Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νιώθω απίστευτη απογοήτευση. Αδιαθέτησα προχθές μετά από σπερματέγχυση και όχι μόνο αυτό, αδιαθέτησα βίαια 4 ολόκληρες ημέρες νωρίτερα. Θα πρεπει να είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έκανα κύκλο 24 ημέρες. Λες και ήθελε κάποιος να μου πετάξει στα μούτρα την πρόταση δεν θα μείνεις έγκυος κορίτσι μου, τώρα θα δεις!!!

Νιώθω τόσο άσχημα! Έκλαιγα όλη ημέρα και την επόμενη το πρωί ήμουν σαν φάντασμα από τα πρησμένα μάτια μέχρι στο φαρμακείο πήγα και πήρα αλοιφή με αντιβίωση. Και σήμερα ακόμα τα μάτια μου δεν έχουν φτιάξει αλλά αυτά θα συνέλθουν... η ψυχή μου δεν αντέχει άλλο. Ενάμισυ χρόνο τώρα προσπαθούμε με τον άνδρα μου και τίποτα. Με την σπερματέγχυση ήμουν αισιόδοξη, είχα τόσα πολλά ωάρια που με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος βλέπωντας το πρήξιμο στην κοιλιά και του άντρα μου το σπέρμα το έφτασαν 70 %. Πόσο πια! Διαβάζω καμιά φορά και τα άλλα φόρουμ για κοπέλες που έχουν περάσει άσχημες καταστάσεις και αναρρωτιέμαι γιατί αυτή η ταλαιπωρία? γιατί να περνάει κάποιος τόσα για να φέρει ένα παιδάκι στη ζωή? Κοπέλες που μένουν έγκυος και το χάνουν στο παραπέντε και σκέφτομαι αν νιώθω εγώ έτσι τώρα πως θα νιώθουν αυτές που έχουν χάσει ουσιαστικά το μωράκι τους? ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ. Όλοι μου λένε έχεις αγχωθεί και γι' αυτό δεν μένεις έγκυος. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε!! Πως γίνεται να θέλω παιδί αλλά για να μου έρθει να μη το σκέφτομαι.?

Ζητώ συγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά κάπου ήθελα να μιλήσω. Ζητώ συγνώμη επίσης για την ημέρα που διάλεξα αλλά ...

Εύχομαι σε όλες σας χρόνια πολλά. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Κάθε επιθυμιά σας να γίνει πραγματικότητα. Να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένες!

Δημοσίευση

καλησπερα smile gucci αληθως ο Κυριος, χρονια πολλα.Διαβασα την ιστορια σου πραγματικα λυπαμαι ετσι οπως αισθανεσαι.Ειναι ασχημο να προσπαθεις και να μη σου ερχετε.Αλλα ξερεις τι πιστευω καποια στιγμη εκει που δε θα το περιμενεις θα ακουσεις ευχαριστα.Οντως εχεις δικιο σ αυτο που λες πως γινετε να μην σκεφτεσε κατι το οποιο θελεις να γινει.Υπομονη κοπελα, μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα, ;););) μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.

Δημοσίευση

Καλημερα κ χριστος ανεστη!

Οπως εχω ξαναγραψει ειχα κ εγω μια αποτυχημενη σπερματεγχυση τον προηγουμενο μηνα.Σε γενικες γραμμες το πηρα πολυ ψυχραιμα αν κ υπηρχαν στιγμες που το σκεφτομουν κ με ποναγε η ψυχουλα μου.

Μπορω να καταλαβω πως νιωθεις (οπως κ πολλες αλλες κοπελες),δεν ειναι ευχαριστο αλλα κ τι να κανουμε?

Πες οτι ηταν μια προβα που δεν πηγε καλα.Θα ερθουν κ τα καλυτερα.

Ψηλα το κεφαλι κοριτσι μου,μια αποτυχια ηταν...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ κ η επομενη προσπαθεια θα ειναι πιο τυχερη!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια χριστος Ανεστη!

χρονια σας πολλα!

gucci μου μη ζητας συγνωμη,εμεις που τα περασαμε και τα περναμε

σε καταλαβαινουμε πως νιωθεις,εκανα και εγω μια αποτυχημενη σπερματεγχυση περυσι

και μετα τα χριστουγεννα θα εκανα εξωσωματικη την τελευταια στιγμη ομως μου συστησαν υστεροσκοπηση,την εκανα και μου αφαιρεσαν ενα μικρο πολυποδακη,κοντευουμε τα 3 χρονια προσπαθειων.

νομιζω πως καθε ανθρωπος ανεβαινει το γολγοθα του,ας ελπισουμε οτι θα ερθει η Ανασταση!!!

καλη τυχη απο δω και περα!!!

Δημοσίευση

Εχω νιωσει ετσι,εχω κλαψει,εχω απογοητευτει,εχω αναρτησει παρομοιο ποστ,εχω πρηξει τα κοριτσια στο μαμμυ με συμπτωματα,εχω πρηξει τον αντρα μου...εχω βαρεθει τη ζωη μου...εχουν περασει μερες που ξυπναω με νευρα γιατι δεν εχω κι εγω ενα αγγελουδι...τα εχω κανει ολα...οπως και ολες μας...

ετσι ειναι δυστυχως αυτό το στορυ,μπηκαμε στο χορο και θα χορεψουμε,θα χορεψουμε ομως ως το τελος μεχρι δηλαδη μεχρι που επιτελους θα το παρουμε αγκαλια...κανεις και τιποτα δε θα σταθει εμποδιο στο ονειρο μας...ειμαστε δυνατες και θα τα καταφερουμε.

Θα εισαι καλυτερα σε λιγες μερες,θα δεις ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.

ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Δημοσίευση

Σήμερα νίωθω πολύ καλύτερα και αυτό οφείλεται εκτός από τους ανθρώπους που έχω κοντά μου (ειδικά την κουμπαρούλα μου και τον άνδρα μου που λατρέυω) και σε εσάς.

Πραγματικά ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας, θεωρώ πως αυτό που συμβαίνει σε αυτό το Φόρουμ είναι καταπληκτικό. Άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους καταλαβαίνουν απόλυτα τα προβλήματα του άλλου.

Αποφάσισα για κάποιο διάστημα όντως να μην ασχοληθώ με το θέμα του μωρού. Τουλάχιστον πρακτικά διότι συναισθηματικά δεν ξέρω αν θα το καταφέρω! Θα προσπαθήσω να αλλάξω καταστάσεις στην ζωή μου που με χαλάνε ψυχολογικά και μία από αυτές είναι η εργασία μου. Ηρθε καιρός να κάνω επαγγελματικές αλλάγες κάτι που έπρεπε να είχα κάνει και το είχα αφήσει λόγω δικαιωμάτων μητρότητας. Περίμενα να μείνω έγκυος για να μη χάσω αυτά τα δικαιώμα μετά από τόσα χρόνια εργασία στην εταιρεία που βρίσκομαι. Ίσως είναι ένας παράγοντας που τελικά θα με βοηθήσει!

Είστε καταπληκτικές, εννοείται πως θα συνεχίσω να συμμετέχω στο φόρουμ, να παρακολουθώ την πορεία σας και να συμπαραστέκομαι και εγώ στις δύσκολες στιγμές σας. Όμως πάνω από όλα να είμαι έστω και έτσι κοντά σας στις ευχάριστες στιγμές.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιηθούν σύντομα τα όνειρα μας και να βλέπω μηνύματα γεμάτα ενθουσιασμό, χαρά και χαμόγελο. Ο άνδρας μου από την αρχή που γνωριστήκαμε μου έλεγε κάθε μέρα ξεκινάει μια νέα ημέρα, να σηκώνεσαι πάντα με χαμόγελο.(Smile Gucci. Ας ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! και θα τα καταφέρουμε!! Φιλιά πολλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...