Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Recommended Posts

Ο Σταυρος οπως πολλες ξερετε ειναι 6 ετων απο περσι κατεβαινειμονος του κατω στη παιδικη χαρα η οποια ειναι ακριβως διπλα στο σπιτι μαςκαι παντα ειναι γεματα με παιδακια απο 5 εως και12 -13 τα πιο μικρα παιζουν στις κουνιες η παιζουν κρυφτο και τα μεγαλυτερα παιζουν ποδοσφαιρο επισης ειαι παρουσες και καποις μαμαδες με πιο μικρα μωρα .Εδω εινα χωριο και εχει τεραστιες εκτασεις για παινιδι αλλα τελικα οι κινδυνοι ειναι παντου .

Ανεβηκε ο Σταυρος χτες επαν και τρομοκρατημενος μου ειπε οτι εν ααυτοκινητο χρωματος πορτοκαλι κοκκινου τον σταματησε και του ειπε οοδηγος ελα μεσα να σου δωσω καραμελα .Ο Σταρυρος βεβια ενημερωμενος απο εας οχι μονο δνε μπηκε αλλα ετρεξε επανω .Αναρωτιεμε ομως αν αυτος εβρισκε ενα άλλοπαιδαι το οποιο εμπςινε τια γινοταν ; Πηγαμε μαι με εναν αλλον γονιοστο αστυνομικο τμημα να πουμε το περιστατικο αλλα μας ειπαν οτι τα στοιχεια ειναι πολυ λιγα δνε ξεραμε τιποτα αλλο μον την μαρτυρια ενος 6 χρονου και ενος 5μισαχρονου πο το ειδε αο μακρια .

Και απλα περιμενουμε τι ; ποτε αυτος θα εμφανιστει ; η αν παει σ εκαποια άλλη γειτονια ;Θα πρπει δηλαδη να κλαψει καποια μανουλα η να κλειδωσουε τα παιδια μας μεσα ; η θα πρπεπει οπουδηποτε να ειμαστε απο πισω καινα αυτος εμφανιστει εξω απο το σχολειο ; πραγματικα απο χτες ειμαι σε συγχυση ουτε καν να μπουν να κανουν καποια περιπολια κατιετσι απλα και μονο για το τυπικο της ιστοριας .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ Παναγια μου..

Μα καλα ειναι τελειως βλακες αυτοι στο τμημα τι περιμενουν..οντως να συμβει κατι...

τι να πω..αμα ηταν στις δικες τους γειτονιες..στα δικα τους παιδια...

Ουτε δηλαδη να πουν θα το εχουμε υποψην μας..θα φροντιζουμε να υπαρχει ενα περιπολικο να κανει τουλαχιστον καμια βολτα τρυγυρω...

Πάνε οι καλές μέρες που εμείς παίζαμε στην γειτονιά μέχρι αργά το βράδυ χωρίς κίνδυνο... Τώρα τα παιδιά μας δεν θα το ζήσουν αυτό δυστυχώς... Πρέπει να προσέχουμε πολύ μαζί τους, αυτό είναι που ανέκαθεν φοβόμουν και θα φοβάμαι για όλη μου την ζωή...

Απαπαααααα!!!!Καλα κανω εγω που τον εχω κλειδωμενω!Φοβαμαι βρε κοριτσια ,στο ποδοσφαιρο που παει,απο πισω με την φορμα και εγω.....

αυτα διαβαζω και αγχωνομαι...θυμωνω!! :angry::angry::angry:

θυμωνω μ αυτους τους μισανθρωπους (και ηπια τους χαρακτιρίζω!!) που κυκλοφορουν εξω!!πως μπορουν και κοιμουντε τα βράδια???να κλέψεις σπιτι, μαγαζι, αυτοκινητο,κινητο, τσαντα..δεν το επικροτω αλλα το καταπίνω!!αλλα να πάρεις παιδι??και τους σκοπους για τους οποιους θα το πάρεις..εεε!!!δεν το χωνευω με τιποτα!!δεν ξέρω που θα εφτανα..ειλικρινα!!να σου πάρουν το παιδι????δεν υπάρχει...θα εβγαζα τα ματια οποιου/οποιας το τολμουσε!!!

τωρα θυμηθηκα και τις καταγγελειες, που εγιναν κατα τη διαρκεια της μ.εβδομαδας ή λίγο πριν, για τις κακοποιησεις ανηλίκων σε ορφανοτροφεια της καθολικης εκκλησιας με την συγκαλήψη του σημερινού Πάπα...ντροπη!!!πως μπορουν???τι υποκρισια....!!αηδια!!!!να πληρωσουν Ο Λ Ο Ι !!!! :angry::angry::angry:

ο εφιαλτης καθε γονιου ειναι αυτο! στη γειτονια μας ευτυχως κινητοποιουνται καποιες μαμαδες μεσω του Δημου και εχει συνηθως ενα αυτοκινητο με δημοτικη αστυνομια εξω απο την παιδικη χαρα γιατι τελευταια μας κουβαλιοταν ενας περιεργος ο οποιος εμπαινε μεσα στην παιδικη χαρα και καθοταν μονος και εβλεπε τα πιτσιρικια. Αστεγος ηταν,τωρα κανεις δεν γνωριζει τι ρολο βαραει αλλα ειναι να μην φυλαγεσαι?

Χριστε μου !!! :ohmy:

Εφιαλτης πραγματικος ... αχ Βανια μου

ποσο φοβαμαι ... ποσο φοβαμαι :(

Και αυτοι οι αστυνομικοι το μονο

που βρικαν να πουν ηταν αυτοοοο ??? :angry:

Πως θα μεγαλωσουμε ελευθερα παιδια ???

Θα τα πνιξουμε με τοση επιτηρηση ???

Θα φοβομαστε και τη σκια μας ???

Τρεμωωωωωω :S:(

Aphroditi πραγματικα εμεις μεγαλωσαμε

ελευθερα και παιζαμε μεχρι αργα το βραδυ

και οι γονεις μας ηταν τοοοοσο ξενοιαστοι!

Το νοσταλγω και θα ηθελα να μεγαλωσει το

παιδι μου οπως οι γονεις του...

Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο !!!

χτες ανεβαινοντας επανω το παιδι ειχε τρομοκρατηθει και μου λεει μαμα δνε θα ξανακατεβω κατω μονος μου αλλα του εξηγησα οτι να μην πηγαινει κοντα σε ξενους ανεξαρτητα απο το ανα ειναιμε αυτοκινητο η πεζοι επισης του τονισα οτι μπορει ν τον δελεασουν καμε καποιο παχνιδι και εκεινος ευτυχως ειπε οτιτην αλλη φορα θα με φωναξει να κατεβω κατω .

Κοριτσια εδω που μενουνε ειναι η χαρα του παιδιου καθε οικοδομικο τετραγωνο εχει και [παιδικιη χαρα ακομα παιζουν κρυφτο και τρεχουν και βλεπεις εχουμ παρανοση και μποροστα στην εξυπερετηση των ενηλικων δνε μας νοιαζει τιποτα .Μενω σε πεζοδρομο τον οποιο εχουν χαρακτηρισει παραδρομο ηπιας κυκλοφοριας αυτο σημαινει οτι εειτρεπετε η διελευση αυτοκινητων καιμαλιστα των μονιμων κατοικων του στενου καινα ειναιμε μικρη ταχυητηα , βλεπετε ομως στη γωνια ειναι ενα ψιλικατζιδικο και το εουν βρει προσβασιμο ακι τρεχουν και οταν ειπαμε να μην περνανε καινα ερθει ο δημος να βαλει πινακιδες μας ειπαν οτι δνε ενηκουμε στο δημο αχαρνων αλλα σε καποια ιδιωικη εταιρεια δνε ανηκουμε στο υπεχωδε και πρπει ναπεριμενουμε να δουμε ποτε θα σκεφτουν οτιαπο εδω περνανε καθημερινα και παιζουν πανω αο30 παιδακια και κεφτονται το οφελος τους δηλαδη α θα περασουν αο το πανω δρομο να πανε στο ψιλικατζιδικο τι θα παθουν ; δενε χει το χωριο ουτε φαναρια ουτε κινηση απλα καποιους παλαβους ποτρεχουν και εχεις και την ιδιοκτητρια του μαγαζιου να λεει τα δικα της να βαζει τα 10 ευρω περισσοτερο απο την ασφαλεια των παιδιων .Αν ειχαν απαγορευτει δεν θα περναγανε και δνεθα ειχαμε τετοια επεισοδεια .

Επισης στη Σαλαμιανα ενημερωθηκα απο τη ξαδερφη μουοτι υπαρχει οργανση με καποια αναισθησιολογ ακικαποιον γιατρο που απαγαγουν παιδια για οργανα εχουν βρει παιδια σε κολωνες δεμενα οπως για μικρες ενηλικες κοπελες .Για ενα τριχρονομωρο ηταν αργα .Στα μεσα ενημερωση δνε εχουν πει τιποτα και ο λοος ειναινα μην γινει πανικος

Οτι χειροτερο θεωρω ειναι το να κανεισ "κακο" σ ενα μικρο κι αβοηθητο παιδί.

Εχω δει μπροστα απο δημοτικο σχολειο που εκεινη την ωρα εκανε διαλειμμα,σταματημενο αμαξι,μεσα ενας ξυνιάρης τυπος γυρω στα 55,να "τον εχει βγαλει εξω και κοιτάζοντας τα παιδάκια να τον παιζει" (συγνωμη αλλα η ωρα ειναι 1:30 οποτε επιτρεπεται).Τρελάθηκα!Κοντα εκει τ αστυνομικο τμημα,τρεχω,το αναφερω και η απαντηση.."κοιτα την δουλεια σου κοπελα μου,εχουμε σοβαροτερα θεματα απο αυτο".

Εχετε να πειτε κατι?Εγω παντως εμεινα αφωνη!

Εχω πραγματικα αηδιασει? Συγχιζομαι τοσο πολυ που μου ερχεται να βαλω τα κλαματα. :angry:

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να τρεμουμε σε καθε μας κινηση-δικη μας αλλα και οτι πολυτιμοτερων εχουμε-τα παιδια μας-επειδη καποιοι μεσα στο κεφαλι τους εχουν αχυρα. Ρε μλκ(σορυ κιολας) αντι να προστατεψεις τα παιδια, ποιον προστατευεις?! :ohmy: Τον καθε ανωμαλο???????????????

Ελεος.Υπαρχει Θεος και βλεπει....

E, oχι ρε συ!

Τελικα τι να κανεις? Να τους κόψεις την παιδικη χαρα? Μετα θα βγάλουμε γενια με αγρίμια...μόνο μεσω facebook θα κάνουν φίλους.

Τι ναααα πω?

Ειναι αυτο που λένε "φίδι να σε τσιμπήσει ή γάιδαρος να σε γ...σει?"

αχ ρε βανια μου παναγιαααα μουυυυ........ :blink::blink:

λοιπον κοριτσια παντα γινοντουσαν αυτα ετσι καποιοσ ειχε προσπαθησει να κλεψει τον μπαμπα μου οταν ηταν παιδι.... :blink::blink:

γιακαλη του τυχη ομωσ επαιζε διπλα σε μια ταβερνα διπλα στο σπιτι του που τον ηξεραν και χωθηκε μεσα φοναζωντασ και ο ταβρνιαρησ τον εκλεισε στην τουαλετα και πλακωσε στο ξυλο τον κλεφτομ@λ@κ@....

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ :);)

Aphroditi έγραψε:

Πάνε οι καλές μέρες που εμείς παίζαμε στην γειτονιά μέχρι αργά το βράδυ χωρίς κίνδυνο... Τώρα τα παιδιά μας δεν θα το ζήσουν αυτό δυστυχώς... Πρέπει να προσέχουμε πολύ μαζί τους, αυτό είναι που ανέκαθεν φοβόμουν και θα φοβάμαι για όλη μου την ζωή...

μπααα και σε εκεινες τις εποχες παλι γινοντουσαν τετοια..

και το λεω απο προσωπικη εμπειρια..στην ηλικια του σταυρου απογευμα απ οτην γειτονια με πηρε ενας να παμε να βρουμε τα λεφτα που εχασε..πηγα και ευτυχως μου εκοψε και εφυγε μετα απο λιγο τρεχοντας..

με πηγε η μαμα στην αστυνομια μου δωσανε ενα ντοσιε με φωτογραφιες (λες και θυμομουνα..)

και μας ειπανε να φυγουμε και αμα τον ξαναδουμε να τους παρουμε τηλ :ohmy:

δεν μπορουσανε να κανουνε τιποτα...

μετα απο 2-3 μερες τον κυνηγουσε η μαμα μου με τις γειτονισσες γιατι ξαναηρθε και μαλιστα στην οικοδομη μας :blink: καλα που ητανε μικρη οικογενειακη οικοδομη και η μαμα μου στο μπαλκονι του πρωτου οροφου να πινει καφε..τον ειδανε να μπαινει εκει που παιζαμε τα παιδακια και παλι καλα τους εκοψε πως κατι δεν παει καλα..

ημουνα πολυ τυχερη και τωρα που το σκεφτομαι... :unsure::angry::(:(:(

μια ζωη με τον φοβο θα ειμαστε... :(

βανια παλι καλα που αντεδρασε ετσι ο μικρος...

η αστυνομια απαραδεκτη..ας κανει τουλαχιστον περιπολιες στις παιδικες χαρες...ΕΛΕΟΣ!

veni και σε μενα εχει τυχει σε ηλικια 11 χρονων,με την φιλη μου εξω απο το σχολειο μεση,ερι με κοσμο και προσπαθησε ενας να την τραβηξει μεσα στο αυτοκινητο του. Παντα υπηρχαν ανωμαλοι και εγκληματιες,τωρα ομως η ζωη στην πολη εχει αγριεψει.Καλο ειναι αν εχουμε διπλα το νου μας,καλο θα ηταν να βοηθουσε και η αστυνομια βεβαια,δεν ειναι απαντησεις αυτες που εδωσαν στα κοριτσια πιο πανω,ακου εχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν...σαν τι δλδ?να βαλουν σφραγιδες στις ταυτοτητες?αντε απο εκει πια!!

πιο σημαντικα...μην πω τιποτα τωρα..μεχρι χτυπα ξυλο να τυχει σε αυτους...

ρε κοριτσια εγω ωρες ωρες νιωθω πως η ζωη μας και η ψυχικη μας υγεια κρεμεται απο μια κλωστη..

ασχετο αλλα θελω να το μοιραστω..

εχθες γυρνωντας απο το παρκο παω να περασω απο την διαβαση...με το καροτσι..

κοντοσταθηκα γιατι ητανε ενα τζιπακι και εμποδοζε να δω αν καποιος ερχεται :angry:

απεναντι μια αλλη γυναικα με 2 παιδακια που τα κρατουσε απο το χερι..

παει να περασει και περναει ξυστα ενας με κοκκινο :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

παθαμε μια πλακα..εκει που καθυστερησα αυτα τα δευτερολεπτα μεχρι να δω πισω απο το τζιπ και την μαμα απο απεναντι..περναει με κοκκινο μια κλωσσα απο την δικια μου μερια..

αν ειχα βγαλειτο καροτσι εστω και λιγο...ειναι και με μεγαλες ροδες που προεξεχουν...τρελλαθηκα!!!!!!!!!!!!!! μετα που το σκεφτηκα τρομαξα ακομα παραπανω..

αν δεν περιμενα να δω(που θα μπορουσα καλιστα αφου ειχα πρασινο ανθρωπακι στην διαβαση)

δεν θελω να σκεφτω ουτε τι μπορουσα να ειχα δει..ουτε τι μπορουσα να ειχα παθει με το μωρο... :(:(

τυχερη ησουν,απο οδικη συμπεριφορα ειμαστε καφροι. :angry: και γω διπλοτσεκαρω με το καροτσι,και στο πεζοδρομιο οταν εχω τον γιο μου και παμε πεζο τον εχω παντα απο την μεσα πλευρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...