Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να κλάψω η να γελάσω??????


Recommended Posts

;) γεια σας κορίτσια μερικες μπορει να με θυμούνται απο παλιά πριν κανα 6 μηνο ξαναέγραφα..!!!

προσπαθω σχεδόν ενα χρόνο για μωράκι κ τπτ ακομα... σήμερα έμαθα οτι ενα κοντινό μ πρόσωπο πολύ κοντινό μετα απο 3 μήνεσ προσπάθειας έμεινε εγκυος.. εγώ ειμαι 28 ετών τ ίδιο κ εκεινη....

ο γιατρός π με παρακολουθεί χρόνια μ έχει πει οτι δν εχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα μονο πολυκυστικές ωοθήκες μ έχει δώσει κάποια χάπια για βοήθεια το τελευταίο 2 μηνο... κ ότι είναι νωρίς για να ανησυχώ!

σήμερα όμως μ ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι μ κ με πλακωσε εχω χαρεί τρομερά για το καλο και την ευλογία που συνέβη στο κοντινό μου πρόσωπο αλλα λέω γιατι όχι σε μένα.. γτ?? κ το θέλω τοσο πολυ.. τν παρασκευή περιμενω κ εγω περίοδο για να δούμε.. ασ μου δώσει ο θεος κ μενα αυτήν τν χαρα μακαρι...

δν εχω πει τπτ στον σύζυγό μου ότι με ψιλο πείραξε οχι.,.... ότι ζήλεψα προσ θεου!!! αλλα ειπαμε λεω γτ σε μενα οχι???

να κλάψω η να γελάσω????

σασ ευχομαι οτι καλύτερο γλυκές μου φιλεναδές κ συντομα να αποκτήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε! :blink::S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερεις κατι η αντιδραση σου ειναι ανθρωπινη.Εγω που προσπαθω 2 χρονια , τον πρωτο χρονο οταν ολες γυρω μου μενα εγγυες ενιωθα ενα σφυξιμο στο στομαχι και ελεγα γιατι οχι και σε εμενα.Τον δευτερο χρονο ,ειπα στοπ ως εδω δε θα δινω σημασια τι κανουν οι αλλοι και στο κατω κατω της γραφης επειδη δεν μου καθεται εμενα το μωρο δεν σημαινει πως θα σταματησει ο υπολοιπος κοσμος γυρω μου να γενναει.Οποτε προσπαθω να το δω οπως το εβλεπα και τοτε που δεν προσπαθουσα να κανω παιδι, σχεδον αδιαφορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι όντως ανθρώπινο να νιώθεις έτσι, το καταλαβαίνω.Μην μπαίνεις όμως σε αυτήν την διαδικασία για δικό σου καλό.Αγχώνεσαι περισσότερο και στεναχωριέσαι...δηλαδή οτι χειρότερο για κάποια που προσπαθει για μωράκι.

Εγώ προσπαθούσα 1 χρόνο και τίποτα και μετά τον χρόνο μένω εγκυος(έχω και εγώ πολυκυστικές αλλα σύμφωνα με τον γιατρό μου δεν έπαιξε κάποιο ρόλο).Είχα μια ατυχία το καλοκαίρι με την 1η εγκυμοσύνη και αφού είχα απογοητευτεί και λέω,"άντε πάλι απ την αρχή" , χωρίς να το καταλάβω στον 1ο μήνα προσπάθειας καταφέραμε το μωράκι μας και τώρα ...περιμένουμε!!

Μην κοιτάς τους άλλους.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν σημαίνει απαραίτητα οτι κάτι δεν πάει καλά.Υπομονή και ηρεμία.

Σου εύχομαι σύντομα να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και να έχεις μάτια μόνο για αυτήν!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε τετουλινα...κι εγω τα παθαινω...δεν ειναι ζηλια...παραπονο ειναι.

θα τα κεταφερουμε βρε φιλεναδα,χθες διαβαζα τοτε που ειχες 8 μερες καθυστερηση,πριν ενα χρονο...κι εγω απο τοτε ειμαι στον χορο αν και θελω παιδακι σχεδον 2 χρονια,αλλα επισημα μαζι ξεκινησαμε.Λοιπον να δεις που συντομα θα φουσκωσουν οι κοιλιτσες μας,εχει ερθει η σειρα μας,το νιωθω.

σε φιλω γλυκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τετουλινα μου γλυκια καλως μας ηρθες και παλι :):):)

καρδουλα μου ειναι ανθρωπινο αυτο που αισθανεσαι...μην κατηγορεις τον ευατο σου :)

να κανεις και τα δυο...γιατι αυτο θα σε κανει να αισθανεις καλυτερα!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου την παρασκευη να γελας και να κλαιες απο χαρα :)

πολλα φιλια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω...ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικη και ανθρωπινη η αντιδραση σου, τα ιδια εχω περασει και εγω ακριβως...τα ιδια ομως!!!Μεχρι που ειχα φτασει σε σημειο να πω στους δικους μου αν μαθαινανε για καποια εγκυμοσυνη να μη μου λενε τιποτα, ακομα και αν προκειται για ατομο του οικογενειακου μας περιβαλλοντος, πηγαινα πχ, σουπερ-μαρκετ και αν εβλεπα καποια εγκυο, αλλαζα διαδρομο κλπ. Τετοια αρρωστια ομως...Ναι, το παραδεχομαι, ΖΗΛΕΥΑ πολυ...τι να κανω, ανθρωπινες αδυναμιες!

Μεχρι που (ουουουουουφφφφφφ!) εμεινα και εγω εγκυος και ηρεμησα! (Και μαζι και με εμενα και αλλοι...χιχιχι...)

Αυτο που θελω να σου πω γραφοντας τα ολα αυτα, ειναι μην αισθανεσαι ασχημα για τον τροπο που νιωθεις, ουτε τυψεις ουτε ενοχες, δεν θελεις το κακο καποιου, αλλα λες ''γιατι σε αυτον και οχι και σε εμενα'' και ειναι απολυτως κατανοητο...

Μολις μεινεις και εσυ εγκυος, που στο ευχομαι ολοψυχα, θα δεις πως θα περασουν ολα αυτα και θα ηρεμησεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bourique μ καλως σασ βρηκα!! μου λείψατε!!!

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια εισαστε ότι πραγματικά χρειαζόμουν!!!

εχω καλοσύνη και αγάπη στην ψυχη δν ζηλεύω απλα αναρωτιέμαι το γιατι??

να σας πω τν αλήθεια εριξα ενα κλάμα ξέσπασμα τώρα ... κ πίνω κ ενα ποτηράκη κρασακι να χαλαρώσω μέχρι να ερθεί ο αντρουλης μου απο την δουλεια. νιώθω αρκετα καλύτερα κ σκέφτομαι οτι θα δώσει ο θεός και για μας!! φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ tetoulina σε καταλαβαίνω απόλυτα. Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκαμε στην κλινική που πήγαμε για την απόξεση τους γείτονές μας που γεννούσαν. :( Ε λοιπόν κρυβόμουν για να μην έρθω πρόσωπο με πρόσωπο με τους συγγενείς τους που είχαν μαζευτεί... Ο άντρας μου με επαναφέρει στην πραγματικότητα λέγοντάς μου "τον στόχο μας εμείς!". Εγώ ακόμα πονάω κ δεν μπορώ να δείξω αλτρουισμό κ μεγαλοψυχία, αλλά προσπαθώ να μη γίνω άδικη με τον κόσμο. Τον στόχο μας εμείς λοιπόν κορίτσια κ ας γεννήσουν όλες οι γυναίκες του πλανήτη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο σε καταλαβαινω κ εγω....ετσι ακριβως νιωθω :blush:

Τα βαζω με την τυχη μου κ με οποιον βρεθει στον δρομο μου.Βεβαια ντρεπομαι να το πω ακομα κ στον αντρα μου...Οταν ηρεμω ομως νιωθω ακομα πιο ασχημα με τον εαυτο μου που του επιτρεπω να αισθανεται ετσι για μια αλλη κοπελα...ισως κ αυτη να προσπαθουσε πολυ για να μεινει εγκυος.Θα ερθει κ η σειρα μας αργα ή γρηγορα ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα με πιανει εκνευρισμος οταν βλεπω γυναικες που εχουν τα μωρακια τους λες και ειναι σκουπιδακια και μου βγαινει ενα παραπονο του στυλ εγω θα τον ειχα καλυτερα το γιο μου γιατι να μην τον εχω διπλα μου και αυτες που δεν αξιζει να λεγονται μανες ταλαιπωρουν τα μικρα τους!?

γενικως ο καθενας μας εχει μεσα του ενα "γιατι"...ολα λογικα ειναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά για όλες εμάς που προσπαθούμε πολύ για ένα παιδί τα συναισθήματα είναι τα ίδια.Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να "ζηλεύει" για την εγκυμοσύνη κάποιας άλλης γυναίκας,ίσως γιατί κουράστηκα,κινδύνεψα,παλεύω συνέχεια για να μαζέψω δυνάμεις και χρήματα για την επόμενη προσπάθεια και σε κάποιες άλλες έρχεται χωρίς να το καταλάβουν.

Λέω όμως στον εαυτό μου ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες γυναίκες που ίσως με "ζηλεύουν" γιατί έχω την υγεία μου, τους φίλους μου, τους γονείς μου, τον άντρα μου που μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να παλέυω και ίσως κάποια από αυτά αυτές να μην τα έχουν.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα πρέπει να νοιώθουμε αδικημένες από τη ζωή επειδή δεν έχουμε ακόμα παιδί γιατί υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες που ακόμα παλέυουν για αυτά που εμείς αποκαλούμε αυτονόητα.

Υγ.Εμείς εξάλλου κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα έχεις ελπίδα κ να είσαι δυνατή κοριτσάκι μου κ όλα θα έρθουν όπως τα ονειρεύεσαι..

Φιλάκια πολλά,εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δίκιο εχετε πρεπει να είμαι δυνατή να το αντεξω... παντως οταν το σκεφτομαι βουρκώνω κ ολοι πέρνουν κ μ λενε? πως αισθανεσαι που η ....... ειναι έγκυος? τι να πω δν χαιρομαι ?? χαιρομαι .. αλλα γιατι?? ουφ... δν θα κοιμηθώ παλι απόψε μέχρι να έρθει η ρημάδα η παρασκευή να δούμε τι θα γίνει κ εκει είναι που θα κλάιω απο χαρά η απο λύπη. φιλάκια!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να γελας, να εχεις πιστη και να εισαι σιγουρη οτι συντομα η κοιλιτσα θα φουσκωσει...και αν σε παρηγορει εγω ενιωθα ετσι πριν καν ερθει η ωρα να κανω παιδι...απο πολυ νωρις...πριν καν κανουμε προσπαθεια.Πιστευα παντα πως αυτο ειναι οτι πιο σημαντικο στη ζωη και ηθελα να ερθει και σε μενα.Η Παναγιτσα με βοηθησε και τα καταφερα αμεσως...ειμαι σιγουρη πωςκαι εσεις ολες θα τα καταφερετε γιατι σας αξιζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... Κ εμένα κάτι παρόμοιο μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.. Εγω είχα κ μια άτυχη εγκυμοσύνη κ κολάστηκα πάρα πολύ.. Όχι απο ζήλια αλλα απο την ατυχία μου... Είναι ανθρώπινο πιστεύω αυτό! Μην αγχώνεσαι κ θα έρθουν κ σε εμας μωράκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

:unsure::unsure::unsure:

Κι άλλη γειτόνισσα εγκυμονεί... Φάνηκε η κοιλίτσα της τώρα... Θα το εκλάβω ως καλό οιωνό... Άντε κ στα δικά μας!!! Διαφορετικά δεν θα μπορέσω ούτε στο μπαλκονάκι μου να βγαίνω για καφέ (μένει απέναντι ακριβώς)... :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να το εκλαβεις ωσ καλο οιωνό και να πεισ οτι τον επομενο μηνα θα ειναι η σειρα σου!!! κ εγω ετσι εχω πει για να δουμε...........!!!!

καλη μασ επιτυχια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

;) Βασικά tetoulina ανήκω στο (ομολογουμένως πολύ πετυχημένο)club "από το καλοκαίρι κ μετά" (είναι αυτό το τριμηνάκι που πρέπει να περιμένω μετά την παλίνδρομη, βλέπεις...)

Ελπίζω οι υπόλοιπες να έχετε καλά νέα γρηγορότερα- ένας Θεός ξέρει πόση ανάγκη έχουμε επιτέλους τα καλά νέα... Φιλιά! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε λιγες μερες φιλεναδες κλεινουμε αισιως εναν ολοκληρο χρονο προσπαθειων.αρχιζει παλι να με παιρνει απο κατω.ο γιατρος σε μενα απο τον κολπικο και το παπ τα βρισκει ολα φυσιολογικα εκτος απο τα περιττα κιλα μου αλλα δεν ειμαι δα κι η μονη παχουλη που θελει να μεινει εγκυος..αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια μηπως συμβαινει κατι με τον αντρουλη μου.ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!!το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι πριν 3,5 χρονια μολις παντρευτηκαμε που ουτε καν θελαμε ακομη μωρο(τι χαζοι που ημασταν!)ειχα μεινει εγκυος αλλα δυστυχως απεβαλα.κι αν στο μεταξυ το σπερμα του επαθε κατι;;;ειμαι σε μεγαλο αναβρασμο και κ αυτο το μηνα γαμωτο ηλπιζα να γινει το θαυμα γιατι καναμε αγκαλιτσες σχεδον καθε μερα αλλα μεθαυριο ειναι να αδιαθετησω και ηδη ποναει η κοιλια μου :( και ναι οταν βλεπω διπλα μου εγκυουλες που μειναν με την πρωτη ελευθερη επαφη λεω γιατι θεουλη μου δεν στελνεις κι εμενα αυτη την ευλογια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!! μακαρι να ερθει ο μαιοσ με ενα μωρακι στην κοιλια δν μπορω αλλο ετσι εχω αρχισει κ χανω καθε ενδιαφερον.......!!! μεγαλοσ ειναι ο θεοσ μακαρι μακαρι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονή κορίτσια.. ψηλά το κεφάλι !! και θα έρθει γρήγορα σε όλες μας!! είμαι αισιόδοξη. και μακάρι δε λές τίποτε τετουλίνα!! ο θεός μας ακούει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...