπεσει!Αφηστε που ειχαμε και ενα θεμα με διαφορα μικροβια που ειχε ο αντρας μου και με το που θεραπευονταν το ενα εβρισκαν αλλο!Αυτο αραγε που να ωφειλεται;και τωρα παλι ανυσηχω μην εχει....

Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και συντομα ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ να ερθει το πολυτοθητο αποτελεσμα γιατι αρχιζουμε να κουραζομαστε με το ολο ζητημα και πηστευουμε οτι χανουμε την ιδια την ζωη!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Χαρα,τωρα ειδα το post σου Κ αυτο που ρωτας.Ποιο ειναι το επομενο βημα....;Κατα πασα πιθανοτητα αυτο που σου λεει ο γιατρος σου.Εγω ειμαι υπερ του "ενα βημα τη φορα".Αφου λοιπον εχεις φτασει μεχρι εδω κ αφου για ολες εμας που αντιμετωπιζουμε παρομοιο προβλημα,η εσχατη κ τελευταια λυση ειναι η εξωσωματικη,πιστευω πως θα πρεπει να εξαντλησεις ολα τα αλλα περιθωρια για να καταληξεις εκει.

Επισης συμφωνω με τα κοριτσια με το θεμα των φαρμακων.Οτι γινετε με λιγοτερα φαρμακα κ οσο δυνατον ποιο φυσιολογικα τοσο το καλυτερο για τον οργανισμο μας.Κακα τα ψεματα,οι ορμονες που κατακλυζουν τον σωμα μας σε μια προσπαθεια εξωσωματικης δεν ειναι οτι καλυτερο.

Το ξερεις οτι εχω περασει κ εγω απο ολες αυτες τις φασεις.Εκανα σπερματεγχυσεις κ σε φυσικο κυκλο κ με φαρμακα.Δεν εγινε τιποτα.

Τελικα ειδες εμεινα εγγυος καποια ασχετη στιγμη,για λιγο βεβαια...αλλα τι να κανουμε;τυχερα ειναι αυτα.

Πιστευω πως αυτο που αποφασισατε να ηρεμησετε λιγο κ αργοτερα ξαναξεκινατε ειναι το καλυτερο.Εχει σημασια να μην λειτουργουμε υπο πιεση κ να μην στρεσαρουμε τοσο τον οργανισμο μας.

Για αυτο τωρα χαλαρα!!!!!Ολα θα γινουν Χαρα...υπομονη κ δυναμη... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι μου,

εχεις απολυτο δικαιο και ξερω οτι με καταλαβαινεις γιατι και εσυ περασες απο ολα αυτα!Και ξερεις τι πειστευω τελικα;Οτι το ακριβως επομενο βημα ειναι να αλλαξουμε τον τροπο σκεψης μας και την ψυχολογια μας!Το επομενο βημα σιγουρα θα πρεπει να ειναι ενα μεγαλο βημα σιγουρα μπροστα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Χαρα,η ψυχολογια ειναι το Α κ το Ω.Οχι μονο στο θεμα μωρου,αλλα στα παντα.Αυτο το ξερουμε ολοι κ στη θεωρια ,επισης ειμαστε καλοι ολοι στην πραξη τι γινετε;

Αυτα τα σκαμπανεβασματα που νοιωθουμε ειναι φυσιολογικα κ εγω πριν μια βδομαδα κυλιομουν στα πατωματα κ τωρα ειμαι μια χαρα...ανθρωποι ειμαστε οχι μηχανες.

Ξερεις ομως τι πρεπει να κανουμε;Να το βγαλουμε απ΄το μυαλο μας.Εγω ψαχνω συνεχως να βρισκω τροπους να μην το σκεφτομαι.Τωρα τελευταια το εχω ριξει στο facebook κ στα παιχνιδια που εχει εκει μεσα...μιλαμε τρελη πορωση!!! :P:P

Τι να κανω η δολια νυν κ (δις) μελλουσα μανααααααααα....;;;;;

Εντωμεταξυ πολυ καλο μου εκανε που αποφασισαμε να αλλαξουμε σπιτι,τελικα οταν ζεις στο ενοικιο,εχει κ τα καλα του.Εχω ανοιξει δουλειες με φουντες τωρα... :)

Τελος παντων..ας σκεφτομαστε οτι ερχετε καλοκαιρακι κ θα αρχισουμε να βγαζουμε τις κορμαρες μας στην παραλια,θα λιαζομαστε,θα πηγαινουμε τις βολτουλες μας.Δοξα το Θεο να λεμε που ειμαστε γεροι κ υγιεις κ μπορουμε να απολαυσουμε ολα αυτα...σκεψου αυτους που δεν μπορουν...

Αντε σας ζαλισα παλι,πολλα φιλια! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπι μου,

να ξερεις οτι δεν μας κουραζεις πολυ απλα γιατι οτι αυτα που γραφεις μας αγγιζουν!Τι να κανουμε εισαι και μακρια!τι καλα να ησουν απο την Θεσσαλονικη!Θα ειχαμε να λεμε τοοοοοοοσα πραγματα!

Το επομενο βημα λοιπον ειναι σχεδια για διακοπες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

XARA35 για να σε συμβουλέψει κανείς σωστά ή τουλάχιστον με επιχειρήματα ως προς το επόμενο βήμα σας, θα πρέπει να ξέρει τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και αν αντιμετωπίζετε. Από τα λεγόμενα σου το θέμα με το σπέρμα δεν είναι σοβαρό, οπότε εμπιστεύσου το γιατρό σου. Εμείς π.χ δοκιμάσαμε 2 σπερματεγχύσεις με φάρμακα, που δεν έδωσαν ωστόσο θετικό αποτέλεσμα (παρά τη δική μου καλή παραγωγή ωοθυλακίων) λόγω σοβαρής ασθενοσπερμίας του συζύγου. Για μας λοιπόν,το επόμενο βήμα ήταν έτσι κι αλλιώς η εξωσωματική. Για εσάς, κατά τη γνώμη μου (χωρίς διαγνωσμένο πρόβλημα), θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση η σπερματέγχυση με φάρμακα λόγω του ότι τα ωάρια θα είναι περισσότερα, άρα περισσότερες και οι πιθανότητες. Καλή συνέχεια σε ό, τι αποφασίσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kimon,

ειδα το pm σου αλλα ημουν πολυ χαλια οταν το εστειλες!Τωρα σιγα σιγα παιρνω τα πανω μου και ανασυντασω τις δυναμεις μου!

Αrgyro73,

σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!Ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα και ν αποκτησετε συντομα ενα νινακι!

αχ, βρε κοριτσια γιατι να ειναι τοσο δυσκολο για καποιες γυναικες;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑRA35 μου,

σε καταλαβαίνω και ας μην έχω μπει ακόμα σε αυτές τις διαδικασιες...και λέω ακόμα γιατί και εμείς έχουμε προβλημα με το σπέρμα και δεν ξέρω αν μετά την εγχείρηση κιρσοκήλης θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα....θέλω να σου πω κάτι που το σκεφτόμουν όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων...κάποια ζευγαρια είναι τόσο τυχερά που κάνουν μωρακια εύκολα...εμείς γιατί να τραβάμε τόσο λούκι....???????κατεληξα στο ότι σημασία τελικά έχει να είσαι καλά και ευτυχισμένη με τον ανθρωπό σου...πρόσφατα έμαθα για μια κοπέλα από την παλιά μου δουλειά ότι χώρισε μόλις έκανε το μωρό της (μετά από τεράστιες προσπάθειες)....μιλήσαμε και μου είπε κάτι που με συγκλόνισε:<<τόσο καιρό προσπαθούσαμε για το μωρό, είχαμε απομακρυνθει τόσο πολύ ο ένας από τον άλλον που το μόνο που μας έδενε ήταν ο στόχος....όταν γέννησα την μπέμπα μου συνηδητοποίησαμε ότι δεν είχαμε τίποτα αλλο να πουμε, να κάνουμε...χασαμε την σχέση μας...>>...στο αναφερω αυτό το γεγονος για να ηρεμήσεις και εσύ λιγο...βγάλτο από το μυαλό σου αυτόν το μήνα, αφιερωσε αυτό τον μήνα μονο για εσένα και τον καλό σου...δες το σαν διακοπές....και είμαι σίγουρη ότι δεν θα χρειστεί να πάρεις καμία απόφαση εξωσωματική ή σπερματεγχυση γιατί πολύ απλά θα έρθει το αγγελούδη σας.....

σου εύχομαι μέσα από την καρδια μου ότι καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΣ,

η επεμβαση κιρσοκηλης θελει υπομονη!Εμεις μετα απο 1 χρονο ειδαμε αποτελεσματα!

παντως καθε μερα ευχαριστω τον Θεο που μου εστειλε εναν ανθρωπο που με αγαπαει τοσοοοοο πολυ!Και επειδη λογω του προβληματος μας παρουσιαστηκαν

διαφορα προβληματα υγειας(ψυχοσωματικα)παρακαλαω πρωτα απο ολα να ειμαι εγω και ο αντρας μου καλα γιατι εγω εχω αυτον και αυτος εμενα!το μωρο προς το παρον δεν υπαρχει οποτε ειναι κριμα να χανουμε το παρον και την ιδια την σχεση μας για κατι που δεν υπαρχει ακομα!

Ειμαι σιγουρη και για σενα αλλα και για ολες τις γυναικες που προσπαθουν για παιδι οτι καποια στιγμη θα ερθει γιατι πολυ απλα το αξιζουμε τρελα!Και να εισαι σιγουρη οτι θα γινουμε οι καλητερες μητερες του κοσμου!Γιατι περασαμε πολλα μεχρι να το αποκτησουμε!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...