Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΠΙΠΙΛΑΣ. SOS!!


Recommended Posts

κοριτσια προβλημα!!!

εχω διδυμα αγορι-κοριτσι 5,5 μηνων. απο την αρχη χρησιμοποιησαμε πιπιλες, κυριως για το μπεμπη που ειναι ο πιο ανησυχος και γκρινιαρης. μαλλον ομως καναμε το λαθος να την πολυχρησιμοποιησουμε, αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως. εχει 2-3 βδομαδες που ο μπεμπης μας ξυπναει 5-10φορες τη νυχτα για να του βαλουμε πιπιλα. δεν ανοιγει καν τα ματια του. μονο φωναζει. και δεν ειναι κλαμα πεινας.αυτο το μαθαμε καλα με τον φαταοιλα μας. μολις του βαζουμε πιπιλα κανει σα να μην εγινε τιποτα. αλλα δεν αντεχουμε αλλο. μολις φψναξε τρεχουμε μην ξυπνησει και τη μπεμπα. κοιμουνται μαζι σε δικο τους δωματιο απο 3μηνων. τοτε δε μας ξυπνουσε. H μπεμπα κοιμαται μια χαρα. και απορω πψς δεν ξυπναει με τις φωνες του αδερφου της! Αγιο κοριτσακι! το κακο ΄μ' αυτην ειναι πως τωρα 3 μερες δεν κοιμαται μεσημερι.

σκεφτηκαμε να τον βαλουμε μονο σε αλλο δωματιο και να τον αφησουμε να κλαιει. δε θα το κοψει το συνηθιο σε καμια βδομαδα;;;

εχετε καμια ιδεα να μας προτεινετε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vagman καταρχήν να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!

Εκτός από το να σηκώνεσαι να του δίνεις την πιπίλα και να περιμένεις καρτερικά μέχρι να σταματήσει να το κάνει, δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο!

Με αυτό που έγραψες να τον βάλεις σε άλλο δωμάτιο και να τον αφήνεις να κλαίει, σφίχτηκε η καρδιά μου!

Να δεις που κι εσύ δε θα μπορείς να τον ακούς να κλαίει!

Εγώ είμαι υπέρ του ότι αλλαγές κάνουμε στα παιδιά μας, να τις κάνουμε σιγά σιγά και με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιού. Δεν μπορώ δηλαδή να κόψω απότομα κάποια συνήθεια της δικιάς μου αν δεν το θέλει αυτή. Κι ας σημαίνει μόνο ένα βράδυ γκρίνιας. Τα δικά σου είναι πολύ μικρά για να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις κάποια συνήθεια. Οπότε, γνώμη μου είναι, λιγάκι υπομονή και κάποιο βράδυ δε θα σε ξυπνήσει με κλάματα, γιατί θα την έχει βρει και θα την έχει βάλει πάλι στο στόμα του μόνος του!

ΦΙλιά πολλά, καλή Ανάσταση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου καλο κουραγιο σε νιωθω, και η δικη μου με ξυπναει μεσα στη νυχτα πολλες φορες και μουρμουρα χωρις να ανοιγει ματια, αλλοτε θελει πιπιλα και αλλωτε απλα να με ακουσει οτι ειμαι εκει και ξανακοιμαται, κανε υπομονη οσο εκνευριστικο και να ειναι, συμφωνω με την ιφιγενεια οτι ειναι πολυ μικρα ακομα για να προσπαθησεις να του κοψεις την συνηθεια και αφου δεν ξυπναει και η μικρη παλι καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χθες ηταν απο τα ελαχιστα βραδια που γκρινιαξε λιγο στις 5:30 το πρωι!!! πηγα στο δωματιο τους, αλλα επιδη ειχε αρχισει ηδη να ηρεμει δεν του εβαλα πιπιλα. περιμενα εκει και αφου εψαξε με ανοιχτο το στομα και κλειστα τα ματια, πιπιλισε και λιγο τον αερα, σταματησε και εφυγα! ξαναφωναξε, κανονικα αυτη τη φορα κατα τις 6:30 του εβαλα για πρωτη φορα πιπιλα και μετα στις 7:40 που τον ταϊσα!

μακαρι να ειναι παντα ετσι.....

σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...