Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera kai xronia polla!

ithela na sas rwtisw an epitrepetai i mitera pou exei istoriko epilipsias na thilasei to paidi tis.

prokeitai gia mena.

elpizw se ligo kairo na eimai k egw upopsifia mama...

gnwrizw oti an i mitera pairnei farmaka de epitrepetai alla se periptwsi pou de pairnei alla exei istoriko k paliotera epairne farmaka...??

ti ginetai tote??

an thelete kapoia alli pliroforia gia tin periptwsi mou pou de anafera, peite mou kai tha sas tin pw!

sas euxaristw

giota

Δημοσίευση

thanks pou apantisate.

i erwtisi mou stin sumvoulo thilasmou edw tou site kata kurio logo apefthinotan kai kata proektasi se oses apo esas xerete.

ekana k erwtisi ston paidiatro tou site an uparxei periptwsi na ''klironomisei'' tin astheneia to paidi k perimenw apantisi!

nai mporesa k diavasa to pdf cesilia apla ekei anaferetai se periptwsi pou i mitera pairnei farmaka k parallila thilazei.

egw elpizw na min xanaxreiastei na parw farmaka oute prin meinw egguos oute kata tin diarkeia alla oute kai meta!

oso mporesw tha to psaxw kai o theos voithos .... ;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να ξερεις οτι η Κα Παπαδημα δεν γραφει πλεων εδω, μπορεις να την βρεις ομως στο Parents η να καλεσεις καποιον εξηδηκευμενο συμβουλο θηλασμο στο τηλεφωνο, αμα βρω τα τηλεφωνα τους..γιατι ειμαι γραφειο και τα εχω σπιτι, A!!!

http://www.llli.org/Greece.html

δες και εδω και εχει εναν καταλογο σε word να κατεβασεις με τα τηλεφωνα των συμβουλων θηλασμου

Δημοσίευση

Απο τη στιγμή που επιτρεπεται η κυηση , επιτρεπεται και ο θηλασμος . Ακομα και αν χρειαστει να παρεις φαρμακα (μακρια απο δω και να μην συμβει ΠΟΤΕ) πολλα απο αυτα ειναι συμβατα με το θηλασμο .

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα :)

Δημοσίευση

TO AN θα χρειαστει η οχι να παρεις φαρμακα εξαρταται απο την πορεια της υγειας σου η οποια ειναι το συμαντικοτερο!

αλλα και ετσι να γινει ολα θα ειναι ελεγχομενα.... για επιπεδα και εργαστηριακος ελεγχος!

τιποτα δεν θα ειναι ανεηελεκτο και κυριως οσο θηλαζεις

τωρα το αν θα κληρονομιθει...αυτο ειναι δυσκολο!

εξαραττααι απο και απο το πως εμφανιστηκε και σε σενα!

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Απο τη στιγμή που επιτρεπεται η κυηση , επιτρεπεται και ο θηλασμος . Ακομα και αν χρειαστει να παρεις φαρμακα (μακρια απο δω και να μην συμβει ΠΟΤΕ) πολλα απο αυτα ειναι συμβατα με το θηλασμο .

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα :)

ΛΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ (ΕΞ'ΑΠΟ'ΔΩ...)AIDS ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ!!!

:dry:

Δημοσίευση

pebii emena mou emfanistike stin ilikia ton 5 alla exei amesi sxesi me tin aristeri imipligia pou exw ek gennitheis ( aristero xeri k podi einai pio adunamo k de antapokrinetai se ola opws i dexia pleyra)

( elleipsi oksigonou tis miteras mou meta ton 6.mina egkymosunis gt apo tote eixa megali kefala :silly: kai tin pieza sto stithos ) alla o giatros tis elege de einai tpt tha gennithei k ola mia xara...(gennithika me kaisariki...)

ela mou nte pou de itan etsi....

eytyxws pantws pou itan idi ston 6.mina k oxi nwritera pou to paidi diamorfwnetai akomi( tha eixa megalitero provlima) k pou exw ar. imipligia k oxi dexia gt tha eixa isws provlima k me tin omilia mou me dexia imipligia k to thema tis epilipsias tha itan pio duskolo ( kriseis me spasmous k afrous ktl-an gnwrizete apo aytin tin pathisi) k duskola na ekova ta xapia ....

eimai tyxeri stin atyxia mou !!! k eytyxws exw autous tous goneis pou molis to anakalipsane me trexane pantou k eimai mia xara twra ( gymnastikes - kolimpi ktl ktl) k eytyxws pou eixa tin eukairia na gennithw germania k ekei to thema perithalpsis k apokatastasis de sygkrinetai me edw :angry: dystyxws !!!!

sas zalisa e??

sorry :silly:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...