Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Geia sas koritsakia kai xronia pollaaaa!!!

Epanaferw to thema sxetika me ta parapanisia kila ths egkumosinhs, gia kapoies einai liga gia kapoies alles arketoutsika. H gymnastiki apiasto oneiro otan eisai me mwro sto spiti.

Exei dokimasei kamia thn konsola-paixnidomhxanh WII FIT?? exei diafora programmata gymnastikis ta opoia ta kaneis apo to saloni tou spitiou sou.. Epeidh einai akrivoutsiko thelw tis proswpikes sas apopseis apo kopeles pou to exoun agorasei.. Sas volepse? Eixate apotelesmata h' einai kata thn apopsi sas petamena lefta??

Eyxaristw poli!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλήθεια πόσο κοστίζει? Δεν ξέρω καθόλου να σου πώ για το συγκεκριμένο αλλά θα δω τι θα σου απαντήσουν όσες το πήραν και το δοκίμασαν.

Όπως με όλα τα προγράμματα που κάνεις μόνος σου, χρειάζεται πολύ πειθαρχία για να δεις αποτελέσματα. Προσωπικά βαριέμαι...

Πλάκα έχει βέβαια, και καποιες ασκήσεις είναι όντως δ΄συκολες. Επίσης κολλάς γιατί σε ζυγίζει και σου bγάζει bmi κάθε φορά...

Αλλά είναι πολύ ακριβό :dry: . Έτυχε να το εχουμε από πριν, τώρα με τα έξοδα του μωρού δεν θα το σκεφτόμουν επ'ουδενί να χαλάσω τόσα σto wii.

Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει ο άντρας σου με τα υπόλοιπα παιχνίδια B):side:

Λοιπον σας βρηκα τιμουλες

στο πλαισιο που κοιταξα κανει 192 ευρω το Wii και 110 το Wii Fit..

οποτε συνολικα διαθετεις 300 ευρω..

ωραια λυση θα ταν ομολογουμενως δεν το χα σκεφτει αλλα παω γυμναστηριο και εχωω χασει ηδη τα περισσοτερα κιλα..οποτε οταν μεγαλωσουν τα παιδιαα μαλον θα το παρουν εκεινα χαχαχα

το εχω αλλα δεν κανω γιατι θελει χρονο και οταν ειμαι σπιτι μου παιρνει ολο τον χρονο η μικρη αν και εχει πλακα

η αληθεια ειναι πως οπως ειπε και μια κοπελα θελει πολυ πειθαρχια για να κανεις μονη σου στο σπιτι

και εγω εκανα λιγο στην αρχη αλλα μετα βαρεθηκα

και σκεφτομαι να ξεκινησω γυμναστηριο

Synepws koritsia, to thema einai prwton a exeis peitharxia kai thelisi kai deyteron na diatheteis to 300ari swsta??

Oson afora to 2o skelos de ta diathetw amesa alla tha to palepsw oso gia to 1o genikws exw peitharxia.. vasika kai prin thn egkumosinh logw elleipsis xronou ekana kathe mera sto spiti ena misawraki askhseis. Oso gia gymnasthrio parolo pou to latreuw den iparxei xronos opote ti menei? peitharxia kai Wii Fit :)

Apla ithela na mathw an ontws kanei douleia ki apo oti mou lete se voithaei arketa na akolouthiseis ena programma opote axizei an eisai diatethimenh na to kaneis..

παιδια και γω ηθελα να το παρω..αλλα πολλα τα λεφτα..

το εχει 1 φιλος του αντρα μου και λεει πολυ καλο..εμενα μου το υποσχεθηκε ο νατρας μου μονο αν χασω τα μισα κιλα και μετα θα μου το παρει...αντε να δουμε ποσο το θελω!!!!!!!!!!

εγω το εψω καιρο τωρα. κανει δουλεια κοριτσια. Την πρωτη εβδομαδα ημουνα πιασμενη. Θελει πραγματικα πειθαρχια που εγω δεν διαθετω και πολυ οποτε το σταματησα. Αλλα δουλεια κανει και εχει και πλακα.μετα πηραμε και αλλα παιχνιδια και παιζουμε με τον αντρα μου και την παρεα μας... :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...