Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

α,ναι???δεν το ηξερα...

εδω δεν το εχω ξαναδει σε καμια βαφτιση.

μην αγχωνεσαι...κατι θα βρεις,εχεις ακομα καιρο.

αν πας σε ενα μαγαζι που διοργανωνει βαπτισεις θα σου δωσουν πολλες ιδεες.

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Εχθές έφυγα ξαφνικά γιατί ξύπνησε η μικρή...

Γιωτού μου άρεσε πολύ ο βάτραχος που σου έδειξε η Βούλα!!!!!!!!! Εγώ δεν το έχω ξανά πετύχει σαν θέμα..

Το καρουσελ, πως σου φαίνεται?????

Δημοσίευση

καλημέρα bourique1983 !!!!

Πέρσι πήγα σε μία βαφτιση με θέμα παλία αυτοκίνητα αντίκες...είχανε στολίσει την εκκλησία με καρτολίνες με εικόνες απο αυτοκίνητα αντίκες και λουλούδια και είχανε μια πολύ όμορφη μπουμπουνιέρα αυτοκινητάκι εποχής...όσο για το ρούχο του μικρού..παντελονάκι με γιλέκο και καπελάκι..και διακοσμητικο ρολογάκι στην τσεπούλα με αλυσιδάκι!!!!!

...Το θεώρω πρωτότυπο και σκεφτομαι να το επιλέξω σαν θέμα και στην βαφτισει του γιόκα μου!!!!

Ελπίζω να σε βοήθησα, φιλια!!!

Δημοσίευση

kalimera kai apo mena koritsia :)

xrysoulini poso ta vrikes ta koufeta stin athinas?o elxis exei xatzigiannaki me portokali (ta opoi m'aresoun emena)8,50 to kilo.

m'aresan kai ta dyo prosklitiria ,alla to proto einai poly glyko kai romantiko.

voula ekanes ekseretiki douleia me prosklitiria -mpomponieres!!!bravo sou!na min exeis katholou anxos, sigoura tha ksetrelathoun oi kalesmenoi.stis akres sta prosklitiria exeis kolisei xrisoskoni h einai markadoros me gliter?

kala i boubou sou einai mia glyka :P:) !na ti xairesai!!!

bourique exeis skeftei na valeis cartoon disney??

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια.για να πω την αλήθεια αγχώθηκα με όσα διαβάζω εσεις τρεχετε και έχετε βάφτιση σε μερικούς μήνες εμείς βαφτίζουμε σε 2,5 εβδομάδες και δεν έχω κλείσει ακόμη μπομπονιέρες για μικρόυς γλυκά, στολισμό δεν έχουμε αγοράσει ακόμη ρούχα για μένα τον άντρα μου και το μωρο. μηπως να αγχωθώ κιάλλο τωρα που τα λέω!!!!

πεστε καμια ιδεα για στολισμό δνε θέλω να ξοδεψω πολλά χρήματα γιατι θα κάνουμε τραπέζι και έχουμε πολλά άτομα και δεν θελω να ξοδευτω. θελω να κάνω κάτι μόνη μου όσον αφορα το στολισμο. θα μου πείτε καμια ιδεα???

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Μαρια,δεν θελω να σε αγχωσω,αλλα νομιζω οτι 2,5 εβδ. πριν θα επρεπε να τα ειχες κανονισει αυτα.

για στολισμο εννοεις για τα τραπεζια ή κ για εκκλησια κ τον χωρο που θα γινει το τραπεζι???

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Κορίτσια,για όλες εσάς που είστε κοντά στο Γαλάτσι μπορείτε να περάσετε απο το μαγαζί μου να ρίξετε μια ματιά!Έχουμε πολύ όμορφα πράγματα και είναι όλα πολύ οικονομικά!

Το μαγαζί είναι στην Παπαφλέσα 40 Γαλάτσι,

τηλ.επικοινωνίας: 211 4057991

Ελάτε να πιούμε καφεδάκι και να διοργανώσουμε τη Βάπτιση των ονείρων σας.Πείτε μου οτι είστε μέλη του Mammyland κ θα σας κάνουμε και καλύτερες τιμές ;)

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

κοριτσια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

αν θελετε και μπορειτε γραψτε καποιο σιτε με μπομπονιερες...

εχω δει μια για τους μεγαλους στο elxis...

φιλια :kiss:

Des edw photografies apo deigmata mas! Einai para polla pou den ta exoume valei,pou ta exoume sto magazi.

Oti fantazesai mporei na ginei apo sxedia!Oti esy potheis :)

http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 4&v=photos

Δημοσίευση

Χαρουλα δεν εχω δει πιο ομορφη προσκληση πραγματικα :woohoo: οπως επισης και η ιδεα που ειχες με τα καφασια ειναι καταπληκτικη .Την χρυσοσκονη στα προσκλητηρια πως την εβαλες?μηπως και καταφερνα να βαλω και εγω στις κορνιζες που εχω για προσκλητηριο .Γιατι μαλλον ειναι πολυ απλο και οχι τοσο εμφανως κοροτσιστικο τελικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...