Μετάβαση σε περιεχόμενο

EXW APORIES 8A MOY TIS LISETE???

Angelina79

Recommended Posts

KALISPERA SAS :( SHMERA EIMAI LIGO STENAXWRHMENH GIATI EKANA TO TEST SELF CLEAR 2 MERES PRIN THN PERIODO KAI BGHKE ARNHTIKO!!!

OMOLOGW OTI DEN TO PERIMENA HMOYN SXEDON SIGOURI!! TROMARA MOY...

EXETE KANEI KAMIA SAS AYTO TO TEST??

ALLH APORIA POY EXW EINAI PRIN THN PERIODO EXOYME AYTA TA LEYKA YGRA ???? GIATI EGW TWRA TA PARATHRHSA... KAI KAFE PRIN THN PERIODO DEN BLEPW TI SYMBAINEI???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα,

το συγκεκριμένο τεστ δεν έτυχε να το κάνω αλλά έχω κάνει το clearblue και το predictor, όπου και τα δύο μου έδωσαν σωστό αποτέλεσμα. Πάντως αυτά τα δύο έλεγαν στην συσκευασία ότι είναι έγκυρα από την πρώτη μέρα της καθυσέρησης.

Σχετικά με τα υγρά, εγώ βγάζω όποτε να' ναι. Πολλές φορές και πριν την περίοδο αλλά και στα μεσοδιαστήματα, οπότε δεν μπορώ να είμαι και πολύ διαφωτιστική.

Ξαναπροσπάθησε με την καθυστέρηση, αλλιώς δοκιμάζεις ξανά τον άλλο μήνα;)

Κοίτα,

το συγκεκριμένο τεστ δεν έτυχε να το κάνω αλλά έχω κάνει το clearblue και το predictor, όπου και τα δύο μου έδωσαν σωστό αποτέλεσμα. Πάντως αυτά τα δύο έλεγαν στην συσκευασία ότι είναι έγκυρα από την πρώτη μέρα της καθυσέρησης.

Σχετικά με τα υγρά, εγώ βγάζω όποτε να' ναι. Πολλές φορές και πριν την περίοδο αλλά και στα μεσοδιαστήματα, οπότε δεν μπορώ να είμαι και πολύ διαφωτιστική.

Κοίτα,

egw proswpika den ta empisteuomai gt thn exw pathsei xwris ayto na shmainei oti den einai egyra.apla protimw na kanw mia xoriaki h opoia 8a mou dwsei egyra apotelesmata k kostizei opws ena test.poses meres exeis ka8usterhsh?

egw proswpika den ta empisteuomai gt thn exw pathsei xwris ayto na shmainei oti den einai egyra.apla protimw na kanw mia xoriaki h opoia 8a mou dwsei egyra apotelesmata k kostizei opws ena test.poses meres exeis ka8usterhsh?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΤΑ ΚΕΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ CLEAR BLUE ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΤΑ ΚΕΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ CLEAR BLUE ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτα τα υγρα που λες ειναι δείγμα ωορηξίας καλή μου . Οσο για το τεστ καλό ειναι και αυτο που έκανες αλλα το clear blue νομίζω ότι είναι ποιο έγκυρο . Εγω φυσικά μετα τον χρονο δεν ξανάκανα τεστ, πήγαινα απ'ευθείας για χοριακή, για να είμαι σίγουρη.

Αυτα τα υγρα που λες ειναι δείγμα ωορηξίας καλή μου . Οσο για το τεστ καλό ειναι και αυτο που έκανες αλλα το clear blue νομίζω ότι είναι ποιο έγκυρο . Εγω φυσικά μετα τον χρονο δεν ξανάκανα τεστ, πήγαινα απ'ευθείας για χοριακή, για να είμαι σίγουρη.

KORITSIA KALIMERA!:) SHMERA EIANI H 30 MERA AYTOY TOY KYKLOY OPOTE PERIMENW LOGIKA AYRIO THN AKATANOMASTH... OSO GIA TO TEST PREPEI NA EINAI SWSTO MALLON... SYGXORESTE ME APLA X8ES META POY DIABAZA KAPOIES ISTORIES MOY KOLLHSE OTI ISWS DEN EDEIXE SWSTA KAI EIXA ELPIDES!!

AX! TI SOY KANEI AYTO TO MYALO AMA KOLLHSEI SE KATI POY 8ELOYME POLY...

KORITSIA KALIMERA!:) SHMERA EIANI H 30 MERA AYTOY TOY KYKLOY OPOTE PERIMENW LOGIKA AYRIO THN AKATANOMASTH... OSO GIA TO TEST PREPEI NA EINAI SWSTO MALLON... SYGXORESTE ME APLA X8ES META POY DIABAZA KAPOIES ISTORIES MOY KOLLHSE OTI ISWS DEN EDEIXE SWSTA KAI EIXA ELPIDES!!

Γλυκιά μου αυτό το self clear απέξω το κουτί του είναι άσπρο με ροζ ή φουξ ή κάτι τέτοιο;; Αν είναι κάπως έτσι, το έκανα κι εγώ την τρίτη μέρα καθυστέρησης και βγήκε θετικό αμέσως! Δηλ. μέσα σε 30 δεύτερα είχαν εμφανιστεί και οι δύο γραμμούλες και δεν ήταν καν πρωί!!

Δεν σημαίνει τίποτα αυτό! Μην απογοητεύεσαι και μη στενοχωριέσαι! Είναι χειρότερα και πίστεψε με εγώ περίμενα για ένα θετικό αποτέλεσμα 3 χρόνια!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Γλυκιά μου αυτό το self clear απέξω το κουτί του είναι άσπρο με ροζ ή φουξ ή κάτι τέτοιο;; Αν είναι κάπως έτσι, το έκανα κι εγώ την τρίτη μέρα καθυστέρησης και βγήκε θετικό αμέσως! Δηλ. μέσα σε 30 δεύτερα είχαν εμφανιστεί και οι δύο γραμμούλες και δεν ήταν καν πρωί!!

Δεν σημαίνει τίποτα αυτό! Μην απογοητεύεσαι και μη στενοχωριέσαι! Είναι χειρότερα και πίστεψε με εγώ περίμενα για ένα θετικό αποτέλεσμα 3 χρόνια!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου... Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολεί και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.  @nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.  Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!  Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα. 
    • @Naty_ @Diwni @Elk Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ.. αυτο είναι το σημερινό. πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;    εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
    • Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...