Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε? εγω πολυ καλυτερα οι ανακατωσουρες πολυ λιγοτερες εως ανυπαρκτες και τα κιλα μου 72 μειον 5 κιλα που εχασα απο την αρχη της εγκυμοσυνης.πηγα λοιπον εχτες τριτη και μου πηραν αιμα επιτελους και αυριο εχω ραντεβου ιδιωτικα βεβαια να κανω την αυχενικη και την α επιπεδου περιμενω με πολυ αγωνια να δω αν ειναι ολα καλα.με καθησυχασε και ο γιατρος μου για τα φαρμακα και μου ειπε ειναι νωρις ακομα να παρω μαλλον θελει να δει τις εξετασεις μου πρωτα .αυτο που με αγχωνει ειναι οτι μου ειπανε οτι θα κανουν 20 μερες για τα αποτελεσματα δηλαδη εχτες ηταν τριτη 18/5/10 που μου πηραν αιμα και θα βγουν τα αποτελεσματα στις 7/6/10 δηλαδη στην 15 εβδομαδα και ακομα δεν θα εχω παρει τιποτα αλλα το καλο ειναι οτι νιωθω παρα πολυ καλα ουτε ζαλαδες ουτε τιποτα δουλευω κανονικα και με το παραπανω .φιλια πολλα περιμενω να μου πειτε νεα σας και γω αυριο θα σας πω για την αυχενικη μου .φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας και παλι κοριτσια εχετε και σεις καιρο να μπειτε αλλα εγω σας γραφω τα νεα μου ολα καλα και ειναι κοριτσακι.αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα του papp-a αλλα η αυχενικη διαφανεια τελεια το μωρακι μου ειναι 7.7 εκατοστα και ειμαι στην 13+6 μερες στο τσακ.

ολα τελεια οι αρθρωσεις του το ρινικο οστο οι κοινησεις του αλλα υπναρου μου φαινεται θα ειναι. ολο κοιμοτανε .αντε ευχομαι και σε σας τα καλυτερα φιλια πολλα θα τα ξανα πουμε οταν εχω νεα να περνατε καλα φιλιααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα! Ωραία νέα! Εμείς πλέον γράφουμε στις μαμάδες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2010 γιατί έχει γίνει ξεχωριστό θέμα για τις μαμάδες του Νοεμβριου.

Ευχάριστα τα νέα σου. Απόλαυσε τώρα την εγκυμοσύνη σου! Εγώ χτες το βράδυ το ένιωσα!!! Μπορεί να ξερω καλά το συναίσθημα αλλά κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Γεια σας!Είμαι 23 εβδομάδων με Π.Η.Τ. 31110. Δεν θέλω όμως ούτε να το σκέφτομαι ότι θα ΄΄αγγίξω΄΄ και το Νοέμβρη!Σοβαρά τώρα κορίτσια: η εγκυμοσύνη στον άνθρωπο κρατάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Είναι και το πρώτο μας μωράκι και με έχει φάει το άγχος μην πάει κάτι στραβά.Αλλά έτσι είναι η μητρότητα,δε :blush: ν ησυχάζεις ποτέ.Πάντα ανησυχείς για κάτι! :blush:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

τι γινεται κοριτσια τι κανετε??? παει χαθηκε ο λαος μας ε??? εγω ενω ηταν να γεννησω οκτωβρη,κατι μου λενε για σεπτεβρη....θα παω και στο γιατρο τη δευτερα να δουμε τι θα πει..

ρουλακι μουυυυυυυυυυ τωρα ειδα το τικερακι σου οτι εισαι 24 εβδομαδες και δεν το πιστευααααααα!!!!!!! πως περναει ο καιρος....... τελεια!!!! τελειαααααααα!!!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
    • Μπααααα... δεν έχω κάνει ραγάδες περισσότερες απ' όσες είχα ήδη!
    • Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂
    • Κορίτσια ερώτηση: Βάζει καμία κρέμα στην κοιλιά της για να μην κάνει ραγάδες και να έχει ελαστικότητα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...