Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόσο ψυχοφθορο ειναι τελικα???


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!

Νεο αιμα στην παρεα...και χαιρομαι πολυ!!!

Και εμεις προσπαθουμε με τον αντρα μου να κανουμε ενα παιδακι αλλα ακομη δεν εχει ερθει. οσον αφορα εμενα ο γυναικολογος μας ειπε πως ολα ειναι καλα και πως καθε μηνα σχεδον εχω 3 ωαρια στην ωορεξια (καθε μηνα απο 2 με 3 φορες επισκεψη στον γιατρο για παρακολουθηση των γονιμων ημερων μου). Οσο για τον αντρουλη μου τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ενθαρρυντικα. πριν 3 μηνες καναμε εξεταση σπερματος - σπερματοδιαγραμμα και εν ολιγης να σας πω πως η κινητικοτητα ηταν 56,3 % ο αριθμος 21,4 % αλλα η μορφολογια εδειξε 79 % παθολογικα σπερματοζωαρια.Μας ειπαν και ο γυναικολογος και ο ανδρολογος ενδοκρινολογος πως ειναι αρκετα καλα αποτελεσματα και πως με μια θεραπεια 3 μηνων θα ειναι ολα τελεια και πως θα καναμε παιδακι σιγουρα. Η θεραπεια ειναι με χαπια ορμονων και λεγονται nolvadex, τα οποια πηρε η αγαπη μου για 3 μηνες κανονικα και με τον νομο.

Οπως μας ειχε πει ο ανδρολογος- ενδοκρινολογος επρεπε να ξανακανουμε επανεξεταση σπερματος μια εβδομαδα πριν τελειωσει η θεραπεια την οποια και καναμε. Χθες λοιπον μιλησα με τον γυναικολογο μου για να κλεισω και ραντεβου για τον συνηθει ελεγχο μου, και μας ειπε πως οι εξετασεις του αυτην την φορα δεν ηταν καθολου καλες και πως η μορφολογια ειναι 90 % παθολογικα και πως θα μιλησει με τον ανδρολογο αυριο και θα μας πει παραπανω πληροφοριες το απογευμα στο ραντεβου για να δουμε τα επομενα βηματα μασ.

Εχουμε τρελαθει απο την αγωνια και ειναι πολυ ασχημα ψυχολογικα το μωρο μου...οσο για μενα ειμαι εξησου ασχημα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω απο το να τον απρηγορο και να του λεω πως δεν πειραζει. Δεν εχω να μιλησω σε κανεναν που να με καταλαβενει και να μην φοβαμαι να τον κανω να νιωσει ασχημα για τους δικους μου φοβους και τις δικες μου αγωνιες. Βλεπετε δεν θελω να τον επιβαρυνω παραπανω τον αντρα μου ψυχολογικα και ειμαι ετοιμη να σκασω......

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα επρεπε καπου να τα πω και ας μην λαβω και καμια απαντηση....δεν με πειραζει φτανει που τα εβγαλα απο το κεφαλι μου ολα αυτα για λιγα λεπτα!!!!

Ευχαριστω και καλως ηρθα στην παρεα σας! :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalws irthes tyxeroula!!!

maresei to nikname sou ;)

ola gia mas einai k tha ta perasoume k ola ta pane mia xara. oles edw exoume k apo mia ponemeni istoria na sou poume

( emeis eytyxws vrikame elpizw to provlima pou mas talaipwrei vevaia 4 mines )

vrethikan mikrovia ston antra mou k de lene na fygoun...

twra tha xeroume stis 16/4 an mporoume na sunexisoume tis prospatheies.

gia tous antres einai pio duskolo na dextoune oti autoi exoun kati pou ftaiei....

xreiazetai perissoteri upomoni k stirixi apo meros mas!!!

etsi k alliws oi gynaikes eimate pio dynates ek fysews!!!

upomoni kai kali tyxi!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giwtaki σε ευχαριστω πολυ και ελπιζω οι εξετασεις σας να ειναι καλες και να μην σας ταλαιπωρουν αλλο τα χαζομικροβια....καλη επιτυχια σε ολες μας λοιπον!!!!

οσο για το nikname μου το εδωσε ο αντρας μου οταν γνωριστηκαμε κατι θα ξερει αυτος....χαχαχαχχα

καλο βραδυ και υπομονη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τυχερούλα

συνέχισε να σκέφτεσαι θετικά

κ να είσαι αισιόδοξη κ όόόόλα θα πάνε καλά!

Ίσως ταλαιπωρηθητε λιγάκι αλλά όταν αποκτήσετε το μωράκι σας

θα δεις πως άξιζε τον κόπο (ξέρω τι σου λέω!)

Απο μένα καλή επιτυχία στις περαιτέρω εξετάσεις σας

κ θετική ενέργεια για κάθε καλό!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Φιλια'!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυχερουλα μου καλως ηρθες στο τυχερο μαμυ!!!

ολα θα πανε καλα...θα ερθει και το νινακι μην στεναχωριεσαι!

να εισαι κοντα στον αντρα σου...γιατι αυτη την στιγμη θιγεται ο αντρισμος του...

ευχομαι γρηγορα με ενα η και δυο παιδακια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τυχερούλα καλώς ήρθες!!! Και από το ψευδώνυμό σού και από αυτά που μας έγραψες καταλαβαίνω πως είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ! Μην ανησυχείς. Θα έρθει το μωράκι σας. Κάποιες φορές χρειάζεται υπομονή. Όπως σου είπε όμως και η mari mari αξίζει τον κόπο. Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα νέα. Το mammy είναι γουρλίδικο πίστεψέ με! Για ό,τι θες είμαστε εδώ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Welcome τυχερουλα.

Μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι...ολα θα γινουν!!!Καποιες τα καταφερνουν αμεσως κ χωρις κοπο και αλλες πρεπει να προσπαθησουν λιιιγο παραπανω(κ εγω στο 2ο club ανηκω :P ).Αργα ή γρηγορα ομως ολες τα καταφερνουν.

Απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι καταλαβαινω πως δεν ειναι ευχαριστη η κατασταση αλλα τι να κανουμε?θελει υπομονη, επιμονη, θετικη σκεψη κ πολλα γουτσου γουτσου ;);) .Ααααα μην ξεχνας οτι κ η ψυχολογια του αντρα σου μπορει να ειναι πεσμενη,οποτε θελει κ αυτος μια δοση αισιοδοξιας κ μια διακριτικη συμπαρασταση (γιατι ειναι κ "περιεργοι" με την υπογονιμοτητα τους).

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυχερουλα καταρχας καλως ορισες στο πιο γουρλιδικο site του διαδικτυου...και εμεις προσπαθουσαμε αρκετο καιρο και επειδη και ο δικος μου ειχε καποια παρομοια προβληματα με τον δικο σου καναμε την τριμηνη θεραπεια του νολβαντεξ και στην εξεταση που καναμε μετα την θεραπεια τα αποτελεσματα ηταν χειροτερα απο αυτα πριν...και πηγα και εγω να τρελαθω ωσπου μιλησα με μια βιολογο και μου ειπε πως αυτο ειναι φισιολογικο και πως για να ενεργησει η θεραπεια θελει ενα με τρεις μηνες για να δεις βελτιωση...και οντως στο σπερμοδιαγραμμα που καναμε τον επομενο μηνα της θεραπειας τα αποτελεσματα ηταν παρα πολυ καλα και οσο περνουσε ο καιρος βελτιωνονταν ολο και περισσοτερο μεχρι που φτασαμε και στο επιθυμητο... :P:P:P:P για αυτο λοιπον μην στεναχωριεσαι και μην ανυσηχεις...απλα κανε λιγακι υπομονη και να σκεφτεσαι θετικα... :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο τιτλος σου τα λεει ολα... ειναι οτι πιο ψυχοφθορο,αλλα αυτο ειναι το μυστικο..να μην το αφησεις να σε φθειρει..

18 μηνες προσπαθουσα και καθε μερα εκλαιγα..ελεγα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε..ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου μαζι με διαφορα αλλα προβληματα που ειχα..

τελικα τον μοναδικο μηνα που δεν το σκεφτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ,ως δια μαγειας,ειχα στα χερια μου το πρωτο θετικο τεστ!!!!!!!και λεω το πρωτο γιατι φυσικα δεν το πιστευα με τιποτα,και ηθελα να "χορτασει το ματι μου" την εικονα του θετικου,μετα απο τοσα αρνητικα τεστ!!!!!!!! :laugh: :laugh:

τωρα ειμαι στον εβδομο μηνα και ακομα καλα καλα δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!γιαυτο σου λεω,χαλαρωστε και μην το σκεφτεστε,θα ερθει πιο γρηγορα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και μακαρι να βγουνε αληθινες.....σημερα πηγαμε στον γυναικολογο και μας ειπε να προσπαθησουμε και αυτον τον μηνα απο μονοι μας και αν δεν γινει κατι απο τον επομενο μηνα θα ξεκινησουμε με σπερματενχυση. το πιο θετικο απο ολα ειναι το γεγονος οτι ο γιατρος μο ειναι αντιθετος με τα περιττα φαρμακα και μου ειπε πως δεν θα κανω καμια θεραπεια με ορμονες καθολη την διαρκεια των σπερματενχυσεων. θελει να γινει οσο το δυνατον πιο φυσιολογικα καθως εμενα ο κυκλος μου η ωορεξια και το ενδομητριο μου ειναι κατα τα λεγομενα του τελεια!

απλα εχω κουραστει αρκετα και δεν ξερω αν εχω αλλη δυναμη ή αρκετη δυναμη για να το αντεξω ολο αυτο.ξερω οτι χρειαζετε υπομονη και χαλαρωση αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο!!! ισως να εχω απογοητευτει λιγακι αυτες τις μερες και μολις ηρεμησω να τα δω ολα πιο καθαρα!!! :blush:

πολλα φιλακια και ευχαριστω για τα καλα σας λογια και παλι....ειναι ωραιο να εχεις καπου να μιλησεις και να ξερεις οτι καταλαβαινουν τι νιωθεις και τι λες.....

πολλα φιλακια!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tuxeroula,

κοπελα μου τα περασαμε και τα περναμε δηλαδη και σε καταλαβαινω απολυτα!Εξι χρονια ειμαστε παντρεμενοι και εκτος τον πρωτο χρονο που δεν προσπαθουσαμε για παιδι ολα τα υπολοιπα χρονια του γαμου ειναι γεματα με εξετασεις,σπερματοδιαγραμματα,επεμβαση κυρσοκιλης,και μια αποτυχημενη σπερματεγχυση,και πολλες κρισεις πανικου! Και στα ενδιαμεσα διαστηματα κλαμματα καθε φορα που αδιαθετουσα και θυμος καθε φορα που μαθαιναμε οτι καποιος φιλος ή συγγενης περιμενε παιδακι!Δεν μεινε και κανενας ολοι οι γυρω μας κανανε παιδακι!Α!και να εχει και η αδελφη μου 3 αποβολες!Κλαμα και πονος και εκει!Ευτηχως η αδελφουλα μου μετα απο οτι περασε ειναι τωρα εγκυος και πανε Δοξα το Θεο ολα καλα!Αφου να φανταστεις οτι η μαμα μου ελεγε πως καποιος μας καταραστηκε!Και εμενα δηλαδη περνουσαν διαφορα απο το μυαλο μου...Ποιος εγω....Που παντα ημουν η ψυχη της παρεας και ειχα παντου φιλους!Ηθελα να ειμαι κλεισμενη σε ενα δωματιο και να κλαιω!Σιγα-σιγα απομακρυνθηκα και απο τις κολλητες γιατι και αυτες κανανε παιδακια και πηστευα οτι δεν εχω πλεον κοινα μαζι τους,οτι δεν μου συμπαραστεκοντε!

Τωρα πλεον εχω αλλαξει!Προσπαθω να βλεπω τα πραγματα πιο θετικα γιατι απλα δεν εχω αλλες επιλογες...Πρεπει κοπελα μου να ειμαστε δυνατες γιατι κλαιγοντας πανω απο το προβλημα δεν καταφερνουμε τιποτα!

Τελος ζητω συγνωμη αν σε κουρασα αλλα με συγκινησε η περιπτωση σου γιατι μου θυμησε την πρωτη κρυαδα που φαγαμε οταν μαθαμε το προβλημα του αντρα μου!Ειχα αναγκη να βγαλω ολα αυτα που ειχα μεσα μου!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου δεν με κουρασες καθολου μη στεναχωριεσαι...κοιτα μεχρι και χθες το βραδυ ημουν πολυ χαλια αλλα εχω μια περιεργη αμυνα για να προστατευω τον εαυτο μου διαγραφω τα παντα που μου κανουν κακο και σε αυτην την περιπτωση ειναι το αγχος μου για το θεμα του παιδιου και γενικοτερα το αγχος μου με τα οικονομικα και την δουλεια μου!!! εκλεισα τα ματια μου το βραδυ λοιπον για υπνο και ειπα στον εαυτο μου ΤΕΛΟΣ. απο το πρωι δεν κανω τιποτε αλλο απο το να γελαω να γελοιοποιω καταστασεις και τον εαυτο μου φυσικα και απολαμβανω το καθε λεπτο που περναει και ειμαστε υγιεις, ο αντρουλης μου τα αγαπημενα μου προσωπα και γω!!!! δεν με νοιαζει τιποτα πια παρα μονο να ειμαστε καλα!!!! αν ειναι να ερθει θα ερθει και αν οχι θα βρουμε την δυναμη να το δεχτουμε και να παμε παρακατω....δεν μου αρεσει να ζηλευω τους γυρω επειδη εχουν κατι παραπανω απότι εγω εστω και αν αυτο το κατι ειναι ενα παιδακι και ας υποφερω...θα χαιρομαι με αυτους και θα υχομαι να ειναι παντα καλα....στην τελικη περναω τελεια με τον υπεροχο αντρα μου γιατι ειναι για μενα δωρο θεου!!!!! απλα απολαμβανω την ζωη μου και τις μερες μου μαζι του....σας το συνιστω ανεπιφυλακτα κοριτσια!!!!! εγω βρηκα τον τροπο να αποβαλω το κακο απο πανω μου και ελπιζω να φανω δυνατη και να μην ξαναλυγισω!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tuxeroyla,

ακριβως το ιδιο κανω και εγω!

Οταν καταλαβαινω οτι πιανω πατο,λεω ως εδω!Φτανει!Παρε τα πανω σου τωρα γιατι διαφορετικα δεν την βγαζεις!Τρελα και κορδελα δεν λες τιποτα!εμεις αυτες τις μερες ειμαστε συνεχεια στις βολτες, στα ποτα και τα ξενυχτια!θυμηθηκαμε τα παλια καλα ανεμελα χρονια που ειμασταν παρανομο ζευγαρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ετσι χαρα!!! και μεις καπως ετσι λειτουργουμε!! σημερα να φανταστεις μιλουσαμε ολη μερα με μηνυματα και πειραζαμε ο ενας τον αλλο και οταν βρεθηκαμε καναμε λες και ειχαμε να βρεθουμε μερες και ας καναμε τα κλασσικα ψωνια μας στο σουπερ μαρκετ....δεν θελω να χασουμε αυτην την τελεια σχεση που εχουμε και θα προσπαθησω να την προστατεψω οσο περισσοτερο μπορω γιατι βλεπω και τον αντρα μου να προσπαθει πολυ και ειναι κριμα να τα παραταω εγω τοσο ευκολα!!! ολα καλα θα πανε απλα ειναι το μοτο μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυχερουλααααααα!!!μονο που εχεις μια τετοια σχεση με τον αντρα σου , ολα θα σας ερθουν θετικα(μαζι και ενα τεστ εγκυμοσυνης!!) :laugh: :laugh: :laugh:

και γω ειμαι η Δημητρα -karkinaki και εχουμε προβλημα με το σπερμα του γωγου μου που ειναι ας τα να πανε! καναμε μια αποτυχημενη σπερματεγχυση λογω κακστου αριθμου σπερματοζωαριων(μολις 2,5 εκ):((((

ειμαστε στη διαδικασια 3μηνης θεραπειας με βιταμινες καρνιτινες nolvadex κλπ και μονο η Παναγια θα μας βοηθησει!!!και εμενα ο γιατρος μου μου εδωσε ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα (ενδομητριου και ωοθηλακιων)και οτι το προβλημα ειναι καθαρα του συζυγου. αν και ο χρονος που προσπαθουμε ειναι σχετικα μικρος(10 μηνες) ειμαι ομως μεγαλη σε ηλικια 36 και αγχωνομαι γιατι τα ορια στενευουν και γιατι οπως ειπε και η Χαρα ολοι οι φιλοι μου πλεον εχουν παιδια και νιωθω σαν γυφτακι :huh:

anyway ..συμφωνω απολυτα να πατε σε σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο και να μη χασεις την πιστη σου ακομα και αν αποτυχει η 1η!!! θελει γερα νευρα και θετικη σκεψη! μπραβο σου που δε σκεφτεσαι για τους αλλους αν εχουν και δεν εχουν παιδακια. δε σε αφορα και κανει κακο στη ψυχολογια σου!!!

οπως ειπε και μιακοπελα απο το μαμι εν ετει 2010 καμια δε μενει χωρις παιδι!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να εχεις το ποθητο αποτελεσμα που ειναι ενα μπεμπαααααακι!!!καλη τυχηηηη τυχερουλαααααα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καρνικακι τι να πω προσπαθω να ειμαι οσο ποιο αισιοδοξη γινεται αλλα και η αισιοδοξια εχει και τα ορια της....τον αλλο μηνα ξεκιναμε την σπερματεγχυση και ο θεος βοηθος....τι να πω???? δεν ξερω και την διαδικασια ακριβως αλλα προσπαθω να αποβαλλω το αγχος μου....θα τα μαθω ολα οταν ερθει η ωρα ετσι δεν ειναι??? απλα κουραστηκα λιγακι!!!! αυτο ειναι ολο!!! :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...