Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΛΙΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ. :silly: :silly: :silly: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

3 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ(ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ;

• Απαντήσεις 154
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω παλι ειμαι δασκαλα και δεν εργαζομαι.Απο τη μια βεβαια αυτο ειναι καλο γιατι μου την σπαει η διευθυντρια και θα με τσατιζε παλι, αλλα 2 βδομαδες ξαπλα ειναι παρα πολυ για εμενα.Αφου να φανταστειτε κανω διδακτορικο και το εχω αφησει στην ακρη, ουτε ενα βιβλιο δεν μπορω να πιασω απο την αγωνια μου. :blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Αχ,κοριτσια δυσκολη η αναμονη αλλα ειναι για πολυ καλο σκοπο.

Την περασα την προηγουμενη εβδομαδα με αρνητηκο αποτελεσμα :angry:

Ευχομαι η ανασταση να μας φερει πιο κοντα στο ονειρο μας.

Υπομονη (το ξερω ολο αυτο ακουτε) αλλα δεν γινεται κ αλλιως ;)

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση

Koρίτσια καλησπέρα είμαι και εγώ για χοριακη την άλλη εβδομάδα. Εννοείτε οτι δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου! Να σκεφτείτε οτι πήρα να παραγγείλω φαγητό και αντι να πω τη διευθυνση του σπιτιού, είπα το όνομα του γυναικολόγου με ένα 79 στο τέλος! Βλέπετε τα 2 πρώτα γράμματα είναι ίδια! Ρεζίλι!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!!

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ

ΜΑΡΙΝΑΧ

ΠΑΤΑΤΑ

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Αναμενουμε 5 μωρακια , τα χει στον σακο του ο πελεργος και τα κανει βολτα.Μονο ελπιζω να μη συμβει οτι και στο ανεκδοτο.Ακουστε ηταν ο πελαργος και ειχε στο σακο εναν γερο με πανα.και του λεει ο γερος , ελα παραδεξου το, χαθηκαμε εεεε; :silly: :silly: :silly: :silly: ( στο ραδιο αρβυλα το ακουσα)

Δημοσίευση

συννεφακι έγραψε:

ηταν ο πελαργος και ειχε στο σακο εναν γερο με πανα.και του λεει ο γερος , ελα παραδεξου το, χαθηκαμε εεεε; :silly: :silly: :silly: :silly: ( στο ραδιο αρβυλα το ακουσα)

χαχαχαχαχαχα

Καλο το ανεκδοτο

Λες τα μωρα που θα μας φερει να εχουν κ εγγονια :blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

Δημοσίευση

αχ συνεφακι να δεις και εγω ποσο εχω φρικαρει !!!

εν το μεταξυ, δεν εχω ορεξη ουτε να διαβασω περιοδικα, ουτε βιβλια, ουτε εχω ορεξη να δω τηλεοραση .

ετσι απλα καθομαι σα το χαζο και περιφερομαι μεσα στο σπιτι.

και οταν παω και καμια βολτα...ακομα χειροτερα τα πραγματα γιατι δεν μπορω να κατσω πανω απο 20 λεπτα πουθενα καθως εχω κοψει το καπνισμα μοο 10 μερες και τα νευρα μου γινονται τσαταλια !!!

οουυυφφφφφφφφ!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μολις μου γεννηθηκε μια απορια !!!

λοιπον χοριακη θα κανω στις 7/4 !!! αλλα η περιοδος ειναι να μου ερθει 2 μερες νωριτερα..δηλαδη στις 5/4

και ρωτω λοιπον τωρα?? σε περιπτωση χτυπα ξυλο που δεν ειμαι εγκυος..θα μου ερθει η περιοδος στις 5/4 ?? η πρεπει πρωτα να κοψω τα φαρμακα και να μου ερθει??

Δημοσίευση

ελα διαβασα τα ουτροτζεσταν σου ερχεται ξανα η περιοδοσ μολις τα κοψεις σε 2 με 5 μερες αλλιως αν δεν ερθει επικοινωνεις με το γιατρο ετσι λεει και σε ενα αλλο σαιτ.Βεβαια σε εμας δε θα ερθει γιατι μεγαλωνουν μεσα μας τα φασολακια, θα το δεις , εναι η εποχη που γεννιεται η νεα φουρνια μωρων. :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

γεια σας καταρχην ευχομαι σε ολες τις κοπελες να εχετε θετικες χοριακες...

σκορπινα μου βιοχημικη εγκυμοσυνη ειναι οταν παει κατι να γινει αλλα τελικα αποβαλλεται με την μορφη περιοδου...συνηθως οι πιο πολλες γυναικες δεν το καταλαβαινουν καν...τελος λεγεται βιοχημικη γιατι φαινεται μονο σε εξεταση αιματος και δεν φαινεται στον υπερυχο....

ευχομαι η χοριακη σου να ανεβει καρδουλα μου

Δημοσίευση

Scorpina μου πιστέυω ότι η 10η μέρα είναι λίγο νωρίς για να βγάλουν το συμπέρασμα ότι είναι βιοχημική.Βέβαια υψηλή η τιμή δε είναι, αλλά συνήθως η χοριακή γίνεται την 12η ημέρα οπότε εσένα θα ήταν γύρω στο 60.

Δεν θυμάμαι όμως αν έκανες εμβρυομεταφορά βλαστοκύστεων, αν ναι τότε είναι χαμηλή, χωρίς αυτό να προδικάζει τίποτα γιατί όταν και εμένα η πρώτη μου εξωσωματική ήταν βιοχημική (13) μου είχαν πει από το κέντρο ότι έχουν δει να παίρνει γυναίκα μωρό στο σπίτι και με 11 αρχική χοριακή.

Ελπίζω να αναίβει γιατί ξέρω ακριβώς πως νοιώθεις.Αν δεν γίνει αυτό να ξέρεις ότι αφού έγινε μια φορά εμφύτευση είναι πολύ καλό σημάδι για τη συνέχεια.

Καλή Ανάσταση σου εύχομαι.

Δημοσίευση

Συμφωνω , με βαση ενα χαρτακι που μου δωσαν στο κεντρο, κοπελια εισαι εγΚυος.Μιλαμε οτι εισαι 10 μερα και εχεις διψηφιο αριθμο.Για να υφισταται εγκυμοσυνη πρεπει να εχεις πανω απο 5 και να διπλασιαζεται καθε μερα.Και τι στο καλο θεοι ειναι αυτοι στο κεντρο και ξερουν τι εξελιξη θα εχει το σπορακι σου; Εγω στη θεση σου θα το γιορταζα αυτη τη στιγμη.Παντως εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου στις αλλες δυο εκανα μια χοριακη την 10 και μια την 14 μερα .Τωρα ο γιατρος μου το ειπε ρητα , κανε μια φορα αυτο που σου λεω επιτελους!!!! θα πας 14 μερα να κανεις χοριακη.ΤΕΡΜΑ :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

kortsia eyxarstw poly gia tis apantiseis sas mou dwsate tharos giati ton tekeytaio kairo paresa poly dyskola eimoun mia evdomada sto nosokomeio kai eixa foverous ponous apo ena aposthma pou evgala pisw sthn oura, prn ligo vgika apo to nosokomeio kai phra ta apotelesmata nomizontas pws einai thetika alla phra thn xlapatsa mou, h giatros mou pantos edw pou me parakolouthei eipe kateyheian oti einai thetiko......t na pw den kserw an tha prepei na xarw h oxi.

lydia h emvryometafora mou htan me katepsygmenes vlastokystes

Δημοσίευση

αχ σκορπινα και εγω εβαλα κατεψυγμενες βλαστοκυστες.Παναγια μου λες να ειναι τυχερες.Πω πω.Μιλαμε εχω ενα ααγχος δεν περιγραφεται.Ακουσε στο λεω με σιγουρια πανω απο 5 ειναι θετικο.Μου ειχαν δωσει αυτο το χαρτι με τιμες στο Ιασω πριν απο 2 χρονια.Εισαι εγκυος.-Εγω τι ειμαι αραγε; Θ α σκασω μιλαμε .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...