Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!!!!

Με αγωνία έχω να σας ρωτήσω το εξής: Διανύω τον τέταρτο μήνα της τρίτης μου εγκυμοσύνης και πριν έν μήνα έκανα την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας. Όλα ήταν πολύ καλά και μου συστήθηκε να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση παρά την ηλικία μου (36). Το μόνο που μου είπε η ακτινοδιαγνώστρια ήταν ότι έχει την υποψία ότι ο ομφάλιος λώρος έχει 2 αγγεία αντί τριών, κάτι που θα επανεκτιμηθεί στη β- επιπέδου. Και αυτή και ο γυναικολόγος μου ήταν καθησυχαστικοί ότι δεν τρέχει τίποτα αλλά εγώ έχω σκάσει!!!!!!!!! Ξέρει καμία κάτι παραπάνω;;;;;;;

Σας φιλώ όλες και εσάς και τα ζουζούνια σας

Δημοσίευση

μπουμπουλα μου δεν ξέρω τίποτα σε αυτό το θέμα, αλλά ειναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, και να μην αγχώνεσαι!!! το μωράκι σου θα είναι μια χαρα, για να το λένε οι γιατροι!!! με το καλό το νινακι

Δημοσίευση

το μωρακι σου τρεφεται απο δυο αγγεια αντι για τρια το πιθανοτερο ειναι να γεννηθει λιγο ποιο αδυνατο απο τ αλλα τα μωρακια που τρεφονται απο τρια καλο ομως ειναι να κανεις αμνιο......εμενα το πρωτο μου παιδακι ειχε μονο μια αρτηρια και δεν το ειδαν καν στην αυχενικη παρα μονο στην β-επιπεδου

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι παρά την επιμονή μου, και η ακτινοδιαγνώστρια, η οποία είναι εξαιρετική, και ο γιατρός μου στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, ήταν κάθετοι στο θέμα της αμνιοπαρακέντησης. Μου εξήγησαν μάλιστα ότι όταν η μία αρτηρία είναι το μοναδικό εύρημα και δεν υπα΄ρχει τίποτε άλλο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα ανησυχούσαν αν υπήρχαν και άλλα ευρήματα που υποδείκνυαν πρόβλημα. Εμένα και ο υπέρηχος και η Ραpp-A βγήκαν πολύ καλά. Εσένα Βαλεντίνα όλα οκ με το μωράκι σου;;;; Τί σου είπαν στη β-επιπέδου;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...