Μετάβαση σε περιεχόμενο

diaita meta ti genna-posa kila sas exoun meinei ??

Recommended Posts

geia sas koritsia!eipa na anoikso to thema kila.ego stin egimosini mou pira 26 kila :blush: ,kai exo kataferei me poli kopo kai peina na xaso 14. eseis??? alithia sas leo den tha ta katafero na ta xaso ola! mou exoun leipsei ta glika kai oi lixoudies !!!mipos na stiriksoume i mia tin alli mipos etsi einai pio efkolo na ftasoume sto stoxo mas??? :P kanate kapoia sigekrimeni diatrofi pou sas voithise? (min mou peite gia kamia nerosoupa!!!-den antexo alli peina! :woohoo: )filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου γλυκό εγώ είμαι της άποψης να ξεκινήσεις ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ετσι ωστε να μη χρειάζεται να πεινάς τόόόσο πολύ!!Ύστερα να προσέχεις τους συνδυασμούς τροφών(λεπτομέρειες μπορεί να σου δώσει ένας διατροφολόγος) κ βέβαια να πίνεις άφθονο νερό!!!

Εγώ ήμουν απο τις προσεκτικές κ τυχερές ταυτόχρονα..Στην εγκυμοσύνη μου έβαλα 8 κιλά,τα οποία τα έχασα 10 μέρες μετά τη γέννα κ μετά απο τον θηλασμό έχασα άλλα 3...Κατα συνέπεια ψάχνω...δίαιτα για να παχύνω-σκελετούλα έχω μείνει..

Φιλάκια πολλά,καλή συνέχεια!!!!

mpravo mummydi!!!se zilevo.makari na ekana kai ego mia diaita gia na paxino!!!tha imoun toso grigori pou tha espaga ola ta rekor!!!stin epomeni egimosini tha prosexo kai ego kai den tha gourouniazo sinexeia!

didima έγραψε:

Βρε κοριτσια εγω πηρα 12 εχασα τα 8 με τη γεννα αλλα τωρα παρολο που θηλαζω εχω παρει 2 και αυτο με αγχωνει
:cheer:

elpizo koritsi mou na min xrisimopoieis tin dikaioklogia pou elega kai ego :oti prepei na troo kala gia na exo gala! :laugh:

pou tha paei vre tha ta xasoume!!! :P

Αχ!!!και γω το ιδιο θεμα εχω!! ειχα παρει 12 κιλα και εχασα 6 με την γεννα, πηρα ομως μετα αλλα 3 :blush::blush: τι θα κανωωωωωωω :S:S

συμφωνω για διατροφη και αλληλουποστηριξη

maria 76 έγραψε:

Αχ!!!και γω το ιδιο θεμα εχω!! ειχα παρει 12 κιλα και εχασα 6 με την γεννα, πηρα ομως μετα αλλα 3 :blush::blush: τι θα κανωωωωωωω :S:S

συμφωνω για διατροφη και αλληλουποστηριξη

maraki 9 kilakia esy, 9 kai ego!! ela tha ta kataferoume :P

loipon tin epomeni paraskevi na ksanametrithoume mipos kai exoume xasei kana kilaki akoma. pou tha paei ,tha ta xasoume ta atima! ;)

Είχα πάρει 9 και έχασα ηδη τα 8, αλλά θέλω να χάσω μερικά ακόμα γιατί ειχα πάρει πριν μείνω εγκυος 7. Αντε να δούμε..σιγα σιγα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...