Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αγαπημενες μου φιλεναδες, σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σας και τη θετική σας σκέψη. Η μπουκίτσα μου σήμερα ειναι 2130 (εβαλε 30γρ) και αρχισε να τρωει απο το μπιμπιρό!!!! Ευχομαι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, και να την πάρω γρήγορα στην αγκαλιά μου!

Το μεζεδάκι μου εξακολουθεί να ειναι φαγανούλι και ήσυχο.

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου! Πιάσανε οι ευχές σας!!!!

Δημοσίευση

Πίτερ Πάν μου!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει εκείνη η ώρα που... θα γελάσει και η άλλη μισή καρδιά σου! Και νομίζω πως η ώρα αυτή πλησιάζει! ;-)

Να είναι πάντα ευτυχισμένες οι γλυκές μπουκίτσες σου!!!

Δημοσίευση

ΠίτερΠαν έγραψε:

Αγαπημενες μου φιλεναδες, σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σας και τη θετική σας σκέψη. Η μπουκίτσα μου σήμερα ειναι 2130 (εβαλε 30γρ) και αρχισε να τρωει απο το μπιμπιρό!!!! Ευχομαι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, και να την πάρω γρήγορα στην αγκαλιά μου!

Το μεζεδάκι μου εξακολουθεί να ειναι φαγανούλι και ήσυχο.

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου! Πιάσανε οι ευχές σας!!!!

Πολυ χαιρομαι που η μπουκιτσα το παει για μεγαααλη μπουκια... :laugh:

Να δεις που θα την εχεις σπιτι νωριτερα απο οσο περιμενες!!! ;)

Δωσε φιλακια στο μεζεδακι απο μενα και τον Ιασονα που ξεσαλωνει αν και εχει ιωση... (μεσω ιντερνετ δεν κολλαει η ιωση με τα φιλακια :P ) :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου,να σου ζησουν τα μεζεδακια σου!!!ευχομαι ναναι γερα και καλοτυχα παντα!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι ολοι σας και να εχετε μια ομορφη οικογενεια!!!φιλακια πολλα εγω σε 3 μηνες και 2 βδομαδες θα γινω μανουλα και ειμαι τρελαμενη απο τωρα!!!

Δημοσίευση

πιτερπαν μου...να σου ζησουν οι ζουζουνιτσες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

να ειναι παντα καλοτυχες και γερες!!!!!

το καλυτερο δωρο της ζωης σου!!!!!

να τις χαιρεσαι και να της καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!

αντε και καλους θηλασμους/!!!!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ!!!

ΤΙ ΧΑΡΑ!!!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΞΑΝΑ!ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Πιτερπάν να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου! !!!!!! :cheer::cheer::cheer: να ναι γερά,καλότυχα και ευτυχισμένα στην ζωή τους ...με το καλό να πάρεις και την μπουκίτσα σπίτι ...ώστε να μην είναι μοναχούλα το άλλο μεζεδάκι σου... :P καλή λοχεία να χεις κοπέλα μου.... :kiss::kiss::kiss: και καλούς θηλασμούς...

Δημοσίευση

α βρε πιτερπαν

ποτε ενησυχουσες ακι ποτε γεννησες

απο εδω και περα

εγω το μονο που μπορω να σου ευχηθω ειναι παντα υγεια

πανω απο ολα σε σενα

γιατι εσυ θα τραβας το ζορι

και στις κοριτσαρες σου

αγαπη και υπομονη κουκλα

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...