Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις?

Recommended Posts

Όταν είμασταν παιδιά παίζει να ακούγαμε αυτη την ερώτηση πάνω απο δέκα φορές τη βδομάδα...εμείς τι απαντούσαμε όμως?

Τι θέλαμε να γίνουμε?

Τι γίναμε τελικά?

Τα μικράκια τι απαντάνε στις μέρες μας?

:woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμμμμ....

Επειδη μου αρεσε πολυ να ζωγραφιζω κ να σχεδιαζω απο πολυ μικρη,ειχα κ μια κλιση προς αυτα ηθελα να γινω ζωγραφος.Αργοτερα που κατασταλαξα,ηθελα να γινω μηχανολογος δομικων εργων κ να περναγα στο πολυτεχνειο...ομως...τελος παντων...(αλλη συζητηση αυτη).

Κατεληξα να γινω μαμα κ νοικοκυρα.

Η κορη μου θελει να γινει δασκαλα κ......τραγουδιστρια!!!!!!Ενταξει,καλα βαδιζουμε για την ηλικια μας(6 χρονων). :laugh: :laugh:

Εγω το μονο που ξερω ειναι πως θα ειμαι εδω να τη στηριξω κ να τη βοηθησω σε οτι θελησει να κανει,με οποιο τροπο μπορω!

Λοιπον ηθελα να γινω αρχιτεκτων...δεν το προσπαθησα αρκετα...για αυτο τελικα κατεληξα στη σχεδιαση-δομικα εργα...αλλα δουλευω σε εταιρια με πετρελαια....αντε γεια, που λεμε και στον Πειραια!!!!

Η κορη μου ειναι μικρουλα ακομη αλλα ο αδερφος μου που παει εκτη δημοτικου θελει να γινει τερματοφυλακας!!!

ζουμπι το πιο ομορφο επαγγελμα κανεις!!!

πωπω δοξα το θεο περασαν τα χρονια που ολοι οι γονεις θελανε παιδια γιατρους και δικηγορους! ελευθερια!!!

εγω ηθελα να γινω αεροσυνοδος,δασκαλα μπαλετου,ηθοποιος,γραμματεας,δικηγορος!

δοξα το θεο για καμμια επιλογη μου δεν με πιεσαν μονη μου διαλλεξα οτι ηθελα!

ααα και ηθελα να παω στα καλλιστεια και να εβγαινα μισ κοσμος! χαχαχαχα ηθελα και τιτλο το ψωνιο!

Εγω δασκαλα ηθελα να γινω και δασκαλα εγινα, Αγγλικων ομως.Ασχετα που δεν δουλευω τωρα....κλαψ!!!Ο γιος μου θελει να γινει στρατιωτικος γιατρος,να ειμαι και γαλονας να εχω και γιατρειο,μου λεει ;) Εχουν πονηρεψει τα παιδια απο τωρα !!

Ηθελα να γινω δημοσιογραφος και αργοτερα στο Λυκειο ηθοποιος ενας λογος που περασα στο Πανεπηστιμιο στην Αθηνα ταν για να σπουδασω στο εθνικο θεατρο.Τελικα το πανεπηστιμιο μου ετρωγε πολυ χρονο τι να ελεγα και στους γονεις τα παρατω για να γινω ηθοποιος ειχανε προσπαθησει τοσο πολυ για μενα.Δεν ηθελα να τα παρατησω και να τους "προδωσψ" κατα καποιο τροππο,τελος παντων ενα μεγαλο ταλέντο χαθηκε απο την ελληνικη σκηνή χα χα χα... :laugh: Σκευτομαι αν ειχα χρονο να παω σε καμια ερασιτεχνικη ομαδα παντως.Οταν αναίβενα στην σκηνη ξεχνουσα τα παντα ενοιωθα αλλως ανθρωπος δεν ειμουν η ντροπαλη κοπελιτσα αλλα κατι πολυ μεγαλυτερο τέλος παντων ονειρα που εμειναν εκει.

Μια φίλη μου είχε ρωτήσει την τρίχρονη ανιψιά της τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και η απάντηση που πήρε ήταν... "ντουλάπα". :huh:

και δεν εννοούσε από κιλά, το έπιπλο εννοούσε... άβυσσος η ψυχή του τρίχρονου!

Γειά σου ρε Ραμονάκι με τα ωραία θεματάκια!!!!!!!

Λοιπόν εγώ καθότι παιδί της οργάνωσης,τα χα σχεδιάσει πολύ

καλά μες το μυαλό μου:

Το πρωί γιατρός

Το απόγευμα ανθοπώλης και

Το βράδυ τραγουδίστρια!!!!!!!!!!

Λεφτα με το τσουβάλι!!!!!

Θα γιάτρευα τους ασθενείς,όποιοι επηζούσαν θα ερχόντουσαν το βράδυ

να τους ψυχαγωγήσω και όσοι...ταξίδευαν,θα τους έστελνα λουλούδια!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τελικά έγινα βρεφοκόμος!!!!! :blink::blink::blink::blink::blink:

Α!Ηανιψιά μου,όταν την είχαμε ρωτήσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει,μας είχε πει:

ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βρήκα πολύ γλυκό!!!!!!!!!!!! :)

Η ανηψιά μου που είναι πέντε χρονών μας είπε όλο καμάρι ότι θέλει να γίνει χορέυτρια. Και συμπλήρωσε: ξέρεις μπαμπά θα χορεύω, θα βγάζω τα ρούχα μου και θα μου δίνουν λευτά!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ο γαμπρός μου με υπογλώσσια συντηρείτε από τότε :P:P

ramona ti omorfo themataki pou evales! :)

ego mikroula ithela na gino athlitria kolimvisis ,kath oti megalosa se nisi kai to nero itan to stixio mou. megalonontas egina daskala aglikon kanontas idietera se paidakia kai telika kateliksa na eimai manoula sizigos kai noikokira!!! :P i pio simantiki asxolia mou diladi einai na frontizo aftous pou agapo!!! :):):)

kinkajoujou έγραψε:

Μια φίλη μου είχε ρωτήσει την τρίχρονη ανιψιά της τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και η απάντηση που πήρε ήταν... "ντουλάπα". :huh:

και δεν εννοούσε από κιλά, το έπιπλο εννοούσε... άβυσσος η ψυχή του τρίχρονου!

:laugh: :laugh: :laugh: xaxaxaxaxxa!!!!!! Απαιχτη η ανηψιά!!! χαχα!!

Εγώ από μικρή ήθελα ασχοληθώ με την εκπαιδευση! Συγκεκριμένα ήθελα να γίνω δασκάλα αλλά ένας θείος μου δάσκαλος μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολη η αποκατάσταση και καλύτερα να γίνω καθηγήτρια μιας ξένης γλώσσας! Εγινα λοιπον, καθηγήτρια Γαλλικών! Και τί κατάλαβα;;; Με διαγωνισμό ΑΣΕΠ παίρνουν 144 στις 3000 και... Τις δασκάλες από την αλλη τις κυνηγούν να τις πάρουν.. Α ρε θείεεεε....!!! :P

Ασχολούμουν με ιδιαίτερα. Τωρα πλέον έχω κρατήσει 2 παιδάκια μόνο γιατί δεν έχω κάπου να αφησω τη μπεμπούλα μου για παραπάνω χρόνο!!

Η κορούλα μου είναι πολύ μικρή για να μου πει τί θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει αλλά για μοντέλο τη κόβω τόσο όμορφη που είναι..! :P:P:P

ωραιο θματακι ραμονα μου!!! :)

λοιπον εγω ηθελα να γινω δασκαλα,μ'αρεσε παρα πολυ!!!να φανταστειτε εβαζα τις κουκλεςμου σε σειρα κ τους εκανα το μαθημα της ημερας,αυτο που κανα στοσχολειο!!α!!!κ εγραφα κ στον πινακα....δηλαδη στο παραθυρο με μαρκαδορους!!!! :laugh: :laugh:

παντα στο υποσυνειδητο μου υπηρχε αυτο το επαγγελμα!!βεβαια περασα φασεις που μου ερχοταν για κανα δυομηνες κατι αλλο!!οπως για παραδειγμα οταν ειδα αρμαγεδδων,ειπα ''θα γινω αστροναυτης''!!!!!! :woohoo: :woohoo:

τελικα δεν σπουδασα τιποτα,αλλα δεν με πειραζει καθολου!!!

αν γινοταν να γινω δασκαλα χωρις διαβασμα κ εξετασεις θα γινομουν!!! :P:P μου φαινοταν γολγοθας να περασω με τοσο βαθμο στις πανελληνιες,αν κ στο γυμνασιο εβγαινα κ στις 3 ταξεις με 18-19!!

στο λυκειο με το ζορι 13! :S

δεν πειραζει ομως θα διαβαζωτα παιδια μου οταν πανε σχολειο,το περιμενω πως κ πως!!κ θα ηθελα να διαβαζω κ κανενα αλλο παιδακι απ'την ταξη τους,ετσι να το πιαζω δασκαλα!!χαχαχα!!! :lol::lol:

Ithela polu na gino gumnastria apo mikri alla den ta katafera.....(ekana protathlitismo stin kopilasia)akoma thelo alla..... meta efiga U.K ekana kati spoudes me thema organosi grafiou k aggliko nomiko sustima emina duo xronia alla gurisa ...doulepsa se frodistirio agglikon -asxeto!!!! Tora ime manoula k ta kalokeria voithao oso mporw stin epixirisi tou andra mou! Fisika akoma trexo sta gumnastiria auto ine kolima megalo ,tropos zois tha to elega kalitera! Lei mia fili mou stin Maria mou : mipos thelis na ginis keramistria? (o mpampas ine keramistas) k lei: ne thelo!!!- diladi ti tha kanis ,kseris ? apadisi parakalo: Ne ksero tha aneveno sta keramidia!!!!

καλα βρε κοριτσια οι περισσοτερες δασκαλες θελαμε να γινουμε βρε και καλλιτεχνες!χιχι

ρωτησα τον αγγελο και μου ειπε οτι απο μικρος ηθελε να γινει γιατρος για να πιανει τα κοριτσακια! απαπα οι περισσοετροι ποδοσφαιριστες και γιατροι θελανε?χαχαχαχα

oreo 8ema ramonaki !!!

ego i8ela na gino ktiniatros giati agapao poli ta zoa kai eixame ena ktiniatro dipla sto spiti mas oli mera ekei mesa xomeni imouna ekana tin voi8o tromara m ,meta pe8ane to xiridio m , k apo tote den i8ela na gino allo ktiniatros ...meta i8ela na gino arxitektonas ...ee telika logistika teleiosa ta opoia den m aresoun ka8olou ...

tora eimai xaropi noikokura ,manoula t morou m ,gynekoula tou kalou m .... :)

8elo na spoudaso fotografia 8a to kano sigoura alla den ksero pote ...

filia

3Ha1m4.png

Λοιπον...τα θυμαμαι ολα με τη σειρα :P !! :P !!Γιατι ως γνησια Διδυμος δε θα μπορουσα να εχω μονο 1 επιλογη στο μυαλο μου :laugh: :laugh: !!!

Αρχικα ηθελα να γινω παιδιατρος,πολυ μικρη λεμε!!Μετα το ξεπερασα αυτο κ ηθελα να γινω αεροσυνοδος...οταν ομως μου ειπαν οτι θα πρεπει να μαζευω κ τα σακουλακια με τους εμετους μου φυγε η ορεξη!!!!Μετα ηθελα να γινω κτηνιατρος αλλα τα μαθηματικα δεν ηθελαν :P (ημουν παιδι της θεωρητικης εγω!!)!Αργοτερα, κ για καιρο ελεγα θα γινω γυμναστρια,ειχα παει κ στιβο,ολα ωραια αλλα καπου στος τελος του γυμνασιου αποφασισα πιο συνειδητα οτι θελω να γινω δημοσιογραφος,μου αρεσε πολυ το γραψιμο κ το ραδιοφωνο!Το παλεψα λιγακι αλλα στις Πανελληνιες κατι τα μαθηματικα,κατι η φυσικη...με "εφαγαν" λιγο κ ετσι περασα κ τελειωσα κοινωνιολογια στην Παντειο :blink: !!!

Για την ωρα ειμαι συζυγος κ μανουλα με ενα ωραιοτατο πτυχιο!!

Σας ζαλισα ε???Ειπαμε...Διδυμος ;) !!!

Kimon έγραψε:

Little angel,διδυμος εεεε...απαπα!Μακρια κι αλαργα!! :laugh: Με το συμπαθιο... :blush:

Χαχαχα Κιμον ολοι ετσι αντιδρανε οταν τους το λεω αλλα κανεις δε το πιστευει γιατι δε μου φαινεται με τιποτα λενε,ακομα και οι πολυ κοντινοι μου!!Θα εχω κανα καλο ωροσκοπο,τι να πω!!

οταν ημουν μικρη ελεγα οτι θα γινω γυμναστρια ανεβαινα καικατεβαινα στα μονοζυγα σαν τη τσιτα μεγαλωνντας ομως ξεμαλλιαζα και τις κουκλες μου καιελεγα θα γινω κομμωτρια και τελι τα καταφερα και εγεινα.Ο Σταυρος τωρα θελει να γινει μπομπ μαστορας να φτοιαχει σπιτια , μια μερα ειχαμε παει εκκλησια και μου λεει σοβαρα :Μαμα αν μεγαλωσω θα γινω ΘΕΟΣ -κοκαλο εγω αλλα επειδη εχει πολυ δουλεια τελικα θα γινω μπομπ μαστορας .....

Kimon έγραψε:

Εισαι κρυφο ταλεντο... :laugh: Παντως απο διδυμους εχω φαει χοντρες ητες!!

Ασε το φανταζομαι...αυτοι μας χαλανε το ονομα :P !!

Πολλοι μου λενε παντως οτι κ εσυ don't worry!

δακάλα δακάλααααα :laugh: :laugh: η μόνιμη απάντηση σαυτην την ερωτηση. Καμμία σχεση βεβαια δεν εγινα δασκάλα αν και θα μου άρεσε(μου λειπει η υπομονη που χρειαζεται)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...