Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η έκτη μέρα που αρνείται να φάει...


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα..Είμαι πολύ στεναχωρημένη, προβληματισμένη και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης..Η Βασιλικούλα μου, 11 μηνών, αρνείται πεισματικά να φάει οτιδηποτε στερεό για έκτη μέρα...Μέχρι τότε, να πω, οτι αν και δεν ήταν ποτέ φανατικη του φαγητού, είχε κάνει τρομερή πρόοδο, τελευταίως δε περπάτησε και μετά σαν να της άνοιξε ο όρεξη και είχε μια περίοδο που έτρωγε τα πάντα και μια χαρά..Το αυγό της, τα φρούτα της με μεγάλη ορεξη, το μεσημεριανό, όλα, ακόμα και γάλα μια χαρά επινε..

Εδώ και μια βδομάδα όμως βλέπει φαί και χτυπιέται..δεν θέλει τπτ, αρνειται να καταπιει, πινει μονο γάλα, 200 το πρωι κ αλλα τοσα το βραδυ...Δοκίμασα διάφορα, της αλλαξα γεύσεις, υφές, της το έδωσα αλεσμενο πολυ, λιγο, καθολου, σε κομματάκια, πατημένο με το πηρούνι, να το φαει μονη της με το πηρουνι, να βλεπει εμενα να τρώω, τίποτα...με πολύ πιεση και αφού κάνουμε 1 ωρα σε καθε γευμα, τις πρωτες μέρες κατάφερνα να τρώει το 1/3 του φαγητού της..Προχθές και εχθές όμως ηταν απελπιστικά εφιαλτικά...δεν ηθελε τ ι π ο τ α, δεν καθοταν πουθενα..προσπαθησα να την ταισω σε διαφορετικά δωμάτια, με μουσική, παιχνίδια κτλ, να της δώσει ο άντρας μου, η μαμά μου, η νονά της κανείς...Στην καλύτερη περίπτωσε, ανοιγε μεν το στόμα της αλλά ξεχνούσε να ...καταπιεί...μπορεί να είχε και δέκα λεπτα μια μπουκιά στο στόμα πριν αποφασίσει να την πάει κατω...Τελικά Ηπιε μονο γαλα, και αργά το βραδυ εφαγε και μισο γιαούρτι...

Τοσες ωρες άδειο το στομαχι της...δεν πεινάει?? δεν θα της δημιουργησει πρόβλημα αυτή η ανορεξία βρε παιδια? Εχθές είχαμε και παιδιατρο για το εμβόλιο της και δεν βρήκε κάτι παθολογικά σε αυτιά, λαιμό, ακροαστικά κτλ...μάλλον μου είπε απ τα δόντια της, που η αληθεια ειναι οτι ετοιμαζεται να σκάσει το αριστερά επάνω, δίπλα στα δυο μεγάλα και έχουμε και τα δυο κάτω, διπλα στα πρωτα που βγαίνουν, να μεγαλώνουν...Αλλά σε βαρος είναι ίδια, δεν πηρε τπτ αυτό το μήνα, είμαστε 8600 και 74 πόντους...Ναι μεν, ειναι ενεργητική και αλωνίζει το σπίτι περα δωθε ολη μέρα αλλά αυτό με το φαί με ανησυχει...να ήθελε τουλαχιστον να φαει κάτι, οτι της αρεσει...αλλά δεν φαινεται να της αρέσει τπτ..

και τι να κάνω? να της δίνω γάλα ολη μέρα? γιατι δεν μου παει καλα να την αφηνω με 400γρ γαλα ολη μερα και με τοση διαφορά ωρων μεταξυ τους...(8 το πρωί - 10 το βράδυ..)

θα σκάσω !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλημέρα... στεναχωρήθηκα όταν διάβασα στην αρχή το μηνυματάκι σου... :( αλλά με καθησύχασε όταν είπες ότι πήγατε στο γιατρό .Εφόσον σου πε ότι δεν έχει κάτι παθολογικό και ότι είναι τα δοντάκια που θα βγάλει τότε ίσως είναι μία φάση... και εύχομαι να περάσει πολυ γρήγορα...μην την πιέζεις και άν θέλει μόνο γάλα δίνε της να πίνει μόνο γάλα ...στη θέση των γευμάτων..μόνη της θα σου ζητήσει να φαει ..σε φιλώ ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιασου marga

και τα δικα μου παιδακια ειχαν το ιδιο.

Εδο και μια εβδομαδα δεν τρογαναι φαγιτο.

Ο γιατροσ ειπαι οσο πινη ειναι καλα. Και πρεπι να πινει πολλη.

θα ειναι αυτο το VIRUS που κικλοφοραι σε ολλον τον κοσμο.

Εδο στι Γερμανια οπιον ακουσ αροστοσ ειναι.

Καλα περαστικα στο μορακι σου.

Χαιρετιματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου,τι να πω,κάνε υπομονή κ στην τελική αν δε θέλει να φάει δίνε της γαλατάκι προς αντικατάσταση των γευμάτων αφού πίνει κ πού θα πάει,σιγά σιγά θα επανέλθει η όρεξή της,πού θα πάει..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...