Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθυστερηση...?


Recommended Posts

αυριο θα ειναι 5η μερα καθυστερησης..μπορει να ειναι ανωμαλια απο τα φαρμακα της εξωσωματικης του περασμενου μηνα?εχω πονους περιοδου και λιγο ανακατωσουρα..τιποτα αλλο,ουτε στηθος να ποναει τιποτα..εχω ενα σπυρακι βεβαια που με απομακρυνει λιγο απο την ιδεα..αν αργησει μια μερα ακομη θα κανω τεστ..αλλα δεν νομιζω..ασε που αυτο το μηνα ηθελα να ξεκουραστουμε και ουτε καν τις μερες δεν κοιτουσα.και ειχα επαφη 5-6 φορες..λιγες για εμας σχετικα..μ.εβδομαδα βλεπετε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

minie καλημερα κ χρονια πολλα.Σε παρακολουθω τοσο καιρο απο τα post σου κ βλεπω την αγωνια σου κ την μεγαλη σου προσπαθεια για να μεινεις εγγυος.

Δεν εχω να σου γραψω κατι πανω σε αυτο που λες γιατι πιστευω πως ο μονος που θα σου απαντησει σωστα ειναι ο γιατρος σου.Δεν ξερω κατα ποσο εππηρεαζουν τα φαρμακα της εξωσωματικης τον κυκλο.

Απλα θελησα να σου πω,απο πραγματικο ενδιαφερον,να κοιταξεις λιγο να χαλαρωσεις με ολο το θεμα κ να σου πω κ κατι,μιας κ το αναφερεις;Σταματα να μετρας γονιμες κ ολα αυτα,εχω καταληξει στο συμπερασμα πως μονο αγχος δημιουργουν τελικα.Τα μωρακια παντα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις.

Ευχομαι πραγματικα η καθυστερηση αυτη που εχεις να οφειλετε σε ενα σπορακι που μεγαλωνει στην κοιλιτσα σου,παντως οτι κ να ειναι ενημερωσε το γιατρο σου... ;) πολλα φιλια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα minie. θα συμφωνησω και παλι με τη λατρεμενη μου ζουμπι. Μην μετρας γονιμες μερες, στο λεω απο πειρα... Ειμαι κοντα τεσσερις μηνες με θερμοδιαγραμμα απο το γιατρο μου και κανω παντα ερωτα τις γονιμες κατα τα αλλα μερες αλλα και μεχρι τωρα τιποτα δεν εχει γινει... Τον τελευταιο μηνα ειχα κι εγω 5 μερες καθυστερηση. Ηλπιζα, χαρηκα, ευχηθηκα να τα εχω καταφερει, οταν εφτασαν 7 μερες καθυστερηση ειπα "οπα, κατι εχουμε εδω", αλλα το μεσημερακι της εβδομης μερας αδιαθετισα. Απογοητευση..... Τρεις μερες μου κρατησε η περιοδος και ανησυχησα, σκεφτηκα "δεν ειναι φυσιολογικο αυτο, αφου εμενα μου κραταει και εξι μερες η περιοδος"! Και πηρα τηλ το γιατρο μου.Πηγα την πεμπτη μερα του κυκλου στο γιατρο να μου κανει εναν υπερηχο και μου ειπε οτι θα επρεπε να εχω κανει μια χοριακη για να δουμε τιμες...μπερδευτηκα λιγο. Για να μη στα πολυλεω καταληξαμε σε δυο εκδοχες επειδη ειχα ενα παχυ ενδομητριο το οποιο αφου ειχα αδιαθετησει δε θα πρεπε να το ειχα, η κατι πηγε να γινει αλλα τελευταια στιγμη αλλαξε γνωμη η ειναι ορμονολογικη διαταραχη του κυκλου λογω στρες. Στα λεω ολα αυτα μηπως σου συμβαινει κι εσενα το ιδιο πραγμα που δεν ευχομαι, μακαρι να εισαι εγκυος και να σου λεω βλακειες εγω.....Ψαξτο παντως, φιλακια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

minie μου είμαι ομοιοπαθούσα, ενα μήνα μετα την εξωσωματική και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει ο κύκλος μου είναι περίπου 30 μέρες και τώρα είμαι στην 37η μέρα και ακόμα τίποτα. Ο γιατρός μου είχε πει οτι πολυ πιθανό να διαταραχτεί ο κύκλος. Επειδή κ εγω αυτό το μήνα παράτησα κάθε προσπάθεια όποτε θέλαμε είχαμε επαφή χωρις να υπολογίσω μέρες δεν έκανα κ τεστ ωορηξίας για να ξέρω ποτε θα αδιαθατήσω. πονάκια περιόδου και μέση εχω και εγω... στήθος ίσα που άρχισε να πονάει. Μάλλον minie μου μας τρελάνανε τα φάρμακα ...εύχομαι ωστόσο να πέσω εξω...

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...