Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Nikulina μου :laugh: :laugh: :woohoo: :laugh:

με εκανες κι γελασα!!! Χρύσα μου αν επιτρέπεται γιατι εχεις προβλημα με τον προηγουμενο γιατρο? Σε ρωτάω γιατί εγώ αν και είμαι υπερευχαριστημενη με αυτον που είχα φοβάμαι για την επομενη εγκυμοσύνη.

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι μου δεν θέλω να πάω στον γιατρό που είχα γιατί πολύ απλά δεν είδε το πρόβλημα που είχε το μωρό..Είμαι συνέχεια με την αμφιβολία..κ αν το είχε δεί?Αν το είχαμε προλάβει??

Δεν μπορώ να πάω με τίποτα εκεί..Πού να τον ξαναεμπιστευτώ..!!

Δημοσίευση

Koritsakia mou ti simvainei simera? Nikulina mou les na eixe kati i kafeini simera? Eisaste treles!!!! :woohoo: :woohoo: Gelaw moni mou sto grafeio k me vlepoune oloi para3ena :silly: :silly:

An er8ete Kipro na deite to maraki elate k apo mena (k egw Kipro eimai) k an me to kalo ta kataferw k egw me vlepw k mena sto krevvati :(..alla makari na ta kataferoume k den peirazei..

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαρινιώ μου εγώ θα κατσω στο κρεβάτι γιατί θα μου δέσει το τράχηλο..Κ βρε κορίτσια να σας πω τι σκέφτομαι και μην με μουτζώσετε!! :unsure:

Όταν θα μου δεσει τον τράχηλο με το καλο, θα απαγορευτούν εννοείται οι επαφές με τον αντρούλη μου..Λέτε να βρει γκόμενα? βέβαια ειναι πάντα δίπλα μου και με λατρευει αλλά ξέρω κι εγώ ? 9 μήνες ειναι αυτοί και τρομάζω!!!

Α και Χρύσα μου κι εγώ να σου πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως δεν κατάλαβε από τα υγρα που ειχα οτι ο τραχηλος δεν πήγαινε καλα, κι από την αλλη ισως κι εγω αν πήγαινα πιο νωρισ...δεν ξέρω. Πάντως ειναι πολύ καλος γιατρος ειδικα σε θέμα συμπεριφοράς!!

Αντρη μου νομίζω μου ξαναειπες οτι εισαι από Κύπρο αλλά το ξέχασα :blush: Από ποιο μέρος, θύμησέ μου?

:kiss::)

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Μαρινιώ μου εγώ θα κατσω στο κρεβάτι γιατί θα μου δέσει το τράχηλο..Κ βρε κορίτσια να σας πω τι σκέφτομαι και μην με μουτζώσετε!! :unsure:

Όταν θα μου δεσει τον τράχηλο με το καλο, θα απαγορευτούν εννοείται οι επαφές με τον αντρούλη μου..Λέτε να βρει γκόμενα? βέβαια ειναι πάντα δίπλα μου και με λατρευει αλλά ξέρω κι εγώ ? 9 μήνες ειναι αυτοί και τρομάζω!!!

Α και Χρύσα μου κι εγώ να σου πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως δεν κατάλαβε από τα υγρα που ειχα οτι ο τραχηλος δεν πήγαινε καλα, κι από την αλλη ισως κι εγω αν πήγαινα πιο νωρισ...δεν ξέρω. Πάντως ειναι πολύ καλος γιατρος ειδικα σε θέμα συμπεριφοράς!!

Αντρη μου νομίζω μου ξαναειπες οτι εισαι από Κύπρο αλλά το ξέχασα :blush: Από ποιο μέρος, θύμησέ μου?

:kiss::)

τοτε εσυ καλα θα κανεις να εισαι ξαπλα...

καλε μην ακουωωωωωωωωωωωωωωω τετοια!!!!!!!!!! :angry:

μην με συγχηζεις!!!ακου θα βρει γκομενα!!!! :ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΟ ΤΟΡΑ ΓΙΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ....ΝΑ ΜΟΝΙ ΠΟΥ ΙΜΕ ΙΠΑ ΝΑ ΒΓΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΙΝΑΔΕΣ ΜΟΥ.....ΕΧΙ ΠΕΣΙ ΠΟΙΛ ΓΕΛΙΟ.......ΜΑΡΙΝΙΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΣΙ ΡΑΒΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΙΛΟ..ΑΡΤΟ ΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΕΚΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΕΜΕ ΙΝΕ ΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΒΙ ΔΕΝ ΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΕΠΙΤΙΧΙΑ!!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΙΠΕ "ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΤΙ".ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΝΕΚΟΛΟΓΟΣ{ΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ}ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΤΙΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΘΑ ΣΙΚΟΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΣΑΚΙ...ΑΦΤΟ ΜΟΝΟ.........ΚΟΡΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ :ΜΙΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΠΟΣΙ ΠΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΠΟΣ ΑΝ ΘΑ ΙΧΑΤΕ ΠΑΙ ΠΙΟ ΝΟΡΙΣ Η ΜΙΠΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΦΤΕΙ....ΔΕΝ ΘΙΜΑΜΕ ΘΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΠΟΥ ΙΧΕ Η ΧΡΙΣΑ{ΣΙΓΝΟΜΙ} ΑΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΟ ΙΧΑ ΠΑΙ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΙ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΝΟΙΤΕ ΠΟΣ ΑΦΤΟΥΣ ΙΝΕ ΙΔΟΥΚΟΥ...ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥΣ???ΣΑΣ ΛΕΟ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΛΙΣΑΝ ΡΑΝΔΕΒΟΥ ΣΤΟ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΝΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΙΧΑ ΦΤΑΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙ{20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ}ΙΧΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΞΟ.....ΕΤΣΙ ΜΙΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΕΣΑΣ..

Δημοσίευση

nikulina na skeftese thetika!!!!tha erthei to ninaki sou!!!!!! ;);) kai tha einai gero...

H LISTA MAS:

1.mariniw

2.maimoudaki

3.stedim

4.XELONITSA

5.ΧΡΥΣΑ82

6.PIPITSAZOUZOUNA

7.ΡΟΥΛΙΝΙ

8.τονιαχαν

9.vassiliki

10.andria

11.AnnaT

12.sofilate

13.mpougatsoula24

14.nikulina

15.maraki24

16.nan

17.Elenakos

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΟΜΕΝΕΣ??????ΕΓΟ ΤΟΝ ΙΧΑ 7 ΜΙΝΕΣ ΧΟΡΙΣ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑ...ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΝΙΑ ΠΟΥ ΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΡΟΤΙΚΟ ΑΛΑΖΑΜΕ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΝΑΛΙ......ΤΟΡΑ ΓΕΛΑΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΙΝΑΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΟ ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑ{ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ}ΣΤΕΓΜΟ ΚΑΙ ΖΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΝ ΠΟΥ ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ....ΣΙΓΝΟΜΙ ΛΑΘΟΣ ΑΣΚΙΣΙΣ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ..

Δημοσίευση

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ..ΜΟΥ ΕΛΙΠΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.ΜΠΙΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010.ΚΑΙ ΣΤΙΝΑΧΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΜΕ.....ΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΜΙΤΙΚΑ ΟΛΙ ΝΙΧΤΑ....ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΙ ΕΧΙΣ ΔΟΥΛΕΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΦΕΒΓΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΜΟΥ ΝΑ ΓΙΡΙΣΟ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΑ.....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΡΙΣΟ ΕΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΔΙΟΞΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΕΚΙ..ΚΑΙ ΚΕ Η 2 ΙΝΕ ΦΙΛΙΝΑΔΕΣ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΘΟ ΚΑΝΟ ΑΦΤΟ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...