Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γι ακομη μια φορα θα σας πρηξω λιγουλακι.....!

Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που 4 μερες πριν την περιοδο δεν εχω πονους στην κοιλια....η μεση μου ποναει υπερβολικα και το στηθος δεν ειναι ιδιαιτερα πρησμενο,μια μικρη ενοχληση στις θηλες εχω...

λετε να ειναι μπεμπακι;;;μου φαινεται παρα πολυ περιεργο που η κοιλιτσα μου δεν ποναει καθολου.

Δημοσίευση

Σου ξαναγράφω την απάντησή μου γιατί πριν (έγραψα στη "Γρήγορη Απάντηση") δεν δημοσιεύτηκε... Είμαι και καινούργια!

Λοιπόν σου έλεγα ότι έχω ακούσει τα ίδια συμπτώματα τόσο από έγκυες όσο και από γυναίκες που δεν ήταν έγκυες τελικά. Τα συμπτώματα τείνουν να μπερδεύουν δυστυχώς, το μόνο που σου μένει είναι να περιμένεις και να ελπίζεις. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είσαι πάντως! Κι εγώ περιμένω σήμερα, δεν έχει έρθει ακόμα, δεν έχω τα συνήθη συμπτώματα της περιόδου και ελπίζω να είμαι. Βέβαια επειδή δεν κρατήθηκα έχω κάνει τεστ και έχει βγει αρνητικό, αλλά μέχρι να "την" δω, ελπίζω!

Δημοσίευση

στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυος!!

αυτη την φορα δεν ειχα καθολου πονο στην κοιλια,παρα μονο μικρα τσιμπηματα εδω και μια εβδομαδα,μια αριστερα και μια δεξια χαμηλα...

α! και το στηθος με εκαιγε απιστευτα...και οπως και στην προηγουμενη φορα με ποναγαν τα ποδια μου και κυριως κατω απο τα γονατα...τι να πω!

Δημοσίευση

ΚΙΜΟΝ,αυτο σκεφτομαι κι εγω ολη μερα σημερα αλλα λεω κατσε να γραψω στις φιλεναδες μου μηπως και με ηρεμησουν λιγο...ουφ!

Crazy,εσυ τι λες;;;μη με μαλωσεις πολυ!συγχαρητηρια απο εδω και για το μπεμπακι σου,με το καλο. :):) για πες,ουτε πονακια στην κοιλια ειχες;;;;

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου. Για μένα καλύτερα να πας να κάνεις μια β' χοριακή για πιο σίγουρα αποτελέσματα κ καλύτερα να κάνεις υπομονή λίγο ακόμα...

Περιμένουμε νέα σου...

Δημοσίευση

Kimon σε βλέπω!!!! :P :laugh: :laugh:

Λοιπόν, δεν είχα πονάκια περιόδου καθόλου. Αυτό που λέει η Μαρίνα για τα γόνατα κάτι μου θυμίζει, αλλά ούτε εγώ το'χα συσχετίσει με την εγκυμοσύνη. Μπορεί!

Γενικώς, δεν είχα τίποτα ιδιαίτερο εκτός από... καθυστέρηση!

Πάντως, να πω πως αν έχεις σκοπό να κάνεις τεστ τότε σίγουρα να πάρεις το self clear που δείχνει από τις 10 μονάδες και πάνω. Αν και να σου πω την αλήθεια, αν ήμουν στη θέση σου κι ήθελα να δω τι γίνεται νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, τότε σίγουρα θα πήγαινα για χοριακή που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου δείξει, έστω και λίγο.

Μακάρι!!!! :)

Δημοσίευση

Σιγα βρε κιμονακι,ο,τι εχει γινει εχει γινει τι να το μαθω τωρα τι σε 5 μερες,τοσες απογοητευσεις εχω φαει και τοσες μα τοσες φορες σας εχω πρηξει,μια ποναει το ενα μου,μια το αλλο μου,απορω κιολας που μου απαντατε ακομα,αλλα αν δεν ειχαμε την ιδια τρελα δε θα υπηρχε το μαμμυ!!!!!!!!!!

cRAZY εσυ που εισαι οπαδος της χοριακης,πρεπει να την κανω πρωι;;;απο νεα σμυρνη δεν εισαι η κανω λαθος;;;να παω στη δικη σου;;

Δημοσίευση

Ναι! Αν πας πρωί, μέχρι τις 8-8.30, θα σου πει το αποτέλεσμα 11.30-12.00. Εννοείται δε χρειάζεται να'σαι νηστική, αλλά φαντάζομαι το ξέρεις αυτό.

Είναι η κα Αθανασία Μάντιου-Χατζηθεοδώρου.

Ελ. Βενιζέλου 43, 210-9323716

Βολεύει η στάση του τραμ που είναι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης - το εργαστήριο είναι περίπου απέναντι!

Δημοσίευση

σ ευχαριστω γλυκουλακi αλλα δεν πηγα......μου παει ''να''

χθες μαλιστα ημουν εξω απο ενα φαρμακειο και φοβηθηκα να μπω μεσα να παρω τεστ......ουφ!!!!!!!ειμαι στην αναμονη!

συνεχιζω παντως χωρις πονακια στην κοιλια και με ακομα πιο ευαισθητο στηθος!πρωινη θερμοκρασια 37.3

πεθαινω απο αγωνια κι ειχα πει ρε γαμωτο οτι δε θα αγχωθω ξανα! :(

Δημοσίευση

Καλά ρε όργιο!!! Τι είπαμε;;;

Δεν είπαμε δε φοβόμαστε τα τεστ και τις χοριακές;;;;

Δεν είπαμε ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ;;;;;;

Για συγκεντρώσου παρακαλώ!!! Για σύνελθε!!!

Άντε γιατί πολύ χαλαρά σας έχω τώρα τελευταία και πρέπει ν' αρχίσω να μαλώνω πάλι!!!! :P :p :laugh: :P :laugh:

Πάντως, από συμπτώματα μια χαρά τα πας... ΜΑΚΑΡΙ!!!!! ;) ;) :)

Κι επειδή δε σε βλέπω να την παλεύεις όλο το σ/κ, άντε παιδάκι μου αύριο και κάνε μια χοριακή... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη
    • Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 
    • Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη !  Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός ! ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!
    • Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ανησυχητικό. Το καφέ αίμα είναι συνήθως υπολείμματα από την εμφυτευση, αίμα που συσσωρεύεται καθώς προσαρμοζεται η μήτρα στην εγκυμοσυνη κλπ. κλπ. Και φεύγει κάποια στιγμή. Εγώ είχα πολύ έντονο καφέ για μέρες, από την 8η ή 9η εβδομάδα, αν θυμάμαι. Έκανε μέρες να καθαρίσει κ φυσικα ανησυχησα, αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι. Ουτε αποκολληση μου βρηκε...τπτ. Απλώς μου συνέχισε προγεστερονη έως τέλος πρώτου τριμήνου και ολα πήγαν καλά. Μίλησε με τον γιατρό σου για να σε καθησυχάσει. Μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! ♥ ☺ 
    • @ΜαρίαΔημήτρης καλα κάνεις κ κοιμάσαι. Εμεις θα τηβ πουμε Χαρα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...