Μετάβαση σε περιεχόμενο

τεστ κολπιτιδας


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια,οπως εχω ξαναπει παθαινω συχνα κολπιτιδες και μαλλον φταιει το αγχος και ο ευαλωτος οργανισμος,ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε δοκιμασει τα τεστ κολπιτιδας που κυκλοφορουν στα φαρμακεια καθως και κατι gel λακταλ και ριφρες που επαναφερουν το ph του κολπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΑΚΤΑΛ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ! ΚΑΙ ΒΑΖΩ 1 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανούλα welcome to the club!!!

Κι εγώ ταλαιπωρούμαι από κολπίτιδες συνέχεια...

Ναι, το δοκίμασα το τεστ του φαρμακείου αυτό που το φοράς σαν σερβιετάκι! Δε μου είπε κάτι παραπάνω από αυτό που ήξερα κρίνοντας από τα συμπτώματα και είναι και ακριβό. Δε θυμάμαι πόσο κοστίζει, απλά θυμάμαι ότι μου φάνηκε ακριβό. 20 € ήταν? Θα σε γελάσω. Πλέον μπορώ να καταλάβω μόνη μου πότε κάνει υποτροπή η κολπίτιδα και χωρίς να δώσω 20 ευρώ! :P

Το rephresh έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος! Ο άντρας μου με δουλεύει.. Όταν το βάζω το βράδυ μου λέει "πάλι με απατάς" :lol:

1 σωληνάρι ανά 3 ημέρες και ειλικρινά νιώρω άλλος άνθρωπος!

Εννοείται πως δεν το κάνω συνέχεια. 1 φορά το 2μηνο θα κάνω τη θεραπεία.

Οι συμβουλές του γιατρού μου.. Μόνο βαμβακερά εσώρουχα, όχι μωρομάντηλα και όχι σερβιετάκια συνέχεια...

Περαστικά μας!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ριφρες εχω δοκιμασει κι εγω,φυσικα ξερω πλεον ακριβως τι εχω,με εχει κουρασει το θεμα :angry: εχω παρει ο,τι φαρμακο υπαρχει,εχω κανει καλλιεργεια και βγηκαν μονο μυκητες,οι συνεχεις κολπιτιδες επηρεαζουν την εγκυμοσυνη;ρωταω προκαταβολικα για να ξερω.Moυ ειπαν επισης για ενα φαρμακειο απο θεσσαλονικη, που εχει κατι χαπια που τα πινεις και εχουν στυπτικη δραση στον κολπο,επισης ταλαιπωρω και τον ανθρωπο,του δινω ολο φαρμακα,επειδη ξερω οτι πρεπει να παιρνουν κι οι δυο θεραπαεια,μονο με αλοιφες ειναι οκ οι ανδρες 'η χρειαζονται και χαπια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΧΑΠΙΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕ8ΗΚΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΝΤΑΚΤΑΝΤΟΡ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΞΙΝΟΜΟΥΝ ΣΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ) Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΩΣΕ 1 8ΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑ8Ε 3 Κ ΛΙΓΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρός μου σε παρόμοια ερώτηση με είπε όχι, δεν την επηρρεάζουν. Και σε περίπτωση εγκυμοσύνης το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών παθαίνει κολπίτιδα. Το rephresh δεν αντενδείκνυται. Η ygielle που έχει αντιβίωση δεν κάνει ιδίως στο πρώτο 3μηνο.

Χάπια όχι, δεν είχε δώσει στον άντρα μου, μόνο αλοιφή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...