Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ειμαι χαλια.....ειμαι μονη σε ενα αδειο σπιτι....

τα πραγματα μεταξυ μας εκει που εδειχναν καλα αρχισαν να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο...απειρες συζητησεις...αμετρητοι καυγαδες

αντοχη μηδεν!!!

το κακο ειναι οτι ακομη τον αγαπαω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασία μου μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα;;;

Φυσικά και δεν γνωρίζω τα προσωπικά σας αλλά είμαι σίγουρη πως για όλα υπάρχει λύση...

Επειδή είσαι καλός άνθρωπος σίγουρα και ο άντρας σου θα είναι το ίδιο. Έχετε έναν μπεμπούλη αγωνιστή που σας βάζει τα γυαλία καθημερινά και σεις θα παραδώσετε εύκολα τα όπλα...

Δεν έχω τι άλλο να σου πω (προς το παρόν)βρε μανούλα....

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ακομη τον αγαπαω

ποσο καιεο εχεις να του το πεις?????

μηπως να ο εκανες εστω και τωρα??

εστω μεσω τηλεφωνου??????μυνηματος?????????????

του τα εχω πει και τιποτα.............και σημερα απο το απογευμα του ειχα στειλει μηνυμα και ουτε καν μου απαντησε

μαλλον... φοβασαι... Για να λες οτι τον αγαπας φοβασαι μηπως χωριζεις! Δεν ξερω τι συμβαινει στο σπιτι σου αλλα να ξερεις οτι ολα αντιμετωπιζοντε αν υπαρχει αγαπη! Κι απο σας μαλλον υπαρχει!! Μηπως χρειαζεστε λιγο χρονο οι δυο σας? Να χαλαρωσετε, να ξανανοιωσετε?

Βρε Αναστασια μου!

Μηπως οπως λεει και η Αννουλα φοβασαι?

Δεν χοριζουν ετσι ευκολα τα ζευγαρια!

Ισως υπαρχει ψυχολογικη κουραση.

Ηρεμιστε και αυριο θα δειτε την κατασταση με αλλο ματι.

Αφου τον αγαπάς βρε Μπεμπούλη να ξερεις οτι αυτο ειναι το σημαντικοτερο ολα τα υπόλοιπα λύνονται.

Και να ξερεις οι πιο πολλοί περναμε δύσκολα στο θεμα αυτό.

Για παραδειγμα σημερα εμεις τσακωθηκαμε για βλακεις (ως συνηθως)

Αν δε τρχουν σοβαροι λογοι το διαζυγιο πρεπει να το σκευτείς πολυ σοβαρα,μονο αν αισθανθεις τοσο δυστυχισμενη που δεν αντεχεις τοτε πρπει να το σκευτείς.Τα τελεια ζευγαρια σπανιζουν να το ξερεις.Ελπιζω να ειναι κατι ποσωρινο και να περασει.Οι περισοτεροι γνωστοι μου παντως σε αυτη τη κατασταση βρισκονται.

Καλο βραδυ. :)

κοριτσακι μου γλυκο ηρεμησε, πανω στα νευρα και την απογνωση τα ζευγαρια λενε και πραγματα που τα μετανιωνουν και δεν τα εννοουν.Αστον λιγο να ηρεμησει ηρεμησε και εσυ και οταν βρεθειτε γιατι θα βρεθειτε δεν υπαρχει περιπτωση μιληστε ηρεμα οχι για τα προβληματα αλλα για την κοινη λυση που πρεπει να βρειτε φιλια πολλα, και οταν ειδωθουμε απο κοντα ελπιζω να σε δω να γελας!

Αναστασία μου,γλυκιά μου....φάση θα είναι και θα περάσει θα δεις.Όλα διορθώνονται,αφού υπάρχει αγάπη.Το έχετε συζητήσει?Γιατί δεν είναι σπίτι?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ,ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ,ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ.ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

Αναστασια μου "ακουω" τη απογνωση κ την πικρα σου... :(

Θελω να σου πω να ξεσπασεις ,να κλαψεις,να φωναξεις και ισως αυριο βρεις λιγο φως...Ισως κατι να μην εχεις σκεφτει!Ισως κ εκεινος δει τα πραγματα καλυτερα κ καταλαβει τι συμβαινει...Οι αντρες δε νομιζω πως καταλαβαινουν κ πολλα πριν απο το ΓΕΓΟΝΟΣ!(ο δικος μου καποια στιγμη που χωρισαμε ,ενιωσε το κενο μετα απο 2 βδομαδες! :blink: )

Σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα!

Οτι χρειαστεις...Ειμαστε εδω!

καλησπερα μπεμπουλη... εσυ μονο ξερεις τι συμβαινει στο σπιτι σου οπως και η καθεμια ξερει τα δικα της, οπως και ολα τα ζευγαρια δεν ειναι τελεια εμεις τσακωνομαστε συνεχεια για βλακειες και ποιο συχνα για τα οικονομικα.. αλλα μην το βαλεις κατω και εφοσον λες οτι τον αγαπας παλεψε για τον γαμο σου και πανω απο ολα για το παιδι σου.. δωστου λιγο χρονο να σκεφτει και εσυ το ιδιο και οταν θα ηρεμησετε και οι δυο να συζητησετε.. ευχομαι ολα να πανε καλα...

για να αντεξει ενα σπιτικο πρεπει να υπαρχει αγαπη και απο τους 2 και εγω εδω και πολυ καιρο νιωθω οτι αγαπω μονο εγω...δεν μιλαμε απο χθες,κοιμομαστε χωριστα

δεν με πλησιαζει ερωτικα,νιωθω οτι εχει βαρεθει η οτι τα τοσα προβληματα τον εχουν κανει ετσι

αλλα δεν αντεχω να περναω τα προβληματα και παραλληλα και αυτην την συμπεριφορα

του τα εχω πει ενα εκατομυριο φορες,προσπαθησα να τον προσεγγισω και επεσα σε ντουβαρι!!!!!!!!!!!!

και τωρα μου κραταει και μουτρα!!!!!!!!!

ε οχι

Νατάσα μου μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...

Κρίσεις όλοι περνάμε..

Με τον άντρα μου πολλές φορές είπαμε οτι θα χωρίσουμε μέσα στα νεύρα μας αλλά μετά απο λίγο τα ξεχνάμε όλα και δενομαστε ακόμα πιο πολύ...

Μην μου στεναχωριεστε!

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΗΡΕΜΑ και θα βρείτε σίγουρα λύση!!!

Πολλά πολλά φιλιά!! :kiss:

Μπεμπούλης μου

εύχομαι να πανε όλα καλά

κ να βρεθεί μια λύση σύντομα

να ανακουφίσει την καρδούλα σου!

Αύριο είναι μια νέα μέρα....

Τώρα πονάς, ξέσπασε βγάλτο από μέσα σου

κ το πρωί όλα θα είναι καθαρότερα κ πιο φωτεινά!

Τίποτα δεν τελειώνει έτσι απλά...

Αναστασια δεν θα πω και εγω κατι καινουριο...

συζητηστε με λογικη και ψυχραιμια τα προβληματα και τις αληθινες αιτιες τους...

η αγαπη ειναι σημαντικη αλλα πολλες φορες δε φτανει..

ευχομαι να εισαι ευτυχισμενη και εσυ και το αγορακι σου...

Αχ Αναστασία μου,μήπως είναι φάση?

Δε γίνεται να μη σε αγαπάει,

χτίσατε μια οικογένεια μαζί.

Κάνε λίγη υπομονή,ασ'τον να ηρεμήσει

και μετά κάντε μια ακόμα συζήτηση

ήρεμοι και χαλαροί.

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα λυθούν.

Βγήκατε νικητές από τόσες δοκιμασίες,

ακόμα μία είναι και αυτή.

Ξέρετε να παλεύετε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

αχ κοριτσια και αλλη συζητηση?

ποσες ακομη πρεπει να κανω?

συζηταμε,ξανασυζηταμε και μετα ξανα τα ιδια...μονη μου τρεχω για ολα..εχω κουραστει...για το παιδι τρεχω μονη μου,για το σπιτι τρεχω μονη μου,για ολα ΕΓΩ!!!

εκεινος αδιαφορος...δεν ηταν ετσι...εγινε ομως και εγω δεν το αντεχω

του το εχω πει

του το λεω συνεχως,στεκομαι διπλα του σε ολα...και αχαριστια??

και λεω στον εαυτο μου μηπως αν μεναμε για λιγο χωρια μας εκανε καλο??να βλεπαμε καποια πραγματα αλλιως??

Θα συζητήσετε αύριο με ηρεμία και θα βρεθεί λύση...είμαι σίγουρη,όλα θα πάνε καλά.Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίσεις...έχετε και το αγοράκι σας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...