Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @marinamanoulitsa κριμα κορίτσι μου.. να σε ρωτησω εχεις σκεφτεί να κανεις εξετάσεις, απλες, εναν ορμονολογικο πχ. Εγω σκέφτομαι τ Σεπτεμβριο π θα παω για τεστ παπ, να τ πω να μ γράψει κ εναν ορμονολογικο για οταν αδιαθετησω. Και ισως να κανω τότε κ εναν έλεγχο ωορηξιας να δω ποτε ακριβως κανω σε συγκριση με τ θετικο τεστ. Παντως κ γω ακριβώς στις 14 μερες αδιαθετω.
    • @Elli13 αγαπη μου γλυκια.. εδω σε εμας να τα λες. Περνας δυσκολα πολυ. Ουσιαστικα βιωσες εναν τοκετο. Οι ορμονες σου, η ψυχολογία σου, τ σωμα σου, αντιδρούν οπως στην λοχεια. Πολυ πιθανόν να περνας επιλοχεια. Δε μπορείς να φανταστείς ποσο σε καταλαβαίνω. Εχω 2 υγιεστατα παιδια κ οταν μ συνεβει οτι μ συνεβει δ εβρισκα νοημα σε τίποτα. Ενα χρονο μετα και με πιανουν ξέσπασματα οταν σκέφτομαι τ μωρο π τοσο αδικα αποχωρίστηκα. Η ψυχολογία σου ειναι πολυ εύθραυστη τωρα. Εφοσον εχεις περασει κατάθλιψη στο παρελθον θα χρειαστεις λογικα βοηθεια ειδικού. Ναι μεν ειναι πολυ νωρις για να παρεις τ πανω σου, η ψυχη σου και το κορμι σου αιμοραγουν ακομα, αλλα αν δεις και σε ρουφαει προς τ κατω ολο αυτο, ζητα βοήθεια ειδικού. Απευθυνσου σε δημοσιες δομες. Θα εκπλαγεις απο τ ποσο καλο προσωπικο μπορει να υπάρχει. Μακαρι να ειμασταν κοντα να σ ελεγα ελα να παμε μια βολτα να περπατησουμε και ας μη σε ξερω. Ειμαστε ολες εδω για σενα κορίτσι μου. Μην τ ξεχνας. Οποτε θελεις να μας μιλας.
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεν πρόλαβα να  μπω το σαββατοκύριακο με όλες τις προετοιμασίες του γάμου.  Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, η αλήθεια είναι πως είμαι ανακουφισμένη από το ραντεβού της Παρασκευής. Ο γιατρός μου έβγαλε το μωρό 2 μέρες μπροστά σε ανάπτυξη και γενικά μου είπε πως όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Δεν θα με ξανά δει μέχρι την αυχενική, δεν υπάρχει λόγος. Και εγώ δεν θέλω γιατί τα ραντεβού με αγχώνουν. Θα κάνω υπομονή μέχρι αρχές Αυγούστου και με την βοήθεια του θεού θα δούμε ένα ολοκληρωμένο ανθρωπάκι. Εντωμεταξύ απ' ότι έχω καταλάβει πλέον οι υπέρηχοι θα γίνονται από την κοιλιά @Antonia2 ναι χόρεψα κανονικότατα😁
    • Κορίτσι μου γλυκό πραγματικά μπορεί εν μέρη να πέρασα και εγω μια παλινδρόμηση  αλλά η αλήθεια είναι πως όταν διαβάζω αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ποσο δύσκολα το πέρασες και το περνάς εσυ και λυπάμαι πολύ για αυτό που έπρεπε να περασεις όλο αυτο ίσως αν δεν σε αφηνε μόνη σου ο γιατρός να ήταν καλύτερα τα πράγματα  σωματικά σίγουρα αλλα ίσως και ψυχολογικά  Από κατάθλιψη δεν γνωριζω καθόλου αλλά θα μπορούσες να πας σε καποια δημόσια δομή που δεν θα χρειαζόταν να πληρώσεις κάτι, για να μπορείς λίγο να σταθείς και πάλι στα πόδια σου, τώρα προτεραιότητα έχει η ψυχική σου υγεία για να μπορέσεις να είσαι εσύ πρώτα καλα και μετά για να σταθείς δίπλα στο παιδάκι σου.. δεν είχες το χρόνο ελλη μου που χρειαζόταν δεν σε άφησαν οι καταστάσεις.. αλλά με τον καιρό θα μαλακώσει αυτό μέσα σου.. ο σύζυγος κάνει και αυτός ότι μπορεί θα στεναχωριέται που σε βλέπει έτσι και δεν μπορεί να βοηθήσει όποτε λογικό να υπάρχουν και λίγα νεύρα ..  Είπε Μαμαααα έλα ρε η γλυκουλα μου είδες ποσο γρήγορα μεγαλωνουν ; Είναι φοβερό !!! αχ και κάθε μήνας που παίρνεις θα κάνει όλο και περισσότερο πράγματα 🥰 οσο για τον γιατρό κορίτσια εγω ποτε δεν έχω δεθεί ποτε με κανένα πάντα κρατάω πισινή με αυτούς όπως και τον δικό μου τον αλλαξα ελλη μου πρέπει να σου δώσει απαντήσεις ναι και αν δεν σε καλύψουν να φύγεις ευτυχώς από γιατρους έχουμε μπόλικου απλά θέλει λίγο ψάξιμο αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλον.. σου έδινε Σαλοσπίρ ;; Δεν περίμενε την μεγάλη αιμορραγία ; αχ ελλη μου ξέρω περιττό τώρα που το λέω αλλά το γράφω να το δει και καποια άλλη κοπέλα..κορίτσια να παίρνετε πάντα δεύτερη γνωμη όταν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις τον γιατρο σας !  Εμένα ο γιατρός μου μέρα την παλινδρόμηση τον ρώτησα μήπως παρω και λέει από την στιγμή που δεν εκανες εξετάσεις να ξέρουμε ότι το χρειάζεσαι δεν μπορω να σε δώσω γιατί μια αιμορραγία να έχεις το Σαλοσπίρ δεν την αυξήσει πολύ είσαι και μακριά από νοσοκομείο δεν το ρισκάρουμε..   
    • Κορίτσι μου εγω πάντως τρώω φουλ αλάτι να σου πω την αλήθεια γιατί έχω αρκετά χαμηλή πίεση δεν μου είχαν πει κάτι τέτοιο να προσέξω αλλά είπαμε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μπορεί σε άλλες κοπέλες να ενοχλεί 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...