Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!καλο πασχα και καλη ανασταση!θα σας πω τον προβληματισμο μου.τελευταια περιοδος 7/3. υποπτη επαφη στις 21/3 που ηταν και η γονιμη μερα.εχω σταθερο κυκλο 27-28 μερες. αλλα ακομη τιποτα.το στηθος μου ειναι τρομερα πρησμενο.ουτε η pamela τετοιο. αφου ο αντρας μου,μου λεει γιατι ετσι αυτη τη φορα?εχουν γαλα μεσα????

η κοιλια μου αμα την δειτε ειναι σαν να ειμαι 3 μηνων.και αυτη πρησμενη.

εχω τα κλασσικα πονακια της περιοδου.νιωθω δηλαδη οτι απο στιγμη σε στιγμη μπορει και να κατεβει.τον προηγουμενο μηνα ειχαμε παρει αντιβιωση και εγω και ο αντρας μου γιατι σε εξετασεις που ειχαμε κανει βρεθηκεοτι εχω ουρεοπλασμα.

λετε να επηρεαστηκε ο κυκλος μου απο αυτο ή να συμβαινει κατι αλλο?που και που νιωθω κατι τσιμπηματακια στο στηθος και κατι σαν τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια.

το πιο κουφο απο ολα τωρα.ταξιδευα Μ.Τεταρτη με τρενο και κλασσικα καποια στιγμη με πηρε ο υπνος.βλεπω λοιπον ονειρο οτι ανακοινωνω στον αντρα μου οτι ειμαι εγκυος! και χτεσ πεφτω να κοιμηθω και με το που κλεινω τα ματια μου βλεπω ενα μικρο παιδακι να με κοιταει καταματα και σκεφτομαι μεσα στον υπνο μου οτι αυτο το παιδι εχει τα ματια του αντρα μου!!

συγνωμη αν σας ζαλισα κοριτσια!

τι λετε?

Δημοσίευση

Νάνι μου τα συμπτώματα που αναφέρεις μπορεί να'ναι εγκυμοσύνης, μπορεί να'ναι και περιόδου. Τα όνειρα μπορεί να'ναι προφητικά, μπορεί να'ναι κι από την πολλή λαχτάρα για παιδάκι!

Όπως και να'χει, σου εύχομαι ολόψυχα να'σαι εγκυούλα!! :) :)

Θα σου έλεγα να μην κάνεις ακόμα τεστάκι γιατί μπορεί και να μη δείξει. Αν αντέχεις δηλαδή.. :P Πάντως αν το κάνεις, κάνε το με τα πρώτα πρωινά ούρα!! ;)

Καλή Ανάσταση και μακάρι να'χεις ευχάριστα να μας ανακοινώσεις!! :kiss:

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω για την απαντηση σου!τεστ δεν κανω το εχω πει αν δεν εχω μεγαλη καθυστερηση.ουσιαστικα απο αυριο πιανεται σαν καθυστερηση.Σιγουρα βλεπω ονειρα απο τη λαχταρα μου δεν αντιλεγω!

θα δουμε...φιλακια πολλα και καλη ανασταση!

Δημοσίευση

Πάντως να σου πω πως την πρώτη φορά που είχα μείνει έγκυος, δεν το φανταζόμουν κιόλας ότι θα μπορούσα να'μαι.. για μια βδομάδα έλεγα τώρα θα μου'ρθει.. και τώρα θα μου'ρθει κι όλο πονάκια και τραβηγματάκια και τσιμπηματάκια.. κι ευαίσθητο στήθος.. και μύτη ραντάρ.. κι όλα!

Τούτη τη φορά δεν είχα κανένα σύμπτωμα!!! Μα κανένα;;! Τίποτα!! Ούτε περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης!

Στα λέω αυτά για να σου επισημάνω πόσο μπερδεμένο είναι όλο αυτό και πόσο διαφορετικά μπορεί να το βιώσει κάθε γυναίκα.. ή ακόμα και η ίδια γυναίκα!!

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι οτι θελω παρα πολυ να ειμαι!ξερω πως τα συμπτωματα ειναι διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα και πως ειναι ενα θεμα πολυπλοκο.απλα μου εκανε εντυπωση το τοσο πρησμενο στηθος και η κοιλια!

Δημοσίευση

Μακαρι να εισαι κοριτσι μου, αλλα οπως σου ειπε κ η Crazy μην ψαχνεις για συμπτωματα κ ονειρα γιατι πολλες φορες το μυαλο παιζει διαφορα παιχνιδια (ειδικα το δικο μου οργιαζει :laugh: :laugh: )

Κανε υπομονη κ κανε κανενα τεστακι αν δεν ερθει ;)

Περιμενουμε νεα σου :kiss:

Δημοσίευση

Συμφωνω απόλυτα με την crazy,τωρα που αρχιζει η καθυστερηση δειξε λίγη ψυχραιμια και υπομονη,περιμενε 3-5 μερες και μετα κανε ο,τι σε φωτισει ο θεός τεστ η χοριακη.

Εγω προσωπικα αδιαφορω πλεον για τα συμπτωματα κι εχω πει στον εαυτο μου πως εδω ειμαστε με μια αγκαλια γεματη αγαπη,οποτε θέλει ας ερθει,εμεις απλά περιμενουμε....

Σου ευχομαι σύντομα να γινεις τρισευτυχισμενη,ανακοινωνοντας μας τα πιο ευχαριστα νέα.

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης ας πουμε.εχουν κατεβει 3 σταγονες σκουρο αιμα απο το πρωι.το στηθος, δεν το συζητω....τουμπανο!ομως εχει απο το απογευμα που ποναει κατα καιρους η μεση μου.

αχ, μακαρι κατι να ειναι ολα αυτα, και να μην ειναι απλα μια αλλαγη στον κυκλο μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...