Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτια μου Καλο Πασχα σε όλες !

Και 1 που λέω για Πασχα...

Την ημέρα του Πασχα μας έχει καλεσει ο κουμπάρος μου Σαρωνιδα στο σπίτι του , εχει 3 σκυλια , 8α εχει 20 ατομα καλεσμενους (ολοι εχουν πολυ μεγαλα παιδια η κ αλλου κα8ολου) που περιμενουν να εχουν ολοι το μωρο.

Εγω σκεφτομαι οτι ειναι βαρβαρο κ 8α ταλαιπωρη8ει να ειναι απο χερι σε χερι , μεσα στα δυναμιτακια , με τα σκυλια να γαβγιζουν κ να μην υσηχαζει κα8ως αποκλείεται να κοιμη8ει υπο τετοιες συνθηκες!

Να το αφησω στην μητερα μου που 8α ειναι μονοι τους (η μαμα μου 59 χρονων , πολυ υπομονη κ ασχολειται ΣΥΝΕΧΕΙΑ) και να το παρω το απογευμα ??? :ohmy::dry:

εσεις τι 8α κανατε ??

Δημοσίευση

jouliax , εγω θα πω οτι δεν θα ειναι μονο απο χερι σε χερι , αλλα και απο στομα σε στομα , γιατι σιγουρα θα εισπραξει και πολλα φιλια το μικρο σου...που συνεπαγεται και πολλα μικροβια, περα απο την φασαρια.

Αν καθεται ησυχα στους παπουδες, γιατι θα λειψετε και αρκετες ωρες, δεν το συζητω πως θα ειναι καλυτερα να μεινει μαζι τους. Ετσι θα μπορεσετε και εσεις να διασκεδαζετε την ημερα του Πασχα χωρις να αγχωνεσαι για το μωρο. Σκεψου να το εχεις μαζι σου και να ενοχληθει απο ολο αυτο...θα το εχεις ολη μερα μεσα στην γκρινια, θα ταλαιπωρηθει το παιδακι και θα στεναχωρηθεις και εσυ.

Συμπερασμα...δεν σε βρισκω καθολου υπερβολικη!

Δημοσίευση

δεν ειναι αξιοθεατο το μωρο σου για να ειναι απο χερι σε χερι :evil:

αν δεν μπορεις να το πεις αυτο ναι ισως ειναι καλυτερα να το αφησεις με την μαμα σου :dry:

ασε τα σκυλια απο την αλλη

φανταζεσαι να εχουν χαιδεψει πρωτα τα σκυλια και μετα να ερθουν να πιανουν το μωρο??????? :x:S

τωγρα αν μπορεις να το πεις παρε το μαζι σου και μη το δωσεις σε κανεναν ειναι πολυ μικρο ακομα :whistle:

το εχεις συζητησει με τοον αντρα σου???

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα juliax προσωπικα ναι θα το αφηνα στην μητερα μου αν δεν ειχε τιποτα να κανει.Που να το παιρνεις εκει με τοσα ατομα μια μερα ειναι θα περασει.Κοιτα να περασεις καλα και να μην ταλαιπωρηθει και το μωρακι σου.Ειναι και μικρουλη...!

Δημοσίευση

αααχχχχ ξαλαφρωσααα . Ο αντρας μου στο 8εμα παιδιου ριχνει πανω μου τις ευ8υνες ( - εσυ ξερεις κλπ)

πωπω σωστη η σκεψη με το χαιδεμα των σκυλιων !!!

και φανταστειτε οτι 8α ειναι κ ενας που μολις μπηκε στο μαιευτηριο ηρ8ε σφεντονα να σηκωσει το νεογεννητο ! απαπαααααα

μαμα κ παλι μαμα ( του πηρε κ παρκο κ το γεμισε καινουρια παιχνιδια)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΑΓΧΩΣΑΤΕ !

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...