Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:(:(:(:( Δεν εχω λογια! Στενοχωρηθηκα παρα πολλη με αυτο που εμαθα. Δυστυχως ηταν να γινει..... Παντως αυτο που λετε με τα καροτσακι στις πολεις ειναι μεγαλο θεμα. Εγω που ειμαι στη Πατρα που δεν ειναι και τεραστια πολη ειναι αθλος να περασεις με καροτσακι και να πας μια βολτα. Εμεις εδω εδω εχουμε θεμα με το κυκλοφοριακο και γενικα με τη κινηση στους δρομους γιατι δεν εχουμε δρομους της προκοπης, για να μη πω για τα πεζοδρομια. Τα εννια στα δεκα πεζοδρομια ειναι για τις μηχανες και οχι για τους πεζους....Επεισης εχω να καταγγειλω και μια ρατσιστικη αντιμετωπιση που ειχα απο εναν ταριφα εδω στη Πατρα... Ημουν μιση ωρα μεσ΄ το λιοπυρι το καλοκαιρι θυμαμαι και εψαχνα να βρω ταξι στη πιατσα της τριων Ναυαρχων, οι Πατρινες θα ξερουν. Ταξι πουθενα, ειχε παει τρισημιση. Ερχεται διπλα μου και περιμενε και μια κοπελιτσα, και συζητουσα για τη ζεστη και ολα αυτα, η κοπελα ηθελε να παει συνορα κι εγω Ταμπαχανα μπορουσαμε δηλαδη να παρουμε ενα ταξι, και περιμεναμε. Ωσπου επιτελους ερχετε ενα ταξι, μας ρωταει, "που πανε τα κοριτσια?" κι εμεις του λεμε. Η απαντηση του ταριφα ηταν "εχει φαει το μωρο?" ναι του λεω, "Καλα, ασε εσυ θα παρεις το επομενο, ερχεται εδω στη γωνια ειναι" και μενω μαλακας.....
  • Προσθήκη...